Şimdi Ara

## GeForce 177.92 Beta Önemli Yenilikler ile Geldi ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nvidia system tools indiriyorum bakalım ne olacakbu arada modded inf ile indirdiğim bu sürümde sadece vista masaüstü puanı 0.1 puan arttı
  • o oranlar aşiri yüksek gibi geldi bana. GeForce6100 Go da %5 bile benim için değerli %10 hiç zannetmiyorum...
  • tnt2 den kalma gözlüklerini saklayanlar yaşadı
  • bakalım ne kadar iyiymiş
  • Baya bi iyileştirme yapmış Nvidia
  • efficient;

Konu ile ilgili yorumun yok, boşa mesaj kasıyorsun.

Haber için teşekkürler, deneyelim bakalım.
  • @efficent

ya arkadaşım senin sorununmu var?ne alak şimdi bu git başka yerde yap reklamını adamlar konu açmış çokta yararlı bir konu driver larda önemli yenilikler var ama sen giriyosun alakaya maydanoz işler yapıyosun yaşın kaç ki senin yada baban türkiye ati distiribütörü falanmı?

Konu için teşekkür ederim nvidia driver konusunda oldukça ilerde.
  • 3D gözlüğümü hala kullanıyordum ama LCD ekran'a geçtiğim için kullanamaz hale gelmişti. Şimdi bu yeni sürücüler ile LCD ekranda 3D Stereo 'yu kullanabilecek miyiz acaba? Hiç sanmıyorum çünkü gözlüklerin çalışma prensibi 120hz desteklemesi gerektiriyordu ekranın. Şahsen elimdeki ekranda 60hz'e destek verdiğine göre ve artık hemen hemen hiçbir yerde CRT ekranlar kullanılmadığına göre acaba temeli mi değiştiricekler? Yani 60hz ekranlarda da yeni gözlükleri veya eskileri kullanabilecek miyiz. Bu olursa işte o zaman 100 üzerinden 100 veririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 26 Ağustos 2008; 22:26:26 >
  • işte ATI firmasının sahibi karşımızda : efficient arkadaşım bi pisikologa görün istersen hiç iyi görmedim halini
  • 8800 GT var hemen indirip deniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efficient

isterse kainatın en kral driverini üretsin o b.ktan kartlara fayda etmez anca gider oyun firmasıa paray döker yalvarır da kendi uyduruk kartlarına uyarlatır ouyunu... fake işte fake nvidia is a great fake

sendende böle bir yorum beklenir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeRvAnTeS_Tr

quote:

isterse kainatın en kral driverini üretsin o b.ktan kartlara fayda etmez anca gider oyun firmasıa paray döker yalvarır da kendi uyduruk kartlarına uyarlatır ouyunu... fake işte fake nvidia is a great fake

sendende böle bir yorum beklenir zaten

adam sorunlu abi açtığı topiclere bakın yok aticiler birlik olalım nvidia alan avanakların suratına tükürelim falan filan diye konular acmıs adam ben pek iyi görmüyorum ruhsal durumunu

• quote:

Mimariden anlamıyorsun abuk sabuk mesajlarınla konuyu kirletme
  • nvidia yazımişini iyi kıvırıyo Allahtan işletim sistemi yapmak akıllarına gelmiyo
  • nvidia tebrikler fx 57 teşekkürler bu haberler için ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

3D gözlüğümü hala kullanıyordum ama LCD ekran'a geçtiğim için kullanamaz hale gelmişti. Şimdi bu yeni sürücüler ile LCD ekranda 3D Stereo 'yu kullanabilecek miyiz acaba? Hiç sanmıyorum çünkü gözlüklerin çalışma prensibi 120hz desteklemesi gerektiriyordu ekranın. Şahsen elimdeki ekranda 60hz'e destek verdiğine göre ve artık hemen hemen hiçbir yerde CRT ekranlar kullanılmadığına göre acaba temeli mi değiştiricekler? Yani 60hz ekranlarda da yeni gözlükleri veya eskileri kullanabilecek miyiz. Bu olursa işte o zaman 100 üzerinden 100 veririm...

ViewSonic'in 120 Hz 22" LCD Monitör'ü tanıtıldı. Bir araştır istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpermam

quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

3D gözlüğümü hala kullanıyordum ama LCD ekran'a geçtiğim için kullanamaz hale gelmişti. Şimdi bu yeni sürücüler ile LCD ekranda 3D Stereo 'yu kullanabilecek miyiz acaba? Hiç sanmıyorum çünkü gözlüklerin çalışma prensibi 120hz desteklemesi gerektiriyordu ekranın. Şahsen elimdeki ekranda 60hz'e destek verdiğine göre ve artık hemen hemen hiçbir yerde CRT ekranlar kullanılmadığına göre acaba temeli mi değiştiricekler? Yani 60hz ekranlarda da yeni gözlükleri veya eskileri kullanabilecek miyiz. Bu olursa işte o zaman 100 üzerinden 100 veririm...

ViewSonic'in 120 Hz 22" LCD Monitör'ü tanıtıldı. Bir araştır istersen.

Zalman'da tanıtmıştı ama ben 1920x1200 çözünürlüğe sahip bir ekran alarak hem PS3 hemde PC'de mükemmel görüntüye ulaşmak istedim ;) İnşallah 60hz için bir yazılım geliştirmişlerdir de biz de rahhhat rahhhhat kullanabiliriz gözlüklerimizi...
    Yeniden teşekkür ederim dostum ;)

• Cod 4 multide denedim %15 gibi bir performans farkı hissetmedim
  • 8800 gtx e oc yapmayı düşünüyodum oc yapmış gibi olacam şimdi
  • vista performance testinde fark etmedi ama tabi bi sonuc olamaz belirteyim dedim.oyunlarda denemek lazım bakalım bu arada 8600gt kullanıyorum eski bir kart zaten pek bişi beklenemezde...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.