Şimdi Ara

Nvidia GT 610m çok mu kötü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
19.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün Açıklaması ASUS K55VD SX066H - 15.6 "- Core i5 3210M - Windows 8 64-bit - 6 GB RAM - 500 GB HDD
    İşletim Sistemi Windows 8 64-bit
    Işlemci Intel Core i5 (üçüncü gen) 3210M
    Bellek 6 GB DDR3
    Tasarruf 500 GB HDD / 5400 rpm
    Optik Sürücü DVD SuperMulti
    Göstermek 15.6 "LED arka aydınlatmalı 1366 x 768 / HD
    Grafik NVIDIA GeForce 610M - 2 GB DDR3

Sipariş verildi olanlar oldu geri dönüş maalesef yok :( Bana sorulmadan iş yapmışlar neyse
    bu özellikler çok mu kötü arkadaşlar?
    GT610m bf3 cod black ops 2 yi medium oynayamaz mıyım ? :(
    far cry gta IV falan bunları medium oynatmaz mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NVIDIA GeForce 610M: Beklentileri Karşılamayan Bir Grafik Kartı

NVIDIA GeForce 610M, bütçe dostu bir dizüstü bilgisayar grafik kartıdır. 2012 yılında piyasaya sürülen bu kart, birçok eski dizüstü bilgisayarda bulunabilir. Ancak performansı günümüz standartlarının çok altındadır.

Performans ve Özellikler

GeForce 610M, 48 CUDA çekirdeği ve 1 GB bellek ile gelir. DirectX 11'i destekler ancak modern oyunları çalıştıracak yeterli güce sahip değildir. Eski oyunları düşük ayarlarda çalıştırabilir, ancak yüksek kare hızları beklememelisin.

Hangi Durumlarda Kullanılabilir?

GeForce 610M, çok hafif oyunlar, temel video düzenleme ve ofis uygulamaları gibi temel görevler için uygundur. Ancak video oyunları veya grafik yoğun programlar için uygun değildir.

Diğer Grafik Kartları ile Karşılaştırma

Günümüz standartlarında, GeForce 610M çok düşük seviyede bir grafik kartıdır. Intel UHD Graphics 630 gibi entegre grafik kartlarından bile daha az güçlüdür. NVIDIA GeForce MX150 veya AMD Radeon 530 gibi giriş seviyesi ayrık grafik kartlarıyla karşılaştırılamaz.

Özet

NVIDIA GeForce 610M, günümüzün oyun ihtiyaçları ve grafik yoğun programları için uygun olmayan eski ve düşük performanslı bir grafik kartıdır. Temel görevler için kullanılabilir ancak beklentilerin düşük tutulması gerekir. Yeni bir dizüstü bilgisayar satın alıyorsanız, GeForce 610M'ye sahip bir modeli tercih etmekten kaçınmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • giriş seviyesi kart bro bişey bekleme bu karttan lowda açarsan şükret bf3 ü ki lowda açıcağını sanmıyorum açsa bile zevkli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

giriş seviyesi kart bro bişey bekleme bu karttan lowda açarsan şükret bf3 ü ki lowda açıcağını sanmıyorum açsa bile zevkli olmaz

Asus modellerinde ekran kartıda değiştirilmiyormuş
    Youtubede gt 610 1 gb ile bf3 ü medium oynayanlar var onlar nasıl yapıyor acaba?
    Bu kadar kötü lanet bir ekran kartı olur mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bthn39

quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

giriş seviyesi kart bro bişey bekleme bu karttan lowda açarsan şükret bf3 ü ki lowda açıcağını sanmıyorum açsa bile zevkli olmaz

Asus modellerinde ekran kartıda değiştirilmiyormuş
    Youtubede gt 610 1 gb ile bf3 ü medium oynayanlar var onlar nasıl yapıyor acaba?
    Bu kadar kötü lanet bir ekran kartı olur mu yav

Sende oynarsın. O videoların çoğu 800x600 çözünürlükte çekiliyor. AA -AF kapattınmı yağ gibi akar

• Hocam hd4000'den hallice neredeyse. gt630 falan en azından bulmaya çalış.
  • malesef kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

Sende oynarsın. O videoların çoğu 800x600 çözünürlükte çekiliyor. AA -AF kapattınmı yağ gibi akar

Eyvallah ustam
    1-2 sene bu ekran kartıyla idare edeyim sonra gtx li bi msi alırım artık

Çok teşekkür ettim tekrardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVİDİA GT525M ŞAKA GİBİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

Eyvallah ustam
    1-2 sene bu ekran kartıyla idare edeyim sonra gtx li bi msi alırım artık

Çok teşekkür ettim tekrardan

önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için laptop almak en büyük hata zaten, neye kasıyorsun al bir desktop geç...
  • Hocam internetten aldınız sanırım koşulsuz 7 gün içinde iade etme şansın var o kart seni 2 yıl idare etmez

• quote:

Ürün Açıklaması ASUS K55VD SX066H - 15.6 "- Core i5 3210M - Windows 8 64-bit - 6 GB RAM - 500 GB HDD
    İşletim Sistemi Windows 8 64-bit
    Işlemci Intel Core i5 (üçüncü gen) 3210M
    Bellek 6 GB DDR3
    Tasarruf 500 GB HDD / 5400 rpm
    Optik Sürücü DVD SuperMulti
    Göstermek 15.6 "LED arka aydınlatmalı 1366 x 768 / HD
    Grafik NVIDIA GeForce 610M - 2 GB DDR3

Sipariş verildi olanlar oldu geri dönüş maalesef yok :( Bana sorulmadan iş yapmışlar neyse
    bu özellikler çok mu kötü arkadaşlar?
    GT610m bf3 cod black ops 2 yi medium oynayamaz mıyım ? :(
    far cry gta IV falan bunları medium oynatmaz mı?

Çok kötü.bazı işlemcilerin dahili ekran kartlarından bile kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Oyun için laptop almak en büyük hata zaten, neye kasıyorsun al bir desktop geç...

4-5 yıldır notebook a alıştım masaüstü garip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Hocam internetten aldınız sanırım koşulsuz 7 gün içinde iade etme şansın var o kart seni 2 yıl idare etmez

+1 eğer 1000 liradan fazla verdiysen kutusunu açmadan hemen iade et.
  • İade edebiliyorsanız edin, 7 gün içerisinde geri almak zorundalar. Aldığın paraylada masaüstü toplarsın olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 1 Mayıs 2013; 12:38:21 >
  • artık siz karar verırsınız ıyımı kötümü olduğuna aşağıdaki linge vede tabloya bakarak.

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nvidia_graphics_processing_units

Nvidia GT 610m çok mu kötü :(

• http://www.youtube.com/watch?v=zDO-KyiNw_E

bu tarz youtube'da aratırsan bir ton video var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

http://www.youtube.com/watch?v=zDO-KyiNw_E

adamın çözünürlükte full grafik ayarlarıda full ne diyeyim yani bu çok kötü şunu oynatmaz bunu oynatmaz diyenler bence boş konuşuyor haksız mıyım?
    Adam hem nfs mw 2012 yi açıp video çekiyor hemde yüksek ayarda oynuyor.Diyecek söz yok bence o kadarda kötü değil.
    Durumu kötü olan ve bu ekran kartından alan bir çok arkadaş var.Bence böyle kullanmadan gereksizce kötü diye atılan yorumlar umutsuzluğa yol açıyor yapmayın etmeyin arkadaşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

http://www.youtube.com/watch?v=zDO-KyiNw_E

adamın çözünürlükte full grafik ayarlarıda full ne diyeyim yani bu çok kötü şunu oynatmaz bunu oynatmaz diyenler bence boş konuşuyor haksız mıyım?
    Adam hem nfs mw 2012 yi açıp video çekiyor hemde yüksek ayarda oynuyor.Diyecek söz yok bence o kadarda kötü değil.
    Durumu kötü olan ve bu ekran kartından alan bir çok arkadaş var.Bence böyle kullanmadan gereksizce kötü diye atılan yorumlar umutsuzluğa yol açıyor yapmayın etmeyin arkadaşlar.

Laptop grafik kartlarını yakından takip ederim. Asus G74 kullanıcısı olarak. Seçtiğin ekran kartı bu:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html

Bu site ayrıntılı olarak verir sana bilgileri.

gt540m gt555m gt630m gt640m gt645m gt650m - 5750m 5770m 6750m 6770m 7670m 7770m bunlar en ucuz performansı en iyi olarnlar diyebilirim.

Seçtiğin laptopla şu ana kadar çıkan oyunları medim low ayarlarda tam sınırda oynarsın yani 25-30 fps arası. Ama ilerde çıkacak oyunları maalesef zor oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 2 Mayıs 2013; 1:59:56 >

• Bthn39 kardeşim çatır çatır oynarsın oyunlarını bunu bu ürünü satan biri olarak söylüyorum ve yukarıda yazdığın tüm oyunları deneyen biri olarak söylüyorum ama 1280x720 çözünürlükte biri yazmış "Çok kötü.bazı işlemcilerin dahili ekran kartlarından bile kötü. diye vereceğim adrese gelsin ona biraz laptop dersi vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 2 Mayıs 2013; 2:04:24 >
  • kotu bir ekran karti minimum 630m 540m amd 7670m almalisiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.