Şimdi Ara

Geceye derdini bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maddi sıkıntılar , burs arıyorum , konuşacak adam yok ,ana baba yaşlı geçim çabası . uyunmuyor sizde neler var ?

• Anne baba yasli daha ne olsun be kardesim daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi düşündüm de hiç bulamadım lan
  • Allaha sükür derdim yok artık. sadece sigarayı bıraksam yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Anne baba yasli daha ne olsun be kardesim daha ne olsun.

en zoruda o ha çaresi yok ya . gelecek olanı bilmek ama bir şey yapamamak çok koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Allaha sükür derdim yok artık. sadece sigarayı bıraksam yeter.

elektroniğe başla hocam sende sigara çok zarar veriyor ciğerlere . bıraktım ama hala kötü öksürüyorum
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    bişekilde birakacam artık bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımı belirleyecek 2 sınav var önümde. Ama daha zerre başlamadım çalısmaya. Aklıma geldiğinde bi yerden atlayasım geliyor

• Az önce bırakıp duş aldım

• Uni kayit tarihink kacirdim

• Maddi sıkıntılar boğdu artık beni zaten kafamda bir tane kız vardı dedim bu kızla kesin olur sonuçta çocukluk aşkı reddetti üstelik engelledi, okumaya çalışıyorum neyse fazla detaya gerek yok zaten özetle dertler fazlasıyla var.
  • Ah bu şarkıların gözü kör olsun.

• Ufak sıkıntılar var tabi ki ama büyütecek bir derdim yok şuan umarım da olmaz

• Arkadaş gibi ben de Nofap'e başlayacağım. Maddi sıkıntımız var. Allah'a şükür sağlığımız yerinde. 2 sene sonra üniversite sınavları var. Şimdiden çalışmak istiyorum ancak bir türlü icraate dökemiyorum. Ama artık kararlıyım. Bazı şeyleri yoluna koymak istiyorum vesselam.

• Çok mutsuzum

• annemle küsüm babamla küsüm ablamla küsüm kızkardeşimle küsüm evde kimseyle konuşmuyorum 2 senedir.Evlenicem 5 kuruş param yok işim var günlük 100 tl yövmiye çalışıyom sigortam yok.Kumar bağımlısıyım sürekli kumara para yatırıyom bugün bıraktım inşallah ,sonra zayıfım bu psikolojimi bitirdi resmen zaten 60 kliloyum, saçlarım dökülüyor birde önlerden açıldı kel olucam , işimi sevmiyom tekstil tozun içinde çalışıyom akşama kadar toz yutuyorum ciğerlerim bitmek üzre sürekli öksürüyom , sonra sol kolum ötüyo bildiğin içinde kuş var sanki kaç doktora gittim hiçbiri bişey yok diyo ama kolumda birşey var içinde yılan var sanki,bugün 20 sterlin para kaybettim yaklaşık 100 tl,iphone 6 telefonum var 400 tl ye camını değiştiridm,3 gün sonra yine kırıldı yine camını değiştirdim fakat yiine kırdım üstelik kırılmaz cam varken çok sakarım,gerçekten çok sakarım herşeyi düşürüyorum , sonra panik atak var , derdim çok bilgisayarım felaket yavaş nefret ediyorum.Sonra oturduğum evi sevmiyorum odamın hemen dibinde karşı komşunun yatak odası var her gece ınlamalarını dinliyom ,intiharı düşündm 1-2 kere fakat intihar edersem cehenneme gideceğim bu yüzden bu düşünceden vazgeçtm derdim bu kadarcık şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 1 Eylül 2016; 1:01:25 >

• Dgs aciklanmasini bekliyorum. İstanbulu tutturabilmem gerekiyor. Yoksa ayvayi yedik

• Bir aksilik olmazsa seneye tek başıma bilmediğim bir şehre yerleşeceğim.

Yalnız yaşamanın rahatlığını her ne kadar sevsem de zaman uzadıkça çekilmez bir hal alıyor bu şekilde yaşamak, evde başka bir ses, bir yüz arıyor insan. İşten güçten o zaman gelince bunları düşünmeyeceğim bile belki ama şu anda bu düşünce sıkıyor beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Hayatımı belirleyecek 2 sınav var önümde. Ama daha zerre başlamadım çalısmaya. Aklıma geldiğinde bi yerden atlayasım geliyor

heyt be bir yıl önceki ben. kardeş inşallah düzenli bi çalışmaya oturursun . ben yapamadım bir yıl bu azabı çektim. hala çekiyorum
  • Hala nefes alabiliyorum. Öyle ise sorun yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.