Şimdi Ara

Gelin bi dk bişey söyleyecem cidden zengin olabilirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
34
Favori
6.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle doğru. Bugün iyi paralar kazanabilmek için milyon dolarlık yazılımlara gerek yok. Kafayı çalıştırıp mobil platformlar için oyun/uygulama geliştiren kişi veya ekipler malı götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 17 Nisan 2012; 9:56:01 >
  • Googledanda iyi satış yapılır mı?
  • chip dergisi bunun eğitim cd sini vermişti ben var

edit : beyler öyle haydiii bende program yapayım demeyle olmuyor.programlama bilginiz olması lazım. c diline çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 17 Nisan 2012; 10:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

o değilde whatsapp'ı yapanlar 1 yıl ücretsiz kullandırıyor sonra 0,99 dolar 1 yıl sonra insanlar alışacak ve hoooopp 1 yıl sonra blackberry , android , nokia store , apple 20 milyon kullanıcı olsa 1 yıl sonra en az 20 milyon dolar

Aynen onların düşünceside çok iyi daha fazla kullanıcı toplama şansı oluyor. Bu işi öğrenip başlamak lazım ufaktan
  • Konuyu açan arkadaş nasıl yazdığını söylerse memnun oluruz.
  • bulunsun
  • Bakayım bende bi
  • takip
  • okuldan gelince bakıcam, bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Konuyu açan arkadaş nasıl yazdığını söylerse memnun oluruz.

Dostum öyle burda ders verebilecek kadar ne zamanım nede bilgim var üste bir arkadaş demiş ya chip eğitim cdsi diye onu bulununn onda başlamak için gerekli tüm temel bilgiler var. Hem ben inanıyorum ki bu forumda bu işten parayı götüren bi ton developer vardır onlara gelip bişeyler anlatsa bize

Hatta ben buldum chip eğitim cdsi :)

Buraya yıklayın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_59866588/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59866588

Bu arada bu işlen ciddi ilgilenecekler varsa yazılım kısmında açtığım başlıkta toplanalım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_59866588/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59866588

• takip bende düşünüyorum çok faydalı bir konu.
  • takip.
  • takip
  • Java çok ağır be hocam Okul zamanı başladım ben kodlamaya yemin ediyorum okulla birlikte olunca kafa bırakmıyor adamda... Okul adamı yavaşlatıyor derler ya harbi doğru yani Kendine güveniyosan bırakıcaksın okulu alıcaksın eline bilgisayarı işine vericeksin kendini. Gerçi Türkiye'de bu ne kadar geçerli bilemicem
  • kobra takibi.
  • Takip
  • görselsetler sitesinde vardı mobil programlama ile ilgii görsel anlatımlar sonra yüklerim diye sık kullanılanlara eklemiştim. siteye ulaşılmmıyor
  • mesajım bulunsun
  • Zaten o oyun veya uygulamaları yapıp markete koyanlar deli gibi paralar yiyor oradan.uygulamayı sağlam yap ss'lerini şaaşaalı koy app store'a 0.99 $ dan 50 kişi yüklese 50$ eder bu da 90 küsür Türk lirası. İyi iş
  • Msj bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.