Şimdi Ara

Geely markasından araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hava yastığı bol gayet güzel görünümlü araç üstelik düşük km iyi fiyat var alınır mı sizce?
    sahibinden.com
    Geely / Emgrand / 1.5 / GSL Premium / SADECE 62000 KM DE SIFIR VİZELİ MASRAFSIZ AİLE ARACI sahibinden.comda - 717164900
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-geely-sadece-62000-km-de-sifir-vizeli-masrafsiz-aile-araci-717164900/detay

• Ne kadar ekmek o kadar köfte , al bunu sonra satmak isteyince 1 sene çabala satmak için . Çin malı dandik araba işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba almadan önce satabilirmiyim diye düşünen tek millet biziz sanırım
    konu sahibine önerim yürütme maliyetini karşılayabilecekse yedek parça temin edip ustasını bulduktan sonra alınır niye alınmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 3 Ağustos 2019; 1:6:37 >
  • bu arabaların satıldığı yıllarda çin arabalarına kredi vermiyorlardı, ona göre düşün.
  • Cadillac a sadece ben mi benzettim

• Bugün ülkemize bir geely gelse korkmadan alabilirsiniz çünkü avrupa tip onayı olmak zorunda, yani avrupa normlarında üretilen bir araç olarak gelebilir. Maalesef bu araçlar bu şekilde değil zamanında evrak üzerinden ulusal tip onayı düzenlenmiş araçlar bunlar. Bu sebeple malzeme kalitesi ile birlikte açıkçası araçların genel yapısı da şüpheli.

Alınır mı derseniz bizde hala 92 şahin satılıyor, bu da alınır satılır ancak, avrupa üretimi bir aracı tercih ederdim her halükarda.
  • Echo comfort 2010 modeldi 2014 de alıp 1 yıl binip sattım çok ucuza almıştım. O yüzden tercih etmistim. Motor parçaları toyota ile neredeyse aynıydı... Bende olduğu sürece termostat harici bir sıkıntı çıkmamıştı ama malzeme kalitesi berbat... Dış boya kalitesi berbat.

Satış konusunda 3 haftada satmıştım şans işte :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    ROVER alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Fiat Freemont alınır mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

Araba almadan önce satabilirmiyim diye düşünen tek millet biziz sanırım
    konu sahibine önerim yürütme maliyetini karşılayabilecekse yedek parça temin edip ustasını bulduktan sonra alınır niye alınmasın
    Niye düsünmeyesin kafası olmayan insan düşünemez evet . YADA ömrünün sonuna kadar aynı arabaya binecek kişi düşünemez . Ama diğer bütün insanlar düşünür . Kimse geri satamıcağı şeye para vermez . Eşşek gibi çalışıyor insanlar o arabanın parasını çıkarmak için .

• Çin malı uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Niye düsünmeyesin kafası olmayan insan düşünemez evet . YADA ömrünün sonuna kadar aynı arabaya binecek kişi düşünemez . Ama diğer bütün insanlar düşünür . Kimse geri satamıcağı şeye para vermez . Eşşek gibi çalışıyor insanlar o arabanın parasını çıkarmak için .

Alıntıları Göster
    Bak kardeşim adam arabayı ikinci el ucuz alacak ve ucuz satması gerekiyor yani ortada zarar yok sadece geç satacak ne yapsın erken satıcam diye buzdolabına onbinlerce lira verip sadece erken satmak için buzdolabına mı binsin

• quote:

Bak kardeşim adam arabayı ikinci el ucuz alacak ve ucuz satması gerekiyor yani ortada zarar yok sadece geç satacak ne yapsın erken satıcam diye buzdolabına onbinlerce lira verip sadece erken satmak için buzdolabına mı binsin

Alıntıları Göster
    Wv Polo ne alaka şimdi kedi uzanamadıpı ciğere mundar dermiş .

• valla tamamını kasko yaptırıp bılerek kaza yapıp perte cıkardılar sanıyordum sız bır arac bulabılmıssınız oda basarı
  • quote:

Alıntıları Göster
    kim bugüne kadar aldığı arabayı satamamış? eğer ki şark kurnazı olunmazsa, arabadan anlamsızca prim elde etmek düşünülmezse, uygun fiyatlandırılırsa satılır. araba satılmaz diye birşey yok. satılmayan, satıcının anlamsız istekleridir.

• quote:

Wv Polo ne alaka şimdi kedi uzanamadıpı ciğere mundar dermiş .

Alıntıları Göster
    Bak sen dedin polo diye benim mesajımda polo geçmiyor
    alakası ise şu gidip buzdolabına o kadar para döküp 2 havayastıklı buzdolabı alıp ikinci eli güçlü diye seviniyorsunuz

• quote:

Bak sen dedin polo diye benim mesajımda polo geçmiyor
    alakası ise şu gidip buzdolabına o kadar para döküp 2 havayastıklı buzdolabı alıp ikinci eli güçlü diye seviniyorsunuz

Alıntıları Göster
    Herkesin kafası yok bi senin var . Ya boş yapma hadi yürü

• quote:

Herkesin kafası yok bi senin var . Ya boş yapma hadi yürü

Alıntıları Göster
    Ww nin Hayatına biçtiği değer olarak çift havayastığı ve layık görülen bozuk dsg ile hayatında başarılar
    umarım havayastığına ihtiyacın olmaz
  • Hocam araç ağır hasarlı dikkat ettiniz mi bilmiyorum

• bence düşük km'li olursa alınır biraz biner bindiğin süre zarfında birikim yapar daha iyisini alırsın , satılır ama geç satılır. Aracı alırken kalite algını da biraz aşağıda tutarsın olur biter.
    Bildiğim kadarıyla orjinal yedek parçalarını anadolu grubu sağlıyordu bu araçların
  • 2012 yılınca FC 1.5 modelini kuzenim sıfır km olarak aldı.

Halen daha aynı araca biniyor. 200.000 km yi devirdi.

Araç donanım ve iç mekan kalitesi olarak güzel. Dijital klima ve yağmur sensörüne kadar var.

Motor 1.5 lt atmosferik ve torku yüksek devirde verdiği için alt devirde çok cansız. Fakat uzun yolda gidişi güzel. 120-130 sakin sakin giderim diyene sorun yok.

Parça konusunda sorun yaşasa çoktan zararına filan elinden çıkarırdı ama bindiğine göre yaşamıyor demek ki.

En son linea sı olan biri kafa kafaya takas teklif ettiğini, kendi aracının linea ya göre daha donanımlı ve konforlu olduğunu söylemişti.

Kuzen 2012 yılında, ucuz sıfır bir araç alıp, 10 yıl bineceğim düşüncesiyle bu aracı almıştı.

Kısa vadede hesap yapanlar için piyasası ağır bir araçtır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.