Şimdi Ara

Geleceği görmek mümkün olabilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar,bazen çok garip bir rüya görüyorsunuz..Sabah kalktığınızda hatırlamıyorsunuz bile..Aradan bir müddet geçiyor ve hayatınızda bir olay meydana geliyor..İnanılmaz bir şekilde o meydana gelen olayın benzerini daha evvelden rüyanızda gördüğünüzü hatırlıyorsunuz...
    Başka bir örnek..Kötü bir rüya görüyorsunuz...Mesela Ankara'da okuyan kızkardeşinizi rüyanızda çok kötü halde veya hasta görüyorsunuz...Tez zamanda kızkardeşinize kötü bir şey oluyor...Bütün bunların kesinlikle bir açıklaması var..Dikkat edin,geçmişteki olayları gördüğümüz rüyalardan bahsetmiyorum..Bu rüyalar hiç bir olayın altında kalmaksızın görülen rüyalar...Bunun mantıklı veya mantıksız açıklaması olmalı ve biz bilmiyoruz...
    İnsan bir şelilde kendini konsantre ederse gelecekle ilgili rüya görebilir mi acaba?Veya istediği rüyayı görebilir mi?Bu hayatta bilmediğimiz çok ama çok şey olduğuna inanıyorum..

• Müslümanlıkta rüyalarla alakalı bazı şeyler olduğunu biliyorum. Hatırlayamadım ismini ama bir peygamber vardı rüyalarla geleceği gören yanılmıyorsam. Ama burda olayı dini yönden ele almakla elbet bir yere varamayız. Bilimin açıklayamadığı doğa üstü olarak tabir edilen olaylar katagorisine girer sanırım ve yorum yapmakta yanlış olur diye düşünüyorum.
  • Hz.Yusuf iyi bir rüya tabircisiydi ama sizde çok iyi biliyorsunuz ki kimse ama hiç kimse gelecekten haber veremez veya geleceği göremez
  • Bence insanların hisleri çok kuvvetlidir ve somut dünyadan ayrıldığımız rüya zamanında hislerimiz bize gelecekten haber verebilir en azından küçük bir ışık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Bence insanların hisleri çok kuvvetlidir ve somut dünyadan ayrıldığımız rüya zamanında hislerimiz bize gelecekten haber verebilir en azından küçük bir ışık..

kesinlikle katılıyorum..Bilmediğimiz çok şey var..Her insanın algılama kapasitesi farklı..Gerçekten bazı insanlar,genel çoğunluktan daha duyarlı ve daha hassas..Medyumları falan kastetmiyorum burda..Televizyon icat edilmeden evvel İspanya'daki Barcelona takımı evimizden görmemiz mümkün değildi..Bu imkansız bir şeydi değil mi?Bence gelecek görülemez gibi teorileri her ne kadar şu an için doğru gibi duyulsa da,kullanmamamız lazım diyorum..
    Bilmiyoruz,bilgilerimiz bu konuya yorum getirebilmek için bence çok sınırlı...Ama ben hiçbir şeyin imkansız olmadığına inananlardanım..

• Bende bir yerde okumuştum eskiden isanlar birbirleri ile telapi yoluyla iletişim kuruyorlarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: besiktas

Arkadaslar,bazen çok garip bir rüya görüyorsunuz..Sabah kalktığınızda hatırlamıyorsunuz bile..Aradan bir müddet geçiyor ve hayatınızda bir olay meydana geliyor..İnanılmaz bir şekilde o meydana gelen olayın benzerini daha evvelden rüyanızda gördüğünüzü hatırlıyorsunuz...
    Başka bir örnek..Kötü bir rüya görüyorsunuz...Mesela Ankara'da okuyan kızkardeşinizi rüyanızda çok kötü halde veya hasta görüyorsunuz...Tez zamanda kızkardeşinize kötü bir şey oluyor...Bütün bunların kesinlikle bir açıklaması var..Dikkat edin,geçmişteki olayları gördüğümüz rüyalardan bahsetmiyorum..Bu rüyalar hiç bir olayın altında kalmaksızın görülen rüyalar...Bunun mantıklı veya mantıksız açıklaması olmalı ve biz bilmiyoruz...
    İnsan bir şelilde kendini konsantre ederse gelecekle ilgili rüya görebilir mi acaba?Veya istediği rüyayı görebilir mi?Bu hayatta bilmediğimiz çok ama çok şey olduğuna inanıyorum..

hiç bir etki altında kalmadan gördüğün rüyalra diyecek yok
    ama konsantre olup gördüğün rüya aç tavuğun rüyasında darı görmesi gibi bişey olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanist

Bende bir yerde okumuştum eskiden isanlar birbirleri ile telapi yoluyla iletişim kuruyorlarmış

Bir Çift Yürek adlı kitabı okumanızı öneririm. Aborjinler telapatiyi hala kullanıyorlar...
  • Yapmayın lütfen, gelecek bizim elimizde, daha oluşmamış bir şeyi ne görmesinden bahsediyorsunuz ?
  • bazen Allah insana rüya'da birşeyler gösteriyor.

eskiler "rüya ruhun misal aleminde* gezinmesidir" derler.

*: sembolik bir alem olarak anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 15 Ocak 2006 21:32:23 >
  • HAYATIMDA BİR TANE MANTIKLI RÜYA GÖRMEDİM VE HİÇ BİRİDE GERÇEK OLMADI
  • sayısal loto da mı görmedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Hz.Yusuf iyi bir rüya tabircisiydi ama sizde çok iyi biliyorsunuz ki kimse ama hiç kimse gelecekten haber veremez veya geleceği göremez

Allah ın cc bildirdiği Peygamberler ve Salih Kullar hariç ...
  • bende gelecei gorduumu sanırıdm bi gün abime annatım oda bana vücudumuzda bi organın salgıladığı hormon yüzünden bu gerçekleşirmiş dedi ne kadar dooru bilemem
  • Evet beyler dinazorlari yeniden yaşama kavusturacagiz,hemde çok zeki olarak ve konusma kabiliyeti ile ve dünyayi ele geçirecekler. Konusan dinazorlardan kaçtigim rüya gelecegi göstgeriyorsa gelecek bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.