Şimdi Ara

Gelin bi dk bişey söyleyecem cidden zengin olabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
34
Favori
6.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu gün ibrt verici bi arkadaşla tanıştım ios ve android için basit uygulama ve oyunlar geliştiriyor ulan bi baktım aylık vergilerden arınmış toplam geliri 5 Bin dolar hiçbirşey yapmadığı aylarda yani geliştirme işine üç dört ay ara verse geliri en kötü bin dolara düşüyor hatta bir yıl ara verse gene cebine bişeyler girerer salça salça oyunlar yapıp ios ve android markete koyuyor 0,99 dolardan millete para çok deli gibi satılıyor, çocuğun hakkını yemiyeyim hak etmiyor diyemeyiz ama bizim gibi o da internetten ordan burdan öğrendiği bilgilerle bir yere gelmiş java ile oyun yazmasını internetten izlediği eğitim videolarından çözmüş.

Özet geçeyim hemen yazılım ve oyun üretin cidden çok para var.

İlk başta inanmadım google dan walet hesabını göster dedim ulen biz bakarken bile satış oluyordu Şimdi çocuğun burdan yaptığı oyunların linkini verip onu ifşa etmek istemiyrum sonuçta ekmek yiyiyor(n basitinden gösterişli bi çalar saat yapmış 0,99 dolardan on bin adet satmış) ama benim varmaya çalıştığım nokta Türkiyede işsiz olan bir çok genç için çok iyi bir gelir kapısı olabilir akıl almaz paralar dönüyor bide orjinal fikirleri olan insanlarsanız köşeyi döndünüz demektir.

Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar k.i.b

quote:

Bu işileciddiciddi uğraşacak varsa buradakibaşlık altında toplanalım

Bi tane eğitim cidoesu paylaştım umarım işinize yarar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59866588/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59866588

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 18 Nisan 2012; 0:37:14 >

• O zaman gameloft'un gelirini dusunemiyorum
  • Kesk dedigin gibi kolay olsa o cocuk 5 bin dolar kazanana kadar ne emekler vermistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen gün açılan yazıklar olsun konusunu hatırlayın cimri cok ve iyi uygulama yapmak daha zor pazarlamak daha da en azından benim icin.
  • ios'a uygulamayı yapmak için bin dolar ödüyorsun siteye sanırım uygulaman orada gözüksün diye. androidmarket için bilmiyorum ama.

Bir de iyi xcode bilmek gerekiyor, bir kaç sene içerisinde bunun kurslarında eğitim alırsanız siz de o arkadaşın dediği gibi çok rahat şekilde paranızı kazanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Kesk dedigin gibi kolay olsa o cocuk 5 bin dolar kazanana kadar ne emekler vermistir.

Kardeş doğru diyorsun emek var bu işte ama haftada 6 gün çalışıp 1 gün izin yapan türk çalışma sistemini bi düşün alıyor asgari ücret ile 700 tl, köle gibi çalıştığına mıı yansın hak ettiği ücreti almadığına mı :( Fakat çocuk akşam eve geldimi keyfi isterse bi uygulama yapmaya başlıyor 10 gün bir ay zamanını alıyor ama sonrasında en kötü bir kaç aylık ekmeğini çıkartıyor.
  • ilgilenmek lazım hacı yaw ne para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnline -- 17 Nisan 2012; 2:14:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Kesk dedigin gibi kolay olsa o cocuk 5 bin dolar kazanana kadar ne emekler vermistir.

Kardeş doğru diyorsun emek var bu işte ama haftada 6 gün çalışıp 1 gün izin yapan türk çalışma sistemini bi düşün alıyor asgari ücret ile 700 tl, köle gibi çalıştığına mıı yansın hak ettiği ücreti almadığına mı :( Fakat çocuk akşam eve geldimi keyfi isterse bi uygulama yapmaya başlıyor 10 gün bir ay zamanını alıyor ama sonrasında en kötü bir kaç aylık ekmeğini çıkartıyor.

O hale gelmek icin cok calismak lazim sistem dedigin sey buradada isliyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

ios'a uygulamayı yapmak için bin dolar ödüyorsun siteye sanırım uygulaman orada gözüksün diye. androidmarket için bilmiyorum ama.

Bir de iyi xcode bilmek gerekiyor, bir kaç sene içerisinde bunun kurslarında eğitim alırsanız siz de o arkadaşın dediği gibi çok rahat şekilde paranızı kazanabilirsiniz.

Android 25 dolar alıyor birkereye mahsus.

Bak dostum bu dandirik uygulama benim 1,30 dolar 17 tane satıldı google kendi payını aldıktan sonra her satıştan bana 1 küsür dolar kalıyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_serhatoden.AntiDog#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiYXBwaW52ZW50b3IuYWlfc2VyaGF0b2Rlbi5BbnRpRG9nIl0.

• 1,30 çok fazla 99'a çek veya daha da düşürebilirsen bilmiyorum 0,49 oluyormu öyle yap daha çok kişi satın alır en azından bu neymiş diye merak edip düşük fiyatlı uygulamaları inceleyen kişiler var bir sürü.

Bu arada uygulamayı yapmak için ne kullandın merak ettim doğrusu ios ile android arasındaki bağı tam bilmiyorumda android'de hazır bir program veya kolay yöntemi var ise internetten bunun eğitimlerine başlamak isterim doğrusu.

Edit: Bu uygulamada sanırım ses var çok ince ve gıcık edici bir ses köpekleri deli eden, biraz çalıntı olmuş ama genede fikir iyi sonuçta satışını yapmışsın, resimleri dahada güzel bir hale getirirsen insanlar direk resimden etkilenip almak isteyebilir. Oyun yazılımı için android konusunda bilgin varsa almak isterim genede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 17 Nisan 2012; 2:19:12 >
  • Peki markete koymak için bir ücret ödeniyor mu ve alınanların parası nereye yatırılıyor.
  • uygulama nasıl yapılır, siteye nasıl eklenip satışı yapılır, nasıl kazanç sağlanır, gibi sorunular cevaplandırısanız herkez yararlanmış olur kardeşler bekliyorum
  • Androidmarket iyiyse bende bir androidli telefon alayim bari belki buradan, ufaktan ufaktan kazanırız
  • quote:

1,30 çok fazla 99'a çek veya daha da düşürebilirsen bilmiyorum 0,49 oluyormu öyle yap daha çok kişi satın alır en azından bu neymiş diye merak edip düşük fiyatlı uygulamaları inceleyen kişiler var bir sürü.

Bu arada uygulamayı yapmak için ne kullandın merak ettim doğrusu ios ile android arasındaki bağı tam bilmiyorumda android'de hazır bir program veya kolay yöntemi var ise internetten bunun eğitimlerine başlamak isterim doğrusu.

google app inventor u kullandım :)

http://www.youtube.com/watch?v=Iq9KkAbhxQg

Yazılım dili bilmesende olur geliştirme aşamasında lazım olmaz ama anroid markete yazılımı koyarken o yazılım başkası tarafından çalınmasın, kopyalanmasın ve versiyon güncellemesi yaparken sıkıntı olmasın diye app sing yapmak lazım o biraz meşaketli iş :)

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Peki markete koymak için bir ücret ödeniyor mu ve alınanların parası nereye yatırılıyor.

25 dolar bir kereye mahsus ios daha pahalı sanırım

• Evet bu konulara açıklık getirilmeli bende ilgileniyorum bu işlerle ancak tam olarak bilmediğim için yarıda kalıyor neden bizdende bir uygulama çıkmasın. En bastinden tuş kilitli bir saat yaparız.

Edit:
    quote:

quote:

1,30 çok fazla 99'a çek veya daha da düşürebilirsen bilmiyorum 0,49 oluyormu öyle yap daha çok kişi satın alır en azından bu neymiş diye merak edip düşük fiyatlı uygulamaları inceleyen kişiler var bir sürü.

google app inventor u kullandım :)

http://www.youtube.com/watch?v=Iq9KkAbhxQg

Yazılım dili bilmesende olur geliştirme aşamasında lazım olmaz ama anroid markete yazılımı koyarken o yazılım başkası tarafından çalınmasın, kopyalanmasın ve versiyon güncellemesi yaparken sıkıntı olmasın diye app sing yapmak lazım o biraz meşaketli iş :)

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Peki markete koymak için bir ücret ödeniyor mu ve alınanların parası nereye yatırılıyor.

25 dolar bir kereye mahsus ios daha pahalı sanırım

peki google ne kadar alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 17 Nisan 2012; 2:28:02 >

• quote:

Güzelmiş yarın bi bakayim nasıl işlendiğine

Bu arada 131 dolarlık uygulama yapmışsın ne iş
    https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_serhatoden.I_am_Rich&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiYXBwaW52ZW50b3IuYWlfc2VyaGF0b2Rlbi5JX2FtX1JpY2giXQ..

Bu uygulama direk herkesin banka bilgilerini sana veriyor galiba.

• javaylamı yazııyor bu uygulamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnline

uygulama nasıl yapılır, siteye nasıl eklenip satışı yapılır, nasıl kazanç sağlanır, gibi sorunular cevaplandırısanız herkez yararlanmış olur kardeşler bekliyorum

Çok derin bilgim yok kardeş temel düzeyde bile bişey söyleyemem öle basit değil ciddi ilgilenmek isiyorsan
    buraya bi göz at sonra google ile araştırma yap nasıluygulama geliştirilir diye

@ShaNexxx
    Google sanırım her satışından %15 pay alıyor :)

quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_serhatoden.I_am_Rich&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiYXBwaW52ZW50b3IuYWlfc2VyaGF0b2Rlbi5JX2FtX1JpY2giXQ..

Bunları karıştırmıyoruz

@Coder85
    evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onnline

uygulama nasıl yapılır, siteye nasıl eklenip satışı yapılır, nasıl kazanç sağlanır, gibi sorunular cevaplandırısanız herkez yararlanmış olur kardeşler bekliyorum

Çok derin bilgim yok kardeş temel düzeyde bile bişey söyleyemem öle basit değil ciddi ilgilenmek isiyorsan
    buraya bi göz at sonra google ile araştırma yap nasıluygulama geliştirilir diye

@ShaNexxx
    Google sanırım her satışından %15 pay alıyor :)

quote:

Bunları karıştırmıyoruz

@Coder85
    evet

ciddiyim ben gerçekten buraya göz at demişsin ama nereye atıcaz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.