Şimdi Ara

GeForce Release 182 WHQL 182.08 Çıktı..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Release Highlights:
    This is a WHQL driver for GeForce 6, 7, 8, 9, and 200-series desktop GPUs.

New in Release 182.08:
    · Added support for GeForce GTS 250.
    · Added SLI profile support for some newly released games.
    · Additional information on specific bug fixes can be found in the release documentation notes.
    · Users without US English operating systems can select their language and download the International driver here.
  • Nasıl yani yaw 182.06 sonrası onaylı full sürüm mü bu Beta olmayan?.. 182.08 hiç haberini bilgisini çıkacağınıda duymamıştık nasıl olmuşda hemen çıkmış böyle...
  • Daha yeni yükledik 182.06
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Nasıl yani yaw 182.06 sonrası onaylı full sürüm mü bu Beta olmayan?.. 182.08 hiç haberini bilgisini çıkacağınıda duymamıştık nasıl olmuşda hemen çıkmış böyle...

Bende Bilmiyorum Desem
  • Betaların çıkacağı ne zaman haber verildi betaları geçtim wql sürücüler için nividia ne zaman çıkıyor dedi bigbang harici
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Betaların çıkacağı ne zaman haber verildi betaları geçtim wql sürücüler için nividia ne zaman çıkıyor dedi bigbang harici

Resim Koydum Oraya Kendi Sitesi ?
    ÜsteliK Yayınlanma Tarih Bugünün Tarihi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay hıza bak ya
  • quote:

Nasıl yani yaw 182.06 sonrası onaylı full sürüm mü bu Beta olmayan?.. 182.08 hiç haberini bilgisini çıkacağınıda duymamıştık nasıl olmuşda hemen çıkmış böyle...

Evet WHQL olarak çıkıyor, Beta değil. Sayfaya yükleniyor herhalde listede var ama indirmeye izin vermiyor henüz.
    Helal olsun adamlar çalışıyor harıl harıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Betaların çıkacağı ne zaman haber verildi betaları geçtim wql sürücüler için nividia ne zaman çıkıyor dedi bigbang harici

Resim Koydum Oraya Kendi Sitesi ?
    ÜsteliK Yayınlanma Tarih Bugünün Tarihi

Ben sana demedim hocam üstüne alınmamana gerek yok ben de indirdim driver'ı ben daha önce sanki beta driverların çıkacağını duymuş olup da bunu nasıl duyamadık hayret diyenlere söyledim lafımı

• quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

quote:

Evet WHQL olarak çıkıyor, Beta değil. Sayfaya yükleniyor herhalde listede var ama indirmeye izin vermiyor henüz.
    Helal olsun adamlar çalışıyor harıl harıl.

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

Adresine Girip Aşşağıda Graphics Driver'e Basarsan 182.08 Driverini Yüklüyo.Diğer Türlü İNDiremiyorsun

diciotto
    Tmm Paşam Bende Bişey Demedim Zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 3 Mart 2009; 14:19:58 >

• Ben indirdim arkadaşlar indiremeyen varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Source

Daha yeni yükledik 182.06

Al bendende o kadar, daha 182.06 sürücüsünü yükleyeli 24 saat olmadı.
    Bu arada Windows 7 kullanıyorum, dün çıkan sürücülerini yükledim Nvidia'nın. TV-OUT'ta problem yaşadım. Türkiye PAL-B/G seçemedim bir türlü. PAL-B/G seçiyorum uygula diyorum, NTSC seçiyor kendi.
    WinVista sürücüleri Win7'dan daha iyi çalışıyor şu anlık.

• İnternational driverlar niye yüklenmiyor anlamadım

• İlginç olan driverı listelerden kaldırdılar ama linkler duruyor :P
  • Konuyu ilk açtığında download edilmiyordu. Eve gidince denerim oyunda verdiği performanslara da bakarım
  • gts 250 si olmayana pek avantajı var gibi görünmüyor.. 18.06 dan sonra indirmeye değmez bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

gts 250 si olmayana pek avantajı var gibi görünmüyor.. 18.06 dan sonra indirmeye değmez bence..

Hocam yükleyip denemeden konuşmak biraz saçma değil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.