Şimdi Ara

Gecmis ile yasamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecmis ile yasamayi birakip bu dostlugun devam etmesi lazim kan davasi gibi camialar gecmisleri ile yasiyor bunu unutup bjk ve fb nin arasina gs ve ts ninde girmesi lazim buyuk isek buyuk davranmaliyiz insanlar sag sol gibi bolunmeye basladi artik dusuncem budur saygi duyarsiniz duymazsiniz bilemem ama olmasi gereken budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam iyi hoş diyorsun ama bu zihniyetle çok zor. Fb-Bjk maçı bitiyor, açılan konularin yarısı Galatasaraya giydirme amaçlı açılmış. Herkes sadece kendi takımıyla ilgilense bir sorun kalmayacak ama bazilari baskalarinin mutsuzlugu ile dalga gecerek mutlu olmanin peşinde. Buna kendi takimimda dahil her takim taraftarinda bu tiplerden ciddi oranda var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Hocam iyi hoş diyorsun ama bu zihniyetle çok zor. Fb-Bjk maçı bitiyor, açılan konularin yarısı Galatasaraya giydirme amaçlı açılmış. Herkes sadece kendi takımıyla ilgilense bir sorun kalmayacak ama bazilari baskalarinin mutsuzlugu ile dalga gecerek mutlu olmanin peşinde. Buna kendi takimimda dahil her takim taraftarinda bu tiplerden ciddi oranda var malesef.

Arada bende yapiyorum bazen yapmiyorum degil ama bunu camialar yapiyor biz yapsak ne olacak camialarin dur demesi lazim ki bizde duralim fikret baskani cok seviyorum o yuzden cok ilimli yaklasiyor siddetden degil de uysallikdan beslenmeye calisiyor

• Ozal gibi konustun tam ha. Ama bencede sacma birsey ama maalesef bunu engelliyecek olan liderlerimiz bunun tam tersini yapiyor. Bir biz valla kimseyle alip veremedigimiz yok. Bizim gs ile de alip veremedigimiz yok ama kendileri aciuor bu arayi.

• Vallahi bugün Galatasaray-Barça maçından dönüyordum Kadıköy-Kartal metrosuna bindim.Metroda Fenerli de vardı, BJK li de Galatasaraylı da formalarıyla hiçbir olay olmadı. Aksine güzel de muhabbet ettik yolda adamlarla. Onlar bugünkü futbol maçını anlattı. Bize basket maçını falan sordular. Gayet sakin biçimde gittik. Zor bi şey değil yani olaysız yaşamak ki çoğunluk değil arada çıkan 3-5 aşırı gereksiz tipler taraftarlar arası ortalığı bulandırıyor. Aşırıya kaçmadan her türlü dalga geçilir ama işte hangi taraftan olursa olsun o ayarı kaçıranlar bütün ortalığı mahvediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Ozal gibi konustun tam ha. Ama bencede sacma birsey ama maalesef bunu engelliyecek olan liderlerimiz bunun tam tersini yapiyor. Bir biz valla kimseyle alip veremedigimiz yok. Bizim gs ile de alip veremedigimiz yok ama kendileri aciuor bu arayi.

Cok pis siyaset yaparim oyle boyle degil

• Beraber kutlama yapıyoruz şuan. Olunca oluyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam her klüp için söylüyorum, maçlar taraftarın sahaya cisim atmadığı biçimde oynansın. Oyunculara ırkçılık yapılmayıp, karşı takımın teknik direktörünün veya oyuncusunun özel hayatına laf atmadan geçsin. Çıkışta ev sahibi taraftarlar karşı takımın otobüsünü taşlamak için beklemesin yeter.
    Her klübün hataları olmuştur bu tür husularda. Taraftar dediğimiz oluşumda tek bir kişi değil biliyorum, herkesi engelleyemiyorsunuz, 10 kişi bir olaya karışır, tüm taraftarı zan altında bırakır ama ne olursa olsun bu tür koşullara ne kadar uyabilirsek o kadar iyi.
  • Trabzonlular olmasa olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Trabzonlular olmasa olmaz mı

Srn olmaz isen olmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Trabzonlular olmasa olmaz mı

Srn olmaz isen olmaz mi

Tsliler olucaksa olmasamda olur tabi

• Hocam öncelikle son zamanlarda BAZI üyeler sürekli birbirini tahrik etmekle meşgul ancak şahıslar üstünden değilde GENELLEME yaparak bu üslubu sergilemeyi tercih ediyorlar. Bunu her takım taraftarı yapıyor ve son zamanlarda gerçekten forumu çekilmez hale getirdikleri için teşekkür ediyorum...

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında dostane bir hava oluştu. Bu durumu asla yadırgamam aksine olumlu yaklaşıyorum ancak bu durumdan bile rakibine laf atacak tahrik edecek sonuçlar çıkarma peşinde olan BAZI arkadaşlar var. Hem dostluğu güzelliği savunup akabinde rakibine ağır laflar etmek çok doğru değil ( genele demiyorum )

Öncelikle zihniyet değişmeli hocam, üsluba dikkat edilmeli, açıkçası dün ve bugün gördüğüm çoğu yorum beni üzdü en sevdiğim forumlardan biridir burası ve artık gerçekten çekilmez hale getirdi bazı arkadaşlar...

Galatasaray ve Beşiktaş arasında son oynanan derbi çok güzel bir atmosferde oynandı herhangi bir sıkıntı çıkmadı ancak dostluk havasını bazı kişiler estirmek dahi istemedi, aklı başında olanların hiç bir takımla renkle sorunu yok bu sorunu trol dediğimiz ve Türk futbolunda virüs gibi çoğalan taraftarlar yapıyor...

Hocam daha önceki yorumlarını gördüğüm için çelişkili geliyor söylediklerin, öncelikle herkes aynı şekilde birbirine yaklaşmalı saygı gösterip saygı görmeli ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.