Bildirim
geforce 680 ve onunla gelen pişmanlık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: loknes
herşeyi köklediğimde çok düşük fps aliyorum o kadar para veriyorsun ve sonucu bu mu keşke elimde fırsat varken 690 alsaydım off offf
hangi oyunlarda düsük frame alıyosun sistem bileşenleri nedir eski kartın neydi biraz bilgilendir belki yetersiz kalan başka durumlar vardır hemen karta yüklenme -
quote:
Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_
quote:
herşeyi köklediğimde çok düşük fps aliyorum o kadar para veriyorsun ve sonucu bu mu keşke elimde fırsat varken 690 alsaydım off offf
hangi oyunlarda düsük frame alıyosun sistem bileşenleri nedir eski kartın neydi biraz bilgilendir belki yetersiz kalan başka durumlar vardır hemen karta yüklenme
eski kart sıvı sogutma gigbayt oc3 2gb lik vardi oda kötüydü crysis 3 ultra ayarlarda bu asus direct cu 2 4 gb ekran karti işlemci 4.5 ghz x6 ram 16 gb -
quote:
quote:
quote:
hangi oyunlarda düsük frame alıyosun sistem bileşenleri nedir eski kartın neydi biraz bilgilendir belki yetersiz kalan başka durumlar vardır hemen karta yüklenme
eski kart sıvı sogutma gigbayt oc3 2gb lik vardi oda kötüydü crysis 3 ultra ayarlarda bu asus direct cu 2 4 gb ekran karti işlemci 4.5 ghz x6 ram 16 gb
hımm eger crysisde aa ve af yi sonladı isen kasabilir ama bende sonlamama ragmen oc li halde gpu 1306 da ramler 7000mhz de ik yagmurlu kısımda kasıyor sonrasında 35 fsp lerde ama 30-35 dede saglıklı oynanmıyor o yüzden bende 4x msaa ya aldım...kartına iyi bir oc yapman gerekecek hatta volt mod biosu varsa o biosu yükleyip sende 1300 küsürlere cıkarsan 4x msaa da oynayabilirsin
eski kartı sormamın sebebi ati ise driverlarını iyice temizle dicektim driver cleaner pro ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 3 Mart 2013; 17:44:23 >
-
Dediklerimi yap ve ik kata yakın FPS artışı elde et. Üstelik, çok dikkat etmedikçe aradaki farkı anlamayacaksın.
- AA'yı 2X'e çek.
- Bana göre çoğu gereksiz ve FPS'yi düşürmekten başka işe yaramayan bazı efektleri ya kapat, ya da low'a al.
- Doku detayını ultradan ekstreme çek. -
quote:
quote:
quote:
quote:
eski kart sıvı sogutma gigbayt oc3 2gb lik vardi oda kötüydü crysis 3 ultra ayarlarda bu asus direct cu 2 4 gb ekran karti işlemci 4.5 ghz x6 ram 16 gb
hımm eger crysisde aa ve af yi sonladı isen kasabilir ama bende sonlamama ragmen oc li halde gpu 1306 da ramler 7000mhz de ik yagmurlu kısımda kasıyor sonrasında 35 fsp lerde ama 30-35 dede saglıklı oynanmıyor o yüzden bende 4x msaa ya aldım...kartına iyi bir oc yapman gerekecek hatta volt mod biosu varsa o biosu yükleyip sende 1300 küsürlere cıkarsan 4x msaa da oynayabilirsin
eski kartı sormamın sebebi ati ise driverlarını iyice temizle dicektim driver cleaner pro ile
bu benim kart o c yer mi yakmayak sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Dediklerimi yap ve ik kata yakın FPS artışı elde et. Üstelik, çok dikkat etmedikçe aradaki farkı anlamayacaksın.
- AA'yı 2X'e çek.
- Bana göre çoğu gereksiz ve FPS'yi düşürmekten başka işe yaramayan bazı efektleri ya kapat, ya da low'a al.
- Doku detayını ultradan ekstreme çek.
deneyelim -
yok yok yanmaz merak etme seninki oc yi yemezse kimseninki yemez direct cu 2 imiş bide
-
quote:
yok yok yanmaz merak etme seninki oc yi yemezse kimseninki yemezdirect cu 2 imiş bide
tamam nasıl yapayım hangi program ve değerler söyle biraz deneyim -
quote:
quote:
yok yok yanmaz merak etme seninki oc yi yemezse kimseninki yemezdirect cu 2 imiş bide
tamam nasıl yapayım hangi program ve değerler söyle biraz deneyim
evga precision x4 versiyonunun indir bide nvdianın son drıverını indir gpu yu 1250 lere kadar getir rahatlıkla calışacaktır bu hızda ramleride 7000 mhz ye getir bu hızlara cıktıgını anlamak için gpu z den bak gpu ve ram hızlarına... gpu yu 1300 ramleride 3500x2=7000 mhz den yukarı cıkarma ilk olarak, bu hızlarda zaten stabilse yavaş yavaş yukarı cekersin hızları. evga programında hızları artırabilmen için standart gpu ve ram hızlarına + mhz seklinde ekleme yapacaksın mesela bost hızı gpu nun 1175 ise gpu ya +75 vermelisinki 1250 olsun ramlerde öle 3000x2=6000 ise 7000 olması için 500 mhz vermelisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 3 Mart 2013; 18:03:08 >
-
-
quote:
quote:
quote:
evga precision x4 versiyonunun indir bide nvdianın son drıverını indir gpu yu 1250 lere kadar getir rahatlıkla calışacaktır bu hızda ramleride 7000 mhz ye getir bu hızlara cıktıgını anlamak için gpu z den bak gpu ve ram hızlarına... gpu yu 1300 ramleride 3500x2=7000 mhz den yukarı cıkarma ilk olarak, bu hızlarda zaten stabilse yavaş yavaş yukarı cekersin hızları. evga programında hızları artırabilmen için standart gpu ve ram hızlarına + mhz seklinde ekleme yapacaksın mesela bost hızı gpu nun 1175 ise gpu ya +75 vermelisinki 1250 olsun ramlerde öle 3000x2=6000 ise 7000 olması için 500 mhz vermelisin
valla bunlar çok üst değerler ama indiriyorum şu an deneyeceğim
-
quote:
quote:
quote:
yükseltiyorum ama yukarida hiç bişi oynamıyor clockların göstergesi aynı kaliyor
-
benim gtx 670 voltajsız 1275 yapıyodu geneldede öyle 670 gpu ları 1230-1300 arası 680 gpularıda benzer hızları yapıyo senin bost 1059 galiba gpu ya +190 ramlerede 500 ver korkma bişi olmaz
kaydetmelisin yükselttikten sonra power target ı da % 120 ye al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 3 Mart 2013; 18:23:33 > -
quote:
benim gtx 670 voltajsız 1275 yapıyodu geneldede öyle 670 gpu ları 1230-1300 arası 680 gpularıda benzer hızları yapıyo senin bost 1059 galiba gpu ya +90 ramlerede 500 ver korkma bişi olmaz
bunu afterburner ile deneyim -
crysis 3 2gb'nin üstünde bellek kullandığı içindir bu arada gtx680-hd7970 savaşında 680 bi darbe daha yedi bir aralar amd batçak falan diyenler olmuştu ama şimdi... bence amd hem gpu'da hemde cpu'da çok daha iyi yerlere gidiyor. Ps4 çıksın birde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
benim gtx 670 voltajsız 1275 yapıyodu geneldede öyle 670 gpu ları 1230-1300 arası 680 gpularıda benzer hızları yapıyo senin bost 1059 galiba gpu ya +90 ramlerede 500 ver korkma bişi olmaz
bunu afterburner ile deneyim
gpu yu 1200-1250 arası bişi yap +150 yada +190 ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İZ BIRAKAN_ -- 3 Mart 2013; 18:25:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: omercicek43
crysis 3 2gb'nin üstünde bellek kullandığı içindir bu arada gtx680-hd7970 savaşında 680 bi darbe daha yedi bir aralar amd batçak falan diyenler olmuştu ama şimdi... bence amd hem gpu'da hemde cpu'da çok daha iyi yerlere gidiyor. Ps4 çıksın birde...
4 gb benim ekran kartı -
quote:
Orijinalden alıntı: omercicek43
okumadan yapılan bir yorum. 4gb'lık model adamdaki. -
kart fena overclock olmuyormuş yaw link :https://store.donanimhaber.com/73/68/4f/73684fa897bb75e70a7fcaacbb18e3a5.jpg
Benzer içerikler
- i5 3470 ekran kartı önerisi
- gpu hotspot nedir
- rx 7800 xt alınır mı
- ekran kartı boşta kaç derece olmalı
- intel uhd graphics nedir
- nvidia rtx
- dlss nedir
- ekran kartı güncelleme
- amd radeon 780m
- rtx 5070 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X