Bildirim
SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kartı bizzat kullandım sonuna kadar güvenilir ben j-kefilim isteyenelere il dışına ben bizzat gönderirim
pcı ekspres e geçmek için satıyor -
hadi bakalım il dışından isteyenede ömer abim kıyak yapıyo yollarız ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
selam ya bıraz fıyatta ındır alırım ben gyapa@hotmail.com -
kardeş kurtarmaz ______________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayarım
kardeş kurtarmaz
Valla ben olsam bişeyler yapardım çünkü verdiğin resimde düz 6600 9800proyu geçmiş durumda ve düz 6600 130 ytl ye bulunabiliyor.Yanlış anlama fiyat yüksek demiyorum -
GEÇMESİ ÖNEMLİ DEĞİL 6600 128 BİT 9800 PRO 256 BİT ARKADAŞIM -
kardeşim alıcı olana bişey yapıcaz tabii ______________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayarım
kardeşim alıcı olana bişey yapıcaz tabii
Bu ban ne şimdi ben onu anlamadım
Sana fiyat yüksekmi dedim ? Arkadaş bişeyler yaparmısın diye sormuş sende kurtarmaz diyince ikinizede yardımcı olmak için güzel bi şekilde yukardaki şeyleri yazdım
Öyle her yazılana ban çekeceğinize biraz insan olmayı öğrenin -
korkmayın be indirim yapıcam ama alıcıya ______________________________
-
bıraz mantık arkadaslar. 128 bıt 256 bıt denılıyor. fakat soylermısınız sıstemınız kac bıt?? 32 64? eee 64 bıtın fazlası varmı?tabıkı yok. e ozaman gercektende alınıyormu 128 yada 256 bıtın goruntusu hayır. bılmıyorum yanılıyormuyum -
quote:
bıraz mantık arkadaslar. 128 bıt 256 bıt denılıyor. fakat soylermısınız sıstemınız kac bıt?? 32 64? eee 64 bıtın fazlası varmı?tabıkı yok. e ozaman gercektende alınıyormu 128 yada 256 bıtın goruntusu hayır. bılmıyorum yanılıyormuyum
GEÇMESİ ÖNEMLİ DEĞİL 6600 128 BİT 9800 PRO 256 BİT ARKADAŞIM
+ÜSTE SOĞUTUCUSUDA VAR VE 160 LİRA
http://forum.donanimhaber.com/m_5883060/mpage_1/key_//tm.htm#5889565 -
ABİLER FİYATA YORUM YAPMASAK DAHA İYİ OLUR ALMAK İSTEYENE İNDİRİMDE YAPARIZ OKADAR İNSAFSIZ DEĞİLİZ ______________________________
-
BENDE ÜSTÜNDE SOĞUTUCU VAR ______________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_ank
bıraz mantık arkadaslar. 128 bıt 256 bıt denılıyor. fakat soylermısınız sıstemınız kac bıt?? 32 64? eee 64 bıtın fazlası varmı?tabıkı yok. e ozaman gercektende alınıyormu 128 yada 256 bıtın goruntusu hayır. bılmıyorum yanılıyormuyum
Naaptın yaw...
Düz mantığın bu kadarı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X