Şimdi Ara

Gelin bi dk bişey söyleyecem cidden zengin olabilirsiniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
34
Favori
6.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu iş için java öğrenmek gerekiyor demissiniz bunun kursu mursu yok mudur kursuna gidelim adam gibi öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Türkiye'den artık koyuluyor yani ben koydum. Hatta yüksek kazançlarım var. Programlarımı göstermeyeyim ama kazancım hakkında küçük bir ipucu vereyim şuan 4 haneli sayılarda

no ss no respect
  • herkes atıp sıkıp durmuş kolpa iş bunlar gidin asgari ücretle çalışın biraz para kıymeti bilin. 2 yazı 2 resim ekleyip uygulama yaptım diye piyasaya sürüp bizi dünyaya rezil etmeyin
  • takip
  • bu sene javayı bitiriceğiz okulda. Seneye Android Programming dersi var. Uygulamalarımı koyarım seneye bu konuya
    Şimdi çok acele etmenin bir anlamı yok.Diğer derslere de önem vermem gerek. Ha işim gücüm yok benm okulum da yok diyenler varsa otursun programlama öğrensin.Ama programlama da öyle evde işin gücün yok oturayım öğreneyim tarzında öğrenilmiyor.Öğrenilsede size oran vereyim. yüz kişi bu niyete kalkışsa belki 1 kişi bile sonunu getiremez.Bakmayın okulda bu dersi vermek zorundayım javaya o yüzden çalışıyorum. Eğlenceli mi ? Evet eğlenceli ama evde boş kaldığımda açıp kod yazmıyorum. Önce bi birikim olsun fikirler yerine otursun.Seneye de derslerim şöyle uygulama geliştirmeye yönelik olsun. O zaman bakıcaz işte para kazanmaya. Böyle ben de para kazanacam , bende program koyucam oyun koyucam sitelere diyip de koyulmuyor. Önce bi programlama biliceksin onun tozunu bi yutacaksın arkadaşım. O imrenerek baktığın program yazıp milyar dolarlar kaldırmış adamlar böle ben de yazıcam diye bi hevesle kalkıp 2 haftada program yazıp zengin olan adamlar değil. Bu işin az da olsa tozunu yutmuş adamlar. Yani Özet olarak şunu diyeyim evde kendin öğrenmen çok zor sıkılırsın. Yavaş yavaş sindire sindire bir kursuna git 2 senede adam akıllı Prosu ol. Sonra yaz programını fikirlerini dök programa koy internete bak bakalım işte o zaman ne kadar satılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: agoze
    İnternet dökümanları ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.3 kişi iseniz 3d modelleme vs. öbür konularda da uzmanlaşmanız iyi olabilir ama üstlerde dediğim gibi oyunlarda modelleme yapmak biraz farklı.Ama yine de onlarla ilgili tutorialler de var.
    Ortada hiçbir şey yokken çok kesin hayaller hatta fantaziler işi öğrenmekten alıkoymaya kadar götürebilir.Bazı kişiler zorlanınca işin hayallerine sığınır,sonra onun da etkisi geçer,unutulur.Başarısızlığa yumuşak bir geçiş yapar.Fazla düşünmeden sadece işe odaklanmak bence daha iyi.

Ne diyelim,kolay gelsin

Teşekkürler hocam :) Öyle yatıp para hayalleri kurmuyorum tabii ki. Sadece hedefimi koydum. O hedefi kendi içimde yaşadım. Ve şuan uygulamaya koyuldum.

Sormak istediğim birşey var. Açık akademi eğitimlerini biliyorsundur sanırım. Acaba ordaki eğitimlerle yüz üstü öğrenmek mi akıllıca olur yoksa herkes için C# gibi ayrıntılı bir kitabı bitirmek mi akıllıca olur ? Şuana kadar unity'de öyle ahım şahım bir C# bilgisi görmedim çünkü.

İnternetten videolar ve bazı yollardan bulabileceğin eğitim videoları işini görür.Mümkünse Türkçe kaynaklara bakma.
    C# biraz kavradığında unity3d video tutoriallere bakarsın.Elinde illaki referans olsun diyorsan kitap da bulabilirsin.Sorunlarını konuyla ilişkili forumlara sorarsın.Bence kendin öğrenirsen daha iyi olur.
    Kitap bitirmek nedir?Test kitabı mı çözüyoruz burda

• Bu işi adam akıllı yapmayı öğrenene kadar zaten meslek sahibi olurum, ama yine de müthiş bir şey.
  • mesajım bulunsun
  • bulunsun
  • İosa geliştirmek daha mantıklı
  • https://play.google.com/store/apps/developer?id=Bright+Ideas

Unity 3d ile geliştirdiğim uygulamalar ve oyunlar
  • Bilgisayardan zerre anlamıyorum Of Of
  • takip, belki işime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Bright+Ideas

Unity 3d ile geliştirdiğim uygulamalar ve oyunlar

Biz nerden başlayabiliriz uygulama yapmaya bi bilgi ver rehperlik yap usta
  • c# ile cebelleşiyorum ben bununla da ilgilenmek istiyorum da ttnet kota rahat durmuyor ki sıfırlandığı an bitiriyorum 50gbı o yüzden bir türlü sdk indiremedim
  • Burada veri yapıları,algoritma gibi konuları daha önce duymamış olan arkadaşlar milyoner olma hayalleri kuruyorlar çok ilginç
  • konu açıldığında hiç bişey bilmiyordum şimdi biraz biliyorum yine
  • Konuyu guncel tutalim bende biseyler ogrenmek istiyorum

Bilenler yardimmm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.