Şimdi Ara

geforce fx 5600xt yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geforce fx 5600xt ekran kartı kullanıyorum chipsetti çok fazla ısınıyor ısısını kontrol etmek için hangi programı kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz..

• Oyunlarda kilitlenme falan olmuyorsa kontrol etmek gerekmiyor.Elinle dokun.Elin yanıyorsa 60 derecenin üzerindedir.80 dereceye kadar bir şey olacağını sanmam.
  • dostum felaket ısınıyor ya programı yokmu bunun bi yardımcı olun eger bileniniz varsa yaw
  • Programı yok bidiğim kadarıyla çünkü GPU sıcaklığına bakman için ekran kartının o özelliği desteklemesi gerekiyor.Genelde ısı kontollü üst seviye kartlarda ekran kartı kontrol panelinde olur

Bir de birşey soracağım 5900 XT diye bir model varmıydı Elindeki 5900 XT olmasın ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 11 Ocak 2006 17:18:06 >
  • kasaya 5 fan daha tak bakalım ısınıyo mu ama ozamanda karlanma olabilir

• everwest home editin la kontrol edeblrsn bildiğim kadarıyla
  • fx5600xt lerde ısı ölçme diyodunun olduğunu sanmıyorum. eğer böyle bir diyod var ise yani ısısını ölçebiliyorsa riva tuner programından bakabilirsin.
    fazla ısınma var ise ekran kartının fanı tozlanmış yada miladını doldurmak üzere olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Amd radeon hd 5600 5700
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Programı yok bidiğim kadarıyla çünkü GPU sıcaklığına bakman için ekran kartının o özelliği desteklemesi gerekiyor.Genelde ısı kontollü üst seviye kartlarda ekran kartı kontrol panelinde olur

Bir de birşey soracağım 5900 XT diye bir model varmıydı Elindeki 5900 XT olmasın ??

5600xt de var 5900xt de
  • dostum aynı kart tan bendede var oc yapıyorsan kart ısınıyor ayrıca bu karta son sürücüleri yüklersen ısı degerlerini görebilirsin kartın sogutucusunu sök macunu silip yeniden sür fanı bir güzelce temizle sorun çözülür.ısı degerini masa üstünde sag tıklayıp nvidia secip açılan pencereden görebilirsin.saygılar
  • İşte beklenen cevap ;)
  • arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürle ama bu benim aradıgım cevaplar degil ben yazılımsal olarak bir program arıyorum varmı ? yokmu ısı derecesini gösteren_?varsa hangi program yoksa neden yok:(
  • walla nvidia ya sor neden olmadigini
  • aydınlattıgın için sagol (BUGURCAN)...vardır ama ben bulamadım korsam yazılımlar vardır..vardırda bize denk gelmedi nedense
  • sanırım yok program..
  • son bir kez el atın be dostlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.