Şimdi Ara

Gelecekte Türkiye'nin Nufüs Dağılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sadece beni mi düşündürüyor ? Tahminler Türkiye'nin nüfusunun 2100'e yaklaşıldığında 100 milyondan düşüp tekrar şimdiki gibi 80 milyona gerileceğini söylüyor, sorun şu ki şu an Kürt nüfusunun yaklaşık 13 milyon olduğunu söylüyorlar o yıllar geldiğinde tahminen 40-50 milyon olur eski nüfuslarına bakın ve karşılaştırın isterseniz, 3 milyon Suriyeli'de en az 10-15 milyon olur.Türkler çok yavaş ürüyor, diğerleri gibi değil.Kürtlerin göç dalgalarıyla zaman içinde üstünlüğü kaybediyorlar.Bu nüfus potansiyelleri gelecekte siyasi gücü ele geçirmelerine yarayabilir.Artık millet olmaya başladılar bilinç sahibi hepsi.Bi bakarsan Kürtler iktidar, Türk sorunu var ülkede.Şu an saçma duruyor ama olması muhtemel gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kürtlerin üreme kapasitesi düşünülünce 2059 yılı kasım ayında Türk nüfusu ile eşit olacaklar.

Ayrica yasam konforu arttikca ureme hizi duser.
    Bu yuzden ileriye donuk istatiksel veriler gercekci olurmu bilinmez.

2000-2006 yillari arasinda Nusaybinde yasadim. Hic kotu bir insan tanimadim. Adini sayamayacagim halen daha gorustugum bir suru insan var. Hepsinden Allah razi olsun.

Karadenizden kendi hemserim olan bir suru seref yoksunu insan taniyorum.

Allah kotu insanlardan bu ulkedeki ve dunyadaki herkesi korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 6 Ağustos 2015; 17:20:42 >
  • @Festen Her şey öyle basit değil.Kürtlerin 'çoğunluğu' ülkeye değil Türklere düşman.Kuzey Suriye'de etnik temizlik yapıyorlar, Türkiye'de de baya güçlü durumdalar, bütün dünyadan destek alıyorlar.Çok amaçsız bir yorum yazmamış mısın sence de ?

@forumu Tahminler büyük oranda doğru çıkacaktır.Zaten bir nedeni yaşam kalitesi dediğin gibi.Batıda biz biraz daha kaliteli bir yaşam sürüyoruz doğuda kürtler yaşam konforu ve eğitim seviyesi düşük olduğundan nüfus artış hızları kat kat yüksek.Bir nedeni de bu dediğin gibi.

Dünyayı inceleyin lütfen.İki tane güçlü milliyetçi ırkın birarada yaşadığı ülke var mı ? Her ülkede bir tane asli unsur vardır, diğeri veya diğerleri güçsüz durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 6 Ağustos 2015; 20:18:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akpliler hdp ye geçer.Biji serok Apo derler.işlerini yürütmeye bakarlar

Mhp baraj altı,Türke türk propagandasına devam.Aynı tas aynı hamam.

Chp AB normlarını ilke edinir,öyle yol bulur.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.