Şimdi Ara

Geçmiş olsun, YD elimizde patladı! MAA yeniden ADAY!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 ay önce TFF Başkanı olan ve şike soruşturmasıyla ilgili gelinen noktada geçtiğimiz hafta istifa ederek görevden ayrılan Mehmet Ali Aydınlar geri dönüyor.

9 KULÜPTEN DESTEK
    Aydınlar, 27 Şubat'ta yapılacak Genel Kurul toplantısında başta Galatasaray olmak üzere 9 kulübün desteğiyle federasyon başkanlığına aday olacak.

Kanaltürk'te ekrana gelen Telegol programında Serhat Ulueren'in verdiği bilgiye göre Aydınlar, dün akşam kulüp başkanları ile yaptığı toplantıda başkanlar tarafından ikna edildi.

İngilizce konuşmak için kursa gitmek şart değil. Nasıl mı? TIKLAYIN !
    ÇOK HIRSLI GELİYORUM
    Eski Başkan Mehmet Ali Aydınlar, konuyla ilgili kulüp başkanlarına yönelik olarak hatalardan ders çıkardığını ve ekibi değiştireceğini ifade ederken "Çok hırslı bir şekilde geliyorum" dedi.

Serhat Ulueren, Aydınlar'ı başta Galatasaray olmak üzere, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Orduspor gibi toplam 9 kulübün desteklediğini de sözlerine ekledi.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O AÇIKLAMA

tıkla

• üzüntüden aradaki reklamı silmeyi unutmuşum.
  • Iyice mokunu cikardi artik MAA, bu kadar da ciddiyetsizlik olmaz arkadas... Gideceksen defol git, gitmeyeceksen otur adam gibi isini yap coz sike sorununu
  • Olan Beşiktaş'a oldu. Sevinçleri yarıda kaldı. :)
  • Beterin beteri varmış. Aydınları beğenmedik az daha demirören geliyordu. Halimize şükretmeliydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bee

• Çekilecek çilemiz varmış demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncak sanki
  • şaka gibi walla o zmn niye istifa ettin diye sorarlar.Bunu sorduklarında yine çıkıp yorumcular kötü yorum yaptı o yüzden istifa edecem mi diyecek ?
  • Bizimkinin tayyiple görüşmesi var. Belki tayyip el verir bizimkine yürü ya demirören der. biraz daha bekleyelim.
  • Hocam dün bu Tv8 de açıklandı. Nedim Türkmen bağlandı canlı yayına, 14 kulüp 4 büyükler hariç dedi ilk önce sonra, sanırım Trabzon ve Galatasaray'da destekliyecek dedi. Fenerbahce ve Beşiktaş destek olmayacak dedi.
    Ben anlamadım şimdi bu Maa kulüpler destek olmadığı için gitmedi mi? Şimdi ne oldu da destek oluyorlar.

Nedim Türkmen iyice saçmaladı zaten programda. Sanki mahalle arasındaki takımların sorunlarını hallediyor gibi bu işin bir an önce halledilmesi lazım, iyi kötü karar alınması gerekiyor, mevcut yönetim belli bir yere geldi dedi. Ya arkadaş hukuki süreç bitmeden nasıl böyle konuşabilir koskaca kulüp başkanı..
  • desenize sevinç bizi teğet geçti
  • gençlerbirliği maçında saha kapatılmaz inşallah.
  • MAA iyi zaman kazandırdı kulübüne
  • Ben fenerliyim, fenerin başkanı olacağım diyen bir adam hangi yüzle aday oluyor,
    Bu adam demedi mi, ben fenerin düşmemesi için her şeyi yaptım, gittim uefa ile pazarlık yaptım, 1 kereye mahsus ceza vermemeye ikna ettim demedi mi?
    Sonra işleri çözemeyince istifa etmedi mi?
    Yeter artık, tff başkanı tarafsız olmalıdır, taraf olmamalıdır.
  • Zaten rıdvan ile aykuta demiş, yöneticleriniz şike yaptı diyerek. Rıdvan bunu kendi ağazından söyledi.
  • Hangi yüzle geri geliyor ki.. Tff kime emanet şuna bak
  • valla çocuk oyuncağına döndü bu iş, milletin midesi nasıl kaldırıyor bunları anlamak güç.
  • bu kadar rezil bir TFF başkanı hayatımda görmedim. adam rezilin bayrak tutanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Beterin beteri varmış. Aydınları beğenmedik az daha demirören geliyordu. Halimize şükretmeliydik

Maho Ağa ölmüştür.O ölmüştür başka ağa gelmiştir köyümüzün başına.Haber almışım herkes maho Ağa'yı arar olmuştur.Bu işin sonu neye varır ben bilmirem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.