Şimdi Ara

bu yaştan sonra evlenebileceğimi sanmıyorum ileride beni neler bekliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öykü ile evlenecektim çünkü hem güzeldi hem babasının annesinin birden fazla gayrimenkulü vardı, evlenince bizim evlerden birinde otururuz diyordu

babanın fakir olması senin suçun değil ama kayınpederinin fakir olması senin suçun

gidip de fakir kızı alıp bi ömür nafaka ödemek gibi bi hata yapmam evlilikte erkek dezavantajlı, bari ailesi zengin bi kız olsun da evlendiğime değsin, e ailesi zengin kız beni napsın? hem kapıldı onlar

hadi 30lar bi şekilde geçer de 40'dan sonra beni neler bekliyor?

• babam beni uyarmıştı, olm bak güçlü bi aileye damat olacaksın değerini bil kızla fazla buluşma da ne mal olduğunu anlamasın demişti @F1SECO @john ciga @hamza5806 @01001101 @n201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 9 Haziran 2025; 22:41:5 >
  • bazen düşünüyorum bu karı kız olaylarını eğer okuldan falan bulmadıysan iş geçti. mesela diyelim ki sen akbanktanydın suan öykü fln yoktu 100k maas vardı. 100k maas olan kız zaten sana bakmaz mantıken. yani dengin kız bulmak imkansız gibi bise. sadece para icin söylemiyorum bu arada kültürel birikim, hayata bakış falan filanda. acaba yanlış mı düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 9 Haziran 2025; 22:51:30 >
  • Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    Baban gercekten dedi mi onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

şu an öyküyle aynı şirkette çalışıyorum benim üst konumumda çalışıyor benden fazla maaşı var kafayı yemem lazım ama antidepresanlarla ayaktayım

akbankta 100k alırken öyküden fazla alıyordum

öykü bana bi keresinde "erkek kadından fazla kazanmalı sonra erkekler gururuna yediremiyor, ben kendimden yüksek erkekleri seviyorum" demişti

ama akbank'a girmeden evvel tıp son sınıf kızla buluşmuştum, kafalarımız farklı diye istememişti sonra. 100k maaş fazla olduğu için işler değişebiliyor aslında.

şu an 60k alıyorum varoş kızlar hariç bana kimse bakmaz ama ben pes etmedim, tekrar 100k bandına çıkmak için mücadele veriyorum bu burda bitmez.

• n201 kullanıcısına yanıt

evet ve çok ciddiydi

eğer öykü bunu demişse (ne yazıkki haklı) belkide doğru kisi degildir ya. davul dengi dengine. harbiden öteki konuda dediğin gibi her işte bi hayır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ulpro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

? :S

quote:

bazen düşünüyorum bu karı kız olaylarını eğer okuldan falan bulmadıysan iş geçti.

doğru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

peki bu sorunu nasıl çözmek lazım?

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Bu konulara cevap olsun diye konu açtığımda takan 1 kişinin bile olmadığını görmüştüm

Herkes tek başına verilen kararlar veren kişiyi bağlar , benden fikir almak yerine salya sümük psikologlara gidebilirler

• Ulpro kullanıcısına yanıt

konuların linki varmı? görmemisim :S :S :S

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161093593

Gerçek konuyu kimse yazmadı diye içeriğini silmiştim konu başlığıyla beraber

Bir sonraki en yakın konu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulpro

Gerçek konuyu kimse yazmadı diye içeriğini silmiştim konu başlığıyla beraber

Bir sonraki en yakın konu bu

konuda yazılanlara hak veriyorum ama çok siyah beyaz perdeden. hayat gri. insanın özünden konuşan arkadaşda haklı sende. çok liberal bi cevap oldu ama bole yane. bide insanların yazmaması normal hocam herkesin cevap yazabileceği konular değil bunlar

Hocam yaşamanın anlamı var mı artik

• F1SECO kullanıcısına yanıt

allah büyük, belki öykü gibi biri çıkar karşıma tekrar?

çıkmasa bile yaşamaya devam yapacak bi şey yok, planım tutarsa tekrar 100k bandını görürüm para ezerim mutlu olurum napayım kaderimiz böyleymiş

Ayda 100k harcamak çok sıkıcı. Neler yapıyordun 100k ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

100k harcamak harbi sıkıntı. en iyi yerde ye en iyi kıyafeti al. elinde sonunda birikim kafası geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.