Şimdi Ara

Geforce GT635M Hâlâ idare eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen senw aşağıdaki sistemi 1500tl'ye almıştık (laptop)
    Intel Core I7 3630QM 2.40-3.40 GHz Quad Core TB2.0 ile
    8GB DDR3 1600MHz Cift kanalli bellek
    Windows 8 64 Bit
    ve nvidia Geforce GT635M 2GB DDR3
    bu pc idare edermi hâlâ iş görürmü oyunlarda sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne oynayacağınıza bağlı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Ne oynayacağınıza bağlı hocam.

orta veya düşük ayarlarda ne kadar götürür gibi hocam. dayz h1z1 gta 5 bf4 cod gibi oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Ne oynayacağınıza bağlı hocam.

orta veya düşük ayarlarda ne kadar götürür gibi hocam. dayz h1z1 gta 5 bf4 cod gibi oyunlarda.

Söylediğiniz oyunlardan birini dahi oynamadım hocam. :) Ama GTA 5 ve BF4 için yetersiz olacağını düşünüyorum. Sebebi ise ekran kartı.
  • nvidia yazısı yeter hepsini medium high oynatır

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

nvidia yazısı yeter hepsini medium high oynatır

Sen nasıl bir fanboysun ? O kart o oyunları med- high açsın ben elimdeki 770 i camdan aşağı atacağım. Bf 4 med high ta açıyomuş o zaman biz high end kart almayalım 635m high ta açıyorsa 650m ultrada açar biz keriziz gidip gtx770 li sistem topluyoruz

• quote:

Otomobil genel sıktı mı hocam burada trollemeye başladınız Büyük hayranınızım bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

quote:

Otomobil genel sıktı mı hocam burada trollemeye başladınız Büyük hayranınızım bu arada

bölüm uzaklaştırması var otoda

• quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

quote:

Sen nasıl bir fanboysun ? O kart o oyunları med- high açsın ben elimdeki 770 i camdan aşağı atacağım. Bf 4 med high ta açıyomuş o zaman biz high end kart almayalım 635m high ta açıyorsa 650m ultrada açar biz keriziz gidip gtx770 li sistem topluyoruz

Evet açıyor bendede var aynı laptop med high karışık açıyor, çözünürlük düşük çünkü 720p de sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartın çok değişik varyasyonları var. En iyisi 144 shaderli 24 ropslu 192 bit olanı. Siz gpu-z'dan bakın bence. 144 shaderlisi gt555m'e denk iken 96 shaderlisi gt540m'e denk ve ikisi arasında önemli farklar var. 144'lük güncel oyunlarda 1080p'de low-medium karışık oynatır yüksek fpslerde. Oyunda oyuna değişir tabi.
  • http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

bu sitede söz konusu ekran kartıyla ilgili benchmarklar var (sayfada aşağı doğru inerseniz)

çözünürlüğü düşürdükçe sizin durumunuzda oynama imkanınız yükselir. Malesef low-end bir ekran kartı ama bazı oyunlarda sıkıntılı olsa da bazı oyunlarda da sorunsuz oynayabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Kartın çok değişik varyasyonları var. En iyisi 144 shaderli 24 ropslu 192 bit olanı. Siz gpu-z'dan bakın bence. 144 shaderlisi gt555m'e denk iken 96 shaderlisi gt540m'e denk ve ikisi arasında önemli farklar var. 144'lük güncel oyunlarda 1080p'de low-medium karışık oynatır yüksek fpslerde. Oyunda oyuna değişir tabi.

Bu arkadaşımız da ne dediğini biliyor, haklı. Kartın tam detaylarını öğrenmek için GPU-Z isimli programı kurup çalıştırın, buraya ekran görüntüsünü atın inceleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 7 Nisan 2015; 23:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

gtx 660 mediuma kayıyor senin kartın 4 katı hızında iken

Hocam çözünürlük önemli, 1080p'de 635m ile düzgün oyun oynanmaz zaten.

768p hatta 640p gibi çözünürlüklerde çoğu oyunda iş görür yine.
  • ekran 720p çözünürlüğünde, 1080×980 veya 1080×720 genişliğinde aşağıdaki oyunlarda gayet iyi.
    Farcry 3
    State of Decay
    Sniper Elite 3
    ETS 2
    COD MW3 BO2
    BF3
    MOH WARFIGHTER
    SNIPER GOST WARRIOR 2
    WOT
    GTA 4
    VE HATIRLAMADAGIM EN ESKI 2013 YAPIMI OYUNLAR.
    BU OYUNLARDA ULTRA HIGH OYNATMAKTA.
    124-BIT OLAN SURUM BU ARADA EKRAN KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dot -- 8 Nisan 2015; 15:24:11 >
  • http://www.teknosa.com/urunler/800008202/exper-ultranote-q5v-733-notebook
    Laptop bu arkadaşlar 1080x720 veya 1080x980 de hayet akıci.zaten ekran 1080x720 destekliyir en fazla diye biliyorum hd 720p ekran diye gageciyor

• 1366 x 768 max. çözünürlük bu arada.

• quote:

http://www.teknosa.com/urunler/800008202/exper-ultranote-q5v-733-notebook
    Laptop bu arkadaşlar 1080x720 veya 1080x980 de hayet akıci.zaten ekran 1080x720 destekliyir en fazla diye biliyorum hd 720p ekran diye gageciyor

bende ki de bu
  • valla hocam milletin 700-800 tl para verdiği ekran kartlarının hangi oyunu hangi ayarda açacağı belli değilken, senin 1000 liralık laptopun bi zahmet oyun konusunda sınıfta kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

valla hocam milletin 700-800 tl para verdiği ekran kartlarının hangi oyunu hangi ayarda açacağı belli değilken, senin 1000 liralık laptopun bi zahmet oyun konusunda sınıfta kalsın.

ben zaten profesyonel bir kart olduğunu idda etmiyorum ki giriş seviyesi bir kart oldugunu biliyorum.sadece neleri nasıl oynarım diyorum ben.soruyu tekrar okuyun lütfen "süper laptopum demiyorum"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

valla hocam milletin 700-800 tl para verdiği ekran kartlarının hangi oyunu hangi ayarda açacağı belli değilken, senin 1000 liralık laptopun bi zahmet oyun konusunda sınıfta kalsın.

ben zaten profesyonel bir kart olduğunu idda etmiyorum ki giriş seviyesi bir kart oldugunu biliyorum.sadece neleri nasıl oynarım diyorum ben.soruyu tekrar okuyun lütfen "süper laptopum demiyorum"

zaten size tepki olarak yazmadım yanlış anlaşılmasın,tepkim oynamak istediğiniz oyunlara :)

• 720P'de tüm oyunları oynatır diye düşünüyorum. Tabii DDR3 128 Bit olandan ise.

Gerek Ultra low da olsa oynatır yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.