Şimdi Ara

Geceye derdini bırak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Hayatımı belirleyecek 2 sınav var önümde. Ama daha zerre başlamadım çalısmaya. Aklıma geldiğinde bi yerden atlayasım geliyor

Avatar değiştirerek beni kırdın ama Fenerbahçeli olman sevindirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ama alışamıyorum birader.. çok sevdiğim insanla sevgili oldum, maddi durumumuz da kötü değil ama ben mutlu olamıyorum..

eksik bir şey mi var hayatımda
    gözlerim neden sık sık dalıyor
    eksik bir şey mi var hayatımda
    gökyüzü bazen ciğerime doluyor

alışamıyorum mutlu olmaya.. yapamıyorum. intihar edip gitmek istiyorum, bana göre değil mutlu olmak. 3 sene mutsuz yaşadım ben.. mutlu olmak çok garip geliyor..
  • Eskiden paramız yoktu şuan şükür hersey rayına girdi . Bir derdim lys ygs . He birde bana kanka diyen bir sevdiğim şahıs . YAK YAK YAK!.

• -Yatay gecis sonuclarini bekliyorum. Olmazsa halim duman.
    -Arabaya surtmusler.
    -Borcum var, alacaklarimi da alamadim.
    -Babamla aram bozuk.
    -Eski manita laf sokup duruyo. Hayatimda biri olsa eskisine kafayi takmazdim.

• bıraksak da gitmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

annemle küsüm babamla küsüm ablamla küsüm kızkardeşimle küsüm evde kimseyle konuşmuyorum 2 senedir.Evlenicem 5 kuruş param yok işim var günlük 100 tl yövmiye çalışıyom sigortam yok.Kumar bağımlısıyım sürekli kumara para yatırıyom bugün bıraktım inşallah ,sonra zayıfım bu psikolojimi bitirdi resmen zaten 60 kliloyum, saçlarım dökülüyor birde önlerden açıldı kel olucam , işimi sevmiyom tekstil tozun içinde çalışıyom akşama kadar toz yutuyorum ciğerlerim bitmek üzre sürekli öksürüyom , sonra sol kolum ötüyo bildiğin içinde kuş var sanki kaç doktora gittim hiçbiri bişey yok diyo ama kolumda birşey var içinde yılan var sanki,bugün 20 sterlin para kaybettim yaklaşık 100 tl,iphone 6 telefonum var 400 tl ye camını değiştiridm,3 gün sonra yine kırıldı yine camını değiştirdim fakat yiine kırdım üstelik kırılmaz cam varken çok sakarım,gerçekten çok sakarım herşeyi düşürüyorum , sonra panik atak var , derdim çok bilgisayarım felaket yavaş nefret ediyorum.Sonra oturduğum evi sevmiyorum odamın hemen dibinde karşı komşunun yatak odası var her gece ınlamalarını dinliyom ,intiharı düşündm 1-2 kere fakat intihar edersem cehenneme gideceğim bu yüzden bu düşünceden vazgeçtm derdim bu kadarcık şimdilik

Aga içimi karattin yaş kaç

• Şükür sorun yok, amacım işyerinde daha iyi pozisyonlara yükselebilmek.

• vay be kim derdiki birgün bir foruma derdim yok yazabileceğimi başıma bir iş gelmeyecekse derdim yok
  • Elemana doğum gününde pastalar alındı, hediye alındı satır satır doğum günü mesajları yazıldı. Bana gelince bir hediyele geçiştirildi, zahmet edip doğum günümü kutlamadı bile. Böyle yazınca çok basit birşeymiş gibi duruyor ama en değer verdiğin insanlardan birinin böyle yapması koyuyor be!

• jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    İlla sigara paketini yakacağız
    Elimizden bir şey gelecekse söyle Pm'den.
  • aYIN 1 İ OLDU kotam yenilenmedi
  • Uni 2ye gectim, ama bolumu sevmiyorim bu sene calismadan tekrar girdim ygs lys ye gecen sene gibi geldi yine yatti. Bu sene hazirlanip giricem diye gazliyorum kendimi ama cok korkuyorum beyler gelecek kaygisi basladi her gecen gun daha da unutuorum konulari. Gecen gun dayim vefat etti ama hayatimda bi kere gormustum sadece beni cok derinden sarsmadi annemle surekli konustum iyi hissetmesi icin, oyle boyle geciyor zaman sukur allahima yinede derman arayan herkese kisa surede allah yardimci olur ins

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden yaşıyorum her çabam fail veya amacım
  • Ne ben anlatayım, ne siz dinleyin. iyi geceler.
  • Sınanmak için varlığın ve yokluğun , dert ile rahatlığın geldigi yer belli ,allah dağına göre kışı verir kardeşim sen gönlünü ferah tut ,şükretmesini bil...

• Allaha binlerce şükür pek fazla derdim yok geçen sene sınavdan baya kötü aldım mezuna kaldım çok çalişmam lazım bu sene bir onu takiyorim kafaya birde mahalleye bu sıralar hırsız dadandı uyuyamiyorum bu yüzden

• jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    Ilık bir süt iç,yat ve uyu ,sabah kalktığında hellimli kahvaltın hazır olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Elemana doğum gününde pastalar alındı, hediye alındı satır satır doğum günü mesajları yazıldı. Bana gelince bir hediyele geçiştirildi, zahmet edip doğum günümü kutlamadı bile. Böyle yazınca çok basit birşeymiş gibi duruyor ama en değer verdiğin insanlardan birinin böyle yapması koyuyor be!

amaaaan ailenin sağlığı yerinde olsun senin karnına sıcak aş girsinde varsın onlar sallamasın seni . herkes gider ailen kalır nasılsa yanında. boşver tek derdin bu olsun
  • -Güzel bir bilgisayarım yok, o yüzden eğlenmek için aktivitem kısıtlı.
    -Tek başıma bodrum katında bir yere 560 lira vereceğim sırf ünide kafam rahat olsun diye.
    -Almak istediğim ama alamadığım çok şey var o yüzden para kazanmanın yollarını aramaya başladım.
    -Bu sene hazırlık (almanca) okuyacağım, zorluğu konusunda hiç bir fikrim olmadığı için şimdiden çalışmaya başladım LYS sınavı bitti derken tekrardan çalışmak ve tatil yapacak bir kafada olmamak yordu beni ama kimseye çaktırmıyorum, bir de ilk defa yanlız yaşayacağım depresyona girmekten korkuyorum.

Neyseki çok derdim yok.
  • Sevdiklerim birer birer bırakmıyorlar. Birden bırakıyorlar.
    Ve hayatıma yeni birilerinin girmesini istemekten de yoruldum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.