Şimdi Ara

Boğazdaki tıraş sonrası sivilce önlemi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıraş sonrasında kıpkırmızı oldu ve sivilce doldu krem benzeri önerisi olan var mı?

• Ayni durumdan bende de var.
  • sorma ya bendede var yeminle bıktım
  • bıçağın temizliğine dikkat et
  • gerçi yüzümde sakal nasıl çıkar?? diye konu açılan bir forumda .. bu konu ne kadar ilgi görür orası meçhul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah-58 -- 9 Kasım 2011; 11:04:09 >
  • yüzünü sıcak suyla ıslatıp 10 dakka bekleteceksin tıraş öncesi. gözenekler açılsın ki daha rahat alasın.

o yüzden her 2 günde bir duş alır, duş sonrası tıraş olurum ben. ayrıca derby tıraş köpüğünü öneririm. arkonunki (basınçlı kutulardan bahsediyorum) çok dandik ve hiç akıcılık sağlamıyor.

tıraş bıçağını da ona göre seçmen lazım. gilette blue 3 kullan. 2 günde 1 tıraş oluyorum. 1 ay gidiyor tanesi. geçen gün 10 liraya 6 tane aldım. 6 ay kullanırım onu, çok ekonomik.

bir de arko tıraş sonrası bakım kremi al. çok rahatlatıyor gerçekten.

eyyorlamam bu kadar
  • traştan sonra kolonya sür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

traştan sonra kolonya sür

Tabiki biraz yakıyor ama olsun :)

Önceki yorumları da dikkate aldım.
  • @Alber Einstein, hocam banyo sırasında traş olmak ne kadar doğru? Çünkü ben Braun marka makine aldım ve kılavuzunda kuru şekilde traş olunuz yazıyor. Çünkü sakallar şişiyormuş. Aftershave losyon alacağım çarşıya inince. Şimdilik sıcak su + kolonya ile idare ediyoruz. Sağ yanağımda sivilceler çıktı. Traş olmadan önce ne güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

@Alber Einstein, hocam banyo sırasında traş olmak ne kadar doğru? Çünkü ben Braun marka makine aldım ve kılavuzunda kuru şekilde traş olunuz yazıyor. Çünkü sakallar şişiyormuş. Aftershave losyon alacağım çarşıya inince. Şimdilik sıcak su + kolonya ile idare ediyoruz. Sağ yanağımda sivilceler çıktı. Traş olmadan önce ne güzeldi

makina ile pek yorum yapamayacağım. (1989 model philips var hollanda üretimi, pek kullanmıyorum)

birkaç dakika sıcak havlu veya buharla gözenekleri açın. duş alınca zaten sıcak suyun altında iyice rahatlıyor cilt.
    kaliteli bir tıraş köpüğü veya tıraş sabunuyla iyice sakalları yumuşattıktan sonra jiletle önce sakalın çıkış yönüne alın, tüm yüz bitince yüzünüzü yıkayın,

tekrar köpük veya sabunu yüzünüze iyice uygulayın. bu sefer sakal çıkışının ters yönüne alın.
    burda önemli olan jileti çok bastırmamak. yoksa tahriş artıyor.

yüzünüzü yıkadıktan sonra balsam veya tıraş kremi sürünce mis gibi oluyor.

• şap dedikleri , buz tanesine benzeyen bir cisim var berberlerde görmüşünüzdür. traş sonrası , tekrar yüzünüzü azıcık köüpkleyin ve onu uygulayın. Yaraya tuz basmak gibi diyelim, yakıcak biraz ama cildi temizliyor, crem yakmıyor belki ama onun yerinide pek tutuğunu söyleyemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.