Şimdi Ara

Gelecek kaygısı. Kendime zarar vermekten korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yasindayim 2 sene lise 1 de kaldim hic umursamiodum okulu ondan sonra bir ise girdim 2 senedir çalışıyorum asgari ücret ama böyle ömür geçmez cok pismanim aciktan yazilmak istiyorum. Meslek olanini biraktim normal açık liseye yazilicam sizce yasim gecti mi artik? Okuyamam mi? sürekli bunları düşünüyorum yaşamaya dair en ufak bir umudum kalmadi. Ingilizcem 5di herşeye rağmen. Dil bölümü okumak istiyorum cok mu zor sizce ben sanayi köşelerinde çürümek istemiyorum nolursunuz akil verin bana :( kendime zarar vermek gibi kötü seyler düşünmeye basladim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar Kardeşim, Öncelikle seni tebrik ederim. Yaşın daha çok genç ve güzel bir karar almışsın bunun devamını getirmek senin elinde.. Bir şeylere karar vermen için tam yaşındasın.Geç değil hiçbir zamanda geç olmayacak. İş hayatının zorluklarını görmüşsün ve iyi bi yerlere gelmek istiyorsun azimli olursan çok daha güzel yerlere yerleşebilirsin. Yapabileceğine inanıyorsan ki bu konuyu açman inandığın anlamına gelir. ilk işin bir açık öğretim lisesi bürosuna uğraman olacaktır.Gerekli bilgileri onlar sana sağlayacaktır. Akşam lisesi diye bir çok lisede mevcut. eğer hem çalışıp hem okumak istiyorsan ikiside sana iyi gelecektir. Liseyi bitirdiğinde 22 yaşında ve üniversiteyi bitirdiğinde 26 yaşında olacaksın. Ben ise 26 yaşındayım 3 kere üniversite bıraktım. Şimdi ise ön lisans bitirip iki sene daha okumayı düşünüyorum, aynı zamanda da çalışıyorum. Sence geç diye bir şey olabilir mi ? Bir dip not daha geçelim "Kadere iman eden kederden emin olur" Tevekkül,tefekkür,şükür şart.Umutsuzluk Müslümana haram kılındı unutma. Allah yolunu açık eylesin. Konuşmak istersen özelden de yazabilirsin problem yok.

• Yaşın küçük daha yazıl açıktan liseye.
  • Eee her şeyin bedeli var.

30 yaşında açıktan okuyan insanlar var sen düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun ayni sorundan muzdaribim. Fakat bende acik liseden okuyorum bugun veya yarin kayit yenileme yaptiracagim. Acikcasi hic istegim yok kafam hic bir seyi almiyor ama mecburen zorluyorum kendimi. Sosyal fobi etkenlerini de tasidigim icin yasamakta zorluk cekiyorum, ne konusabiliyorum ne de biri olmadan bir is yapabiliyorum. Cok zorlaniyorum her seyde maalesef. Allah yardimcimiz olsun zor bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSert_

Selamlar Kardeşim, Öncelikle seni tebrik ederim. Yaşın daha çok genç ve güzel bir karar almışsın bunun devamını getirmek senin elinde.. Bir şeylere karar vermen için tam yaşındasın.Geç değil hiçbir zamanda geç olmayacak. İş hayatının zorluklarını görmüşsün ve iyi bi yerlere gelmek istiyorsun azimli olursan çok daha güzel yerlere yerleşebilirsin. Yapabileceğine inanıyorsan ki bu konuyu açman inandığın anlamına gelir. ilk işin bir açık öğretim lisesi bürosuna uğraman olacaktır.Gerekli bilgileri onlar sana sağlayacaktır. Akşam lisesi diye bir çok lisede mevcut. eğer hem çalışıp hem okumak istiyorsan ikiside sana iyi gelecektir. Liseyi bitirdiğinde 22 yaşında ve üniversiteyi bitirdiğinde 26 yaşında olacaksın. Ben ise 26 yaşındayım 3 kere üniversite bıraktım. Şimdi ise ön lisans bitirip iki sene daha okumayı düşünüyorum, aynı zamanda da çalışıyorum. Sence geç diye bir şey olabilir mi ? Bir dip not daha geçelim "Kadere iman eden kederden emin olur" Tevekkül,tefekkür,şükür şart.Umutsuzluk Müslümana haram kılındı unutma. Allah yolunu açık eylesin. Konuşmak istersen özelden de yazabilirsin problem yok.

Allah razi olsun. Cok bunalimdayim stres yapiyorum ama 4 sene demişsinde 2.5 senede bitiyormuş acik lise dersleri verebilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozark -- 17 Mayıs 2017; 11:59:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rixeos

Gecmis olsun ayni sorundan muzdaribim. Fakat bende acik liseden okuyorum bugun veya yarin kayit yenileme yaptiracagim. Acikcasi hic istegim yok kafam hic bir seyi almiyor ama mecburen zorluyorum kendimi. Sosyal fobi etkenlerini de tasidigim icin yasamakta zorluk cekiyorum, ne konusabiliyorum ne de biri olmadan bir is yapabiliyorum. Cok zorlaniyorum her seyde maalesef. Allah yardimcimiz olsun zor bir durum.

Calismak ve gayret etmek zorundayiz.

Ister sürün ister uc uster yürü ister kos ama ilerlemek zorundasin zorundayız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozark

quote:

Orijinalden alıntı: MSert_

Selamlar Kardeşim, Öncelikle seni tebrik ederim. Yaşın daha çok genç ve güzel bir karar almışsın bunun devamını getirmek senin elinde.. Bir şeylere karar vermen için tam yaşındasın.Geç değil hiçbir zamanda geç olmayacak. İş hayatının zorluklarını görmüşsün ve iyi bi yerlere gelmek istiyorsun azimli olursan çok daha güzel yerlere yerleşebilirsin. Yapabileceğine inanıyorsan ki bu konuyu açman inandığın anlamına gelir. ilk işin bir açık öğretim lisesi bürosuna uğraman olacaktır.Gerekli bilgileri onlar sana sağlayacaktır. Akşam lisesi diye bir çok lisede mevcut. eğer hem çalışıp hem okumak istiyorsan ikiside sana iyi gelecektir. Liseyi bitirdiğinde 22 yaşında ve üniversiteyi bitirdiğinde 26 yaşında olacaksın. Ben ise 26 yaşındayım 3 kere üniversite bıraktım. Şimdi ise ön lisans bitirip iki sene daha okumayı düşünüyorum, aynı zamanda da çalışıyorum. Sence geç diye bir şey olabilir mi ? Bir dip not daha geçelim "Kadere iman eden kederden emin olur" Tevekkül,tefekkür,şükür şart.Umutsuzluk Müslümana haram kılındı unutma. Allah yolunu açık eylesin. Konuşmak istersen özelden de yazabilirsin problem yok.

Allah razi olsun. Cok bunalimdayim stres yapiyorum ama 4 sene demişsinde 2.5 senede bitiyormuş acik lise dersleri verebilirsen

bu da sana artı olur. bak daha şimdiden yoluna girmeye başladı :)

• Yaşım 21. Dilden giricem bu yıl. Evden hazırlanabilirsin dile.
  • Bilmiyorum ya abi cok stres yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rozark

Bilmiyorum ya abi cok stres yapıyorum

Stres yapacak bir şey yok. Akıllı çocuksun bak bunları düşünüyorsun. Kararını vermişsin sadece uygulamaya geçir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge1DeliAdam

Kardeş hiç değilse benim gibi kekeme değilsindir. Ben okusam bile kim ıse alacak beni kara kara dusunuyorum. Cidden herkes Suriyeli sanıyor konusamadigimi gorunce. Bi adam var sürekli gördüğüm benim adımı sormuştu söyledim. Bişey dememişti. Şimdi yolda görsem arapça bişeyler söylüyor selam diyor :( sen düşün halimi nasıl hayat yaşadığımı. Haline şükret kötü bişey düşünme sakın. Rezil olmadığım kişi kalmadı. Herkese teker teker rezil oldum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmos -- 17 Mayıs 2017; 18:0:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Liseyi açıktan bitir sonrada ygsden iyi puan alıp polis veya asker ol

• Rozark R kullanıcısına yanıt
    Ee derdin ne o zaman;

• quote:

Orijinalden alıntı: olmos

Kardeş hiç değilse benim gibi kekeme değilsindir. Ben okusam bile kim ıse alacak beni kara kara dusunuyorum. Cidden herkes Suriyeli sanıyor konusamadigimi gorunce. Bi adam var sürekli gördüğüm benim adımı sormuştu söyledim. Bişey dememişti. Şimdi yolda görsem arapça bişeyler söylüyor selam diyor :( sen düşün halimi nasıl hayat yaşadığımı. Haline şükret kötü bişey düşünme sakın. Rezil olmadığım kişi kalmadı. Herkese teker teker rezil oldum :(

Allah yardimcin olsun kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: olmos

Olmos, bu senin bilmediğin bir yerde bir şekilde işine yarıyabilir. Hayallerinin peşinden koşmaya devam et. Mesleğini seç,okulunu bitir. Kekemelik konusunda profesyonel destek alabilirsin. En önemlisi heyecanını kontrol etmen olur. Her şeyin bir sebebi olduğu gibi çaresi de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.