Şimdi Ara

Geçici dövme yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oksijen suyu ( Eczaneden alabilirsiniz )
    Hint kınası
    Kürdan
    Koltuk altı kremi
    Aydınger kağıdı ( Kırtasiyeden )
    Dövme deseni
    STABİLO KALEM (Her kırtasiyede vardır belki evinizde de vardır)

Hint kınasını küçük bir kapak gibi bir şeye 1 ve ya 2 çay kaşığı kadar koyun sonra oksijenli suyu üstüne dökün fakat karışımın ayarını çok iyi yapmanız gerekiyor gerçekten kalıcı ve gerçekten siyah bir şey istiyorsanız bu yaptığınız karışımı bir kaç kere yapmanız ve elinizin içine ve ya herhangi bir yerinize bir kaç kere deneyerek kıvamı bulmanız gerekecek.

Herhangi bir yerinize yaptığınız (az sulu! karışımı evet az sulu olmalı KAHVE TELVESİ GİBİ OLACAK BU ÖNEMLİ! ) deneme dövmenizi kuruyuncaya kadar evet sürdüğünüz dövme kuruyacak yani onu çıkarmak için ufalaman bile yeterli olacak o derece kuruması lazım.

Evet deneme dövmeniz kurudu ve yıkadınız inş. ortaya gayet siyah manyak belli olan bir şey çıkmıştır böyle olduysa tamam no problem

Şimdi dövme desenimizin üzerine aydınger kağıdını koyarak üzerinden STABİLO KALEMLE geçiyorsunuz (sadece etrafından geçin çizgilerin) hızlı bir şekilde tabi kurumayacak!..
    sonra koltuk altı kremini dövme yapacağınız yere sürün ve üzerinden kalemle geçtiğiniz aydınger kağıdını bu kremi sürdüğünüz yere bastırın desenin çıkması lazım.

Desen çıktıktan sonra yaptığımız dövme karışımını desenlerin içine geçiyoruz dikkatli bir şekilde ve taşırmadan geçmeniz çok önemli.

EVET MİLLET ŞİMDİ HEPSİNİ GEÇTİKTEN SONRA DÖVMENİZİN KURUMASINI BEKLEYİN VEEE BİTTİ geçmiş olsun.

Hem İslami kurallar dahilinde hem de gayet belli olan şık bir dövme yapmış olduk.
    Herkese kolay gelsin!..

alıntı!

• dayı ne zaman geçer geçici dövme?
  • 3 hafta! ama sürekli denize ve havuza giriyorsan anca 1 hafta!
  • kaca patlar bu malzemeler
  • Bi ara bi tanıdık vardı ondan almıştım tüm malzemeleri kendisi dövmeciydi koluma kocaman bi çin yazısı yazmıştım sonra bidaha da uğraşmadım 2 hafta filan kalmıştı kolumda
  • hint kınası nereden temin edilebilir?

edit: bide 1 - 2 ay kalması için bişey yapılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 13 Eylül 2007; 16:04:07 >
  • Ben kalıcı dövme yaptım kendime.Tek gereken şey,bir kurşun kalem,çok ince bir dikiş iğnesi,ve kırtasıyede satılan siyah mürekkep.

İğne iyice bağlanıyor iple kaleme,sonra mürekkebe batırıp deriyi deliyorsun,kanatmadan tabi.

3 aydır ayak bileğimde duruyor,gayet güzel oldu,yanlız yapılışı biraz acıyor işte,ayrıca iğneyi iyicene dezenfekte etmek lazım
    Uğraşamam hint kınası cart curt,yaptınmı kalacak arkadaş

Merak edenler google'da ''Homemade Tattoo'' diye arattırsınlar,bilgi bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıcı Dövme (Yardım)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Ben kalıcı dövme yaptım kendime.Tek gereken şey,bir kurşun kalem,çok ince bir dikiş iğnesi,ve kırtasıyede satılan siyah mürekkep.

İğne iyice bağlanıyor iple kaleme,sonra mürekkebe batırıp deriyi deliyorsun,kanatmadan tabi.

3 aydır ayak bileğimde duruyor,gayet güzel oldu,yanlız yapılışı biraz acıyor işte,ayrıca iğneyi iyicene dezenfekte etmek lazım

Merak edenler google'da ''Homemade Tattoo'' diye arattırsınlar,bilgi bulabilirsiniz.

hocam riskliymiş seninkide. kalıcı yaptıracaksan çok iyi birine yaptırmalısın bence. çünkü ömür boyu onu taşıyacaksın artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Ben kalıcı dövme yaptım kendime.Tek gereken şey,bir kurşun kalem,çok ince bir dikiş iğnesi,ve kırtasıyede satılan siyah mürekkep.

baktım da homemade tattoo lara çok uyduruk duruyo ya
  • Ben geçici yapıyorum ve malzemeleride bulunması çok rahat ve hazırlanışıda o kadar zor değil , ancak uygulama uzun sürüyor .. Yakında makine alırsam kalıcıya geçicem ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

hint kınası nereden temin edilebilir?

Hint kınasına dikkat et, benim kuzen yapardı bunu, birgün annemin evine getirdi bu kınayı... ve tabi oksijenli su ile birlikte, toz halindeki kına nasıl olduysa uçuşmuş biraz, ve senin gözle göremediğin o toz parçaları daha sonra benek benek heryerde leke yaptı, ama nekadar fazla tahmin edemezsin, nasıl birşey bu hint kınası anlayamadım, tehlike düşünebileceğinden çok daha fazla mutlaka dikkat edin,
  • up
  • en iyisi gidip dövmecide yaptırmak tercihe göre kalıcı veya geçici yamuk bişe yaparsın bişe benzemez sora
  • quote:

hocam riskliymiş seninkide. kalıcı yaptıracaksan çok iyi birine yaptırmalısın bence. çünkü ömür boyu onu taşıyacaksın artık.

Yok yav,zaten ayak bileğime yaptım,fazla büyük değil,ileride işime gelmezse kestiririm o deriyi bir dikiş atılır yeter.

quote:

en iyisi gidip dövmecide yaptırmak tercihe göre kalıcı veya geçici yamuk bişe yaparsın bişe benzemez sora

Yok yamuk olmadı,önceden kağıt üzerinde iyicene alıştırdım kendimi.Ama iyi yönü beleş olması.
    Hapishanelerde vs. bu şekilde dövme yapıyorlar.

• ben yazlikta yapmiştim kokusu güzeldi acayip bişey kokuyodu.
  • benim kolumda var kalıcı 30 cm uznluunda
  • gidip yaptırmak daha mantıklı
  • nu arada bişey soracam ertesi günü cünüp oldun diyelimnasil cikar ponza taşi olurmu ?
  • dövmeler abdesti engellemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

hint kınası nereden temin edilebilir?

Hint kınasına dikkat et, benim kuzen yapardı bunu, birgün annemin evine getirdi bu kınayı... ve tabi oksijenli su ile birlikte, toz halindeki kına nasıl olduysa uçuşmuş biraz, ve senin gözle göremediğin o toz parçaları daha sonra benek benek heryerde leke yaptı, ama nekadar fazla tahmin edemezsin, nasıl birşey bu hint kınası anlayamadım, tehlike düşünebileceğinden çok daha fazla mutlaka dikkat edin,

o lala dejavu.

@pr3dat0r abi emin deri sonucta derinin üstüne yapion bunu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.