Şimdi Ara

Geceye derdini bırak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarmaLia

-Güzel bir bilgisayarım yok, o yüzden eğlenmek için aktivitem kısıtlı.
    -Tek başıma bodrum katında bir yere 560 lira vereceğim sırf ünide kafam rahat olsun diye.
    -Almak istediğim ama alamadığım çok şey var o yüzden para kazanmanın yollarını aramaya başladım.
    -Bu sene hazırlık (almanca) okuyacağım, zorluğu konusunda hiç bir fikrim olmadığı için şimdiden çalışmaya başladım LYS sınavı bitti derken tekrardan çalışmak ve tatil yapacak bir kafada olmamak yordu beni ama kimseye çaktırmıyorum, bir de ilk defa yanlız yaşayacağım depresyona girmekten korkuyorum.

Neyseki çok derdim yok.

valla aşağı yukarı aynı dertler. bende özel yurda 575 vermek zorundayım kyk özel yurtta bulamayacaktım okuldugum yerde süleymancılara kalmamak için bi hata ettim gibi geliyor. evden ayrılacak olmakta koyuyor

• Yakın arkadaş saydığım herkesle son 1 yıl içinde bağlantıyı kestim. Ne mesaj atan var ne arayıp soran. Geçen gün bildirim sesi ve titreme geldi telefondan aha dedim mesaj koştum telefona asphalt reklamıymış.

2 yıldır sevdiğim kızla sadece c2 den konuşabiliyorum geçen gün sevindigim bir konuşmayı ss ile burda konu açtım ve siz sevgili donanım haber üyeleri ondanda soğuttunuz beni teşekkürler.

Ve benim boyum kısa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom müşteri hizmetlerinin yanlış bilgilendirmesi yüzünden 30 lira ek fatura gelecek ustune internetim kesildi. Bu ayin faturasına da ek ucret gelecek.

Ve benim faturam asiri cimri ve huysuz olan babamin kartından kesiliyor. Büyük olasılıkla magduriyetim giderilmeyecek ve ben de tonla azar yiyeceğim haksiz yere...

Ek olarak sacma sapan alakasiz zamanlarda durduk yere sırt ağrısı çekiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 1 Eylül 2016; 3:36:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan gibi göbek var ( boy biraz engelliyor ama genede fazla. 180 e 107 )
    Ailem motosiklet almama karşı ( biliyorum beni düşündükleri için ama böyle düşünülemez zorla da olmaz.)

• Maymunum hüsnüyü özlüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Yakın arkadaş saydığım herkesle son 1 yıl içinde bağlantıyı kestim. Ne mesaj atan var ne arayıp soran. Geçen gün bildirim sesi ve titreme geldi telefondan aha dedim mesaj koştum telefona asphalt reklamıymış.

2 yıldır sevdiğim kızla sadece c2 den konuşabiliyorum geçen gün sevindigim bir konuşmayı ss ile burda konu açtım ve siz sevgili donanım haber üyeleri ondanda soğuttunuz beni teşekkürler.

Ve benim boyum kısa.

hiç yoktan konuşuyorsun be hocam . bende o leyla bölümü boşta sevmek istiyorumda insan yok . takma dh dekileri herşeye bi kulp bulur onlar
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    O leyla kısmı bende de boştu. Boş boş geziyordum ama varmış bi sebebi. Halı sahada gördüm kızı 2 yıldır seviyorum daha yüz yüze hiç konuşmadım. Belkide en yakın arkadaşı aramızı yapacakken kısa süreli akıl tutulması ile o olduğunu tahmin edemeyip (kesin değil ama %90 o) reddettim. En son aralık ocak gibi biriyle çıkıyordu şimdi nasıl bilmiyorum.

Hatta ss i de atayım.

Geceye derdini bırak

Ordaki sesini duysam genel anlam (aslında dibine kadar o) o nasıl anladı bilmiyorum.

Konuşma bitti heyecanla geldim konu açtım gaza getirirler burdan yürürüm diye ama yazdıklarım utanç vericiymiş vurun beni diyenler benim yerime utananlar ve kızın bana acıdığını söylediler hevesim kursağımda kaldı o gün bu gündür yazmadım 15 gün oldu.

• Bu gece nasılsınız beyler ?
  • banka denen soyguncular 560 lira hayat sigortası kesmiş babamın maaşından .borçlar ödenecekti . has düşmanım olsa şu devletin saçmalıklarına ettiğim bedduayı etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 3 Eylül 2016; 1:55:57 >
  • Karnım aç ve 7.30 da kalkıcam

• 20 aylık sevgilim başkasından hoşlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Inferno10

20 aylık sevgilim başkasından hoşlanmış

seninki çok kötüymüş be kardeş. bas tekmeyi gitsin konuşmana bile deymez . benimkide öyle yaptı .düşündüğün bir saniyeye yazık
  • Maddi skinti
    Yalnizlik
    Gelecek kaygisi
    Uykusuzluk

• üniversiteyi kazandım . yurt başvurularını bekledim açıklandı kazanamadım ailemin maddi durumuda yok. özel yurtlara baktım 5000 6000 istiyorlar. zaten ailem bana ayda 100-150 tl göndericekti kendim çalışıcaktım part time öyle geçinicektim. yurt cıkmamasıyla bütün işler değişti . gidemicem.. bu ülkede benim gibi üniversiteyi kazanıp sırf kağıt parçası para yüzünden gidemeyenler var hyasadıgınız hayatın kıymetini bilin. hayat acımasız . kimine sağlık yönünden kimine maddi kimine manevi....

edit: evi arabası olanlar çıkmış bana çıkmadı evet. evin tek parası yatalak babanın bakım aylığı olan 900 tl ile geçinen 4 kişilik eve çıkmadı ..... evde kira.... acaba kastomonuda babama biraz kalan köydeki 5kuruş para etmeyen tarla yüzünden mi cıkmadı . neyse allah büyük hayırlısı böylemiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 3 Eylül 2016; 3:10:46 >
  • İki tane çinli veletin kızgın demirle, sigarayla küçücük türkistanlıya işkence ettiğini, ağlayarak kaçmaya çalışan o mazlumun yakarışının gözümün önünden gitmediğini ve hep gözlerimin dolduğunu, elimden bir şey gelmediğini, o günden beridir ciddi uyku problemleri yaşadığımı ve öfke kontrolü sağlayamadığımı buraya not bırakıyorum. Aklımdan çıkmıyor hacılar, takıntıdan öte bir hal almaya başladı bende. Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Daha kötü bir hal almasından korkuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psdsisyagghcao -- 3 Eylül 2016; 3:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

üniversiteyi kazandım . yurt başvurularını bekledim açıklandı kazanamadım ailemin maddi durumuda yok. özel yurtlara baktım 5000 6000 istiyorlar. zaten ailem bana ayda 100-150 tl göndericekti kendim çalışıcaktım part time öyle geçinicektim. yurt cıkmamasıyla bütün işler değişti . gidemicem.. bu ülkede benim gibi üniversiteyi kazanıp sırf kağıt parçası para yüzünden gidemeyenler var hyasadıgınız hayatın kıymetini bilin. hayat acımasız . kimine sağlık yönünden kimine maddi kimine manevi....

edit: evi arabası olanlar çıkmış bana çıkmadı evet. evin tek parası yatalak babanın bakım aylığı olan 900 tl ile geçinen 4 kişilik eve çıkmadı ..... evde kira.... acaba kastomonuda babama biraz kalan köydeki 5kuruş para etmeyen tarla yüzünden mi cıkmadı . neyse allah büyük hayırlısı böylemiş .

Hayırlısı böyleymiş, şükür deme hocam nolur deme. Senin hakkını yiyorlar, sesini çıkarmadıkça yemeye devam edecekler. Hep torpilli insanlara çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

üniversiteyi kazandım . yurt başvurularını bekledim açıklandı kazanamadım ailemin maddi durumuda yok. özel yurtlara baktım 5000 6000 istiyorlar. zaten ailem bana ayda 100-150 tl göndericekti kendim çalışıcaktım part time öyle geçinicektim. yurt cıkmamasıyla bütün işler değişti . gidemicem.. bu ülkede benim gibi üniversiteyi kazanıp sırf kağıt parçası para yüzünden gidemeyenler var hyasadıgınız hayatın kıymetini bilin. hayat acımasız . kimine sağlık yönünden kimine maddi kimine manevi....

devlet bursuyla başka burslara başvur . babası vefaat etmiş birinede çıkmamış. ulan hali vakti yerinde insanlara çıkıyor ihtiyacı olana çıkmıyor ya .adam özel yurt tuttuğu halde kyk ya yazılmış gelde sövme kardeşim. bu ülkede işler böyle

• Fikirist kullanıcısına yanıt
    Ben onu çok seviyorum karşılıksız. Ben de hatalar yaptım. Ama bilmiyorum belki de basmalıyım ama unutmak zor.

• Kiz karakterimi beğenmeyip değiştirmeye çalışınca otobanı gösterdim. Mutluyum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgilim terketti. Ne başka kızı sevebilirim ne de güvenebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.