Çok korkuyorum
-
-
o değil de tubitak bursunu alabiliyor muyum
_____________________________ -
chatgpt alabiliyo dedi başvuruluyorsa başvur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gpt'ye güvenmiyorum bu konularda çok halüsülasyon görüyor
bence vermiyorlardır ama bi ara sor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ekstra kac kredi mat capi
-
Bilmiom kredi hesabından anlamam hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çap bursu var tübitakın 2205 e giriyor yine 4800tl gibi bir şey olması lazım da foruma her gün mac ipad atıp zenginim diyen adamın bu bursu kovalaması garip geldi.
bir de mat işiyle kendini yormaya değmez bence.
Bursu kovalamıyorum, öyle bi hakkım varsa alırım niye almayayım.
math çapının handikapları olsa da mantıklı, matematik backgroundım ve yatkınlığım çok güçlü. Yazılımla matematiği birleştirmek istiyorum. Kriptoloji, hft dev. Applied math vs.
he sadece math okumak boş iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
oğlum sadece mat okumak niye boş iş olsun bir şeyi de abartma :D sadece gerek yok diyorum ctis + math'a ben.
yok la abartmıyorum. ortaya karışık bir şeyler yapmaya çalışırken kayboluyorsun. Akademi işi farklı tabii de calculus hocası olmak için niye uğraşayım o kadar. bilkent math yaz moruk electivelerden cs alırsın kafasıyla bölüme girenlerin hepsi kaybolmuş, bizden dsa dersi alanlar vardı gpaleri de iyi ama bi halt bilmiyorlar. mezunlara bakıyorum front-end dev, dümenden applied ml engineer, veri analisti, sigortacı, bankacı vs. He ctis de çok matah değil ama mezun çıktısı daha iyi.
Yazılımda hand-on experience , cs, math harmanlayıp niş bir alanda uzman olmak bootcamp, çöp tier mezunları ile çalışmamak için math çapı mantıklı bir adım. okul 1 sene kesin uzatacak, onu da ingiltere'de 1 yıllık master ile kompanse edeceğim. Kimseden akıl almadım kimseye danışmadım chatgpt'ye bile sormadım tamamen özgür irademle karar verdim. Bakalım ne olacak.
iki bölümü topla bir bilkent ee etmiyor.
5.8k yapınca anca bu kadar oluyor. en kötü odtü ee kazanamıyorsan ne okursan oku tatmin etmiyor yok ctis, yok stat, yok veri analitiği hepsi göz boyama bölümleri 30-40 senedir istikrarlı bir şekilde yüksek sıralamadan alan bölümleri yazmak, hype'a kapılmamak gerekirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E18D48907 -- 26 Ağustos 2025; 21:53:58 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı