Şimdi Ara

gecici dövme nasil yapiliyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu formla ilgisi varmi bilmiyorum ama arklar bana acilen gecici dövmenin yapilisi lazim bilenler lütfen yardim etsin.bildigim kadari ile kina tasi (alman tasida diyorlar) onla ilgisi varmis.ve bu taºi ankarada nerden bula biliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 17 Eylül 2006; 19:00:52 >

• yüksel caddesin de ve karanfilde arayabilirsin.bulamazsan bile onlar sana nerede bulabileceğini söylerler die düşünüorum..
  • karanfil e baktigim kadari ile sadece kina var.bir web sitesindede tastan bahsetmisler neyse baya bi arastirmam lazim cok tsk ederim coyjonquil.
  • Eğer kalıcı dövme yaptıracaksan kesinlikle karanfil yüksel vs uzak dur.. Geçici birşeye benzemiyor zaten.. Eğer yer adı istiyorsan yarın söyleyebilirim.. Kendiminkini ist de yaptırdım..
  • gecici bisiye benzemiyor farkindayim ama su an kalici icin ailem izin wermio neyse ben izin alana kadar gecici ile idare edmem lazim ve bunun icinde nasil yapildigi hakkinda bilgi almam lazim eger bilgin warsa we yardimci olursan cok sewinirim
  • Elbette.. Bunu hint kınası ile yapıyorlar genelde.. (özellikle karanfil gibi yerlerde yaptırırsan) Ancak aslına özel boyalarıyla yapılması gerek.. Deriye vs hiçbir zararı yok.. Önce istediğin dövmeyi seçiyorsun.. Sonra bunu yağlı kağıda kopyalayıp koluna yapıştırıyorlar.. Çıkan izin üzerinden de ucunda boya olan bir kalemle geçiyorlar.. Hepsi bu..

Bir de 3 yıllık dövmeler var.. Bunlar derinin hemen altına normal dövme gibi şırıngayla verilerek yapılıyor.. Tek farkı kullanılan boyanın bir süre sonra kendini ciltten atması ki bu da 3 yıl civarı sürüyor.. Bu da oldukça zararsız bir yöntem..

Dilediğini yaptırabilirsin ancak 2. sini işi bilen kaliteli yerlerde yaptırmanda yarar var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hint kınasını küçük bir kapak gibi bir şeye 1 ve ya 2 çay kaşığı kadar koyun sonra oksijenli suyu üstüne dökün fakat karışımın ayarını çok iyi yapmanız gerekiyor gerçekten kalıcı ve gerçekten siyah bir şey istiyorsanız bu yaptığınız karışımı bir kaç kere yapmanız ve elinizin içine ve ya herhangi bir yerinize bir kaç kere deneyerek kıvamı bulmanız gerekecek.

Herhangi bir yerinize yaptığınız (az sulu! karışımı evet az sulu olmalı KAHVE TELVESİ GİBİ OLACAK BU ÖNEMLİ! ) deneme dövmenizi kuruyuncaya kadar evet sürdüğünüz dövme kuruyacak yani onu çıkarmak için ufalaman bile yeterli olacak o derece kuruması lazım.

Evet deneme dövmeniz kurudu ve yıkadınız inş. ortaya gayet siyah manyak belli olan bir şey çıkmıştır böyle olduysa tamam no problem

Şimdi dövme desenimizin üzerine aydınger kağıdını koyarak üzerinden STABİLO KALEMLE geçiyorsunuz (sadece etrafından geçin çizgilerin) hızlı bir şekilde tabi kurumayacak!..
    sonra koltuk altı kremini dövme yapacağınız yere sürün ve üzerinden kalemle geçtiğiniz aydınger kağıdını bu kremi sürdüğünüz yere bastırın desenin çıkması lazım.

Desen çıktıktan sonra yaptığımız dövme karışımını desenlerin içine geçiyoruz dikkatli bir şekilde ve taşırmadan geçmeniz çok önemli.

EVET MİLLET ŞİMDİ HEPSİNİ GEÇTİKTEN SONRA DÖVMENİZİN KURUMASINI BEKLEYİN VEEE BİTTİ geçmiş olsun.

alintidir!!

• Arkadaşım hintkınası ve bir kimyasal maddeyi birbirine katıyosun sonra karıştırıyosun ama o kimyasal malzeme nedir bende bilmiyorum..
  • heralde olay su ile degilde oksijenli suda bitiyor ama bir yerde daha okudum ordada kinaya 1/2 oraninda kina tasi karistirin diyorlar neyse yazilanlar gibi bir deneyim olmassa baska bisiler yapicazarklar hepinize cidden coooook tsk ederim cok sagolun olursa haber weririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Elbette.. Bunu hint kınası ile yapıyorlar genelde.. (özellikle karanfil gibi yerlerde yaptırırsan) Ancak aslına özel boyalarıyla yapılması gerek.. Deriye vs hiçbir zararı yok.. Önce istediğin dövmeyi seçiyorsun.. Sonra bunu yağlı kağıda kopyalayıp koluna yapıştırıyorlar.. Çıkan izin üzerinden de ucunda boya olan bir kalemle geçiyorlar.. Hepsi bu..

Bir de 3 yıllık dövmeler var.. Bunlar derinin hemen altına normal dövme gibi şırıngayla verilerek yapılıyor.. Tek farkı kullanılan boyanın bir süre sonra kendini ciltten atması ki bu da 3 yıl civarı sürüyor.. Bu da oldukça zararsız bir yöntem..

Dilediğini yaptırabilirsin ancak 2. sini işi bilen kaliteli yerlerde yaptırmanda yarar var..

ben araştırdım da uzun süreli geçici dövmeler zarar veriyor diye kalkmış piyasadan?? çok istedim böyle ibşey ama..şimdi kalıcı düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Elbette.. Bunu hint kınası ile yapıyorlar genelde.. (özellikle karanfil gibi yerlerde yaptırırsan) Ancak aslına özel boyalarıyla yapılması gerek.. Deriye vs hiçbir zararı yok.. Önce istediğin dövmeyi seçiyorsun.. Sonra bunu yağlı kağıda kopyalayıp koluna yapıştırıyorlar.. Çıkan izin üzerinden de ucunda boya olan bir kalemle geçiyorlar.. Hepsi bu..

ben araştırdım da uzun süreli geçici dövmeler zarar veriyor diye kalkmış piyasadan?? çok istedim böyle ibşey ama..şimdi kalıcı düşünüyorum

Kalkmasının nedeni her önüne gelenin yapmaya başlamasıydı.. Kaliteli yerler halen yapıyor.. Bence de kalıcı en güzeli.. Yaptıracağın yeri ve dövmeyi çoook iyi seç.. Pişman olma..

• Tatilde kafaladığım dövmeci bana hint kınasıyla ayakkabı boyasını karıştırdıklarını -ve tabii bunu müşteriden sakladıklarını- anlatmıştı.

Ankara'da en rahat yüksel caddesinde bulursun geçici dövme yapan yeri.
  • kalıcı bilmiyorum mantıklı deil yani neyi yapacagına çok iyi karar vermen lazım sıkılıp sıkılmayacağında malum deil
  • -Kına Taşı (alman taşı da denir,dış görünüş olarak naftalin- nöbet şekeri benzeridir.Hiç bir eşyanıza kat'iyen değdirmeyin,betone bile değmesin.Belli bir süre sonra evin her yeri batıyor emin olun.
    -Hint Kınası
    -Oksijenli su....

Gerisi arkadaşın alıntı yaptığı paragraftaki gibi...Bu arada uygulamadan önce bölgedeki kılları bir şekilde bertaraf edin..Yoksa dövme geçer kıllar daha da karalaşır,ya da kıl ucundaki yaş kına sağa sola kayıp desenin içine eder
  • hocam dün ben oksijenli su ve hint kinasini karistirdim kivami arkin dedigi kahve telvesi gibiydi ama sonuc hüsran ühüh kafayi yicem yaa
  • bende evde uğraşıyorum. kına taşını duymuştum ama denemedim bi denerim. ben bu malzemelere ek olarak kök boyası katıyorum.aslında gerçek kök boyası değil. araştırdım gerçek kök boyasını 60 ytl ye satıyorlar. kötü haber kilo ile satılıyor bende onun yerine kumaş boyası kullanıyorum
  • hocam sunun yapilisini tam olarak anlatirmisin tattoo ile ugrasanlardaki kina gibi olmadi benim yaptigim.ordakilerin renkleri simsiyah oluo ama bende tam olmuo anlatirsan sewinirim
  • bence yaptırma boşver.üstelik kalıcı hiç yaptırma .Adı üstünde kalıcı.Kalıcı dövme yaptırdıktan bir süre sonra dövmesinden sıkılan ve dövmesini yok etmek isteyen birçok kişi biliyorum.Yani aynı durum sende olmasın çıkartmak istersen soluğu hastanede alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innkeeper -- 18 Eylül 2006; 12:14:14 >

• benim dayıoğlu kalıcı yaptırdı.boyyası tutmadı karıştı renkler fln.şimdi estetik olud kolundan kazıdılar çocuun kolunu.bende geçen yaz koluma geçici yaptırdım.1 ay fln dayanıyor.gayet güzel yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.