Şimdi Ara

Ayrılan kız seni seviyorum diye mesaj atarsa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıllık ilişkim vardı ve iki hafta önce karşı tarafın ayrılmasıyla ilişki sona erdi. Bu iki hafta içerisinde karşılıklı hareketler havada uçuştu ve bir daha tekrar bir araya gelemeyeceğimiz kesinleşti.

Karşı taraf şu an sevgilisi olan biriyle takılıyor fakat dün akşam bana "Seni seviyorum ben. İşte bu yüzden allah seni kahretsin" yazdı, ben cevapsız bıraktım. Tekrar Face'ye girdiğinde bu konu hakkında hiç konuşmayarak yine karşılıklı hakaret ettik birbirimize ve ben kendisine "Metres" kelimesini bile sarfettim.

Bu konuşmalardan 20 dakika sonra telefonuma yine "Seni seviyorum" mesajı geldi ben de "Amacın ne, beni üzmek mi istiyorsun ?" dedim, o da "Hayır sadece söylemek istedim" yazmış.

Şu an bu konuyu açarken telefona yine bir mesaj geldi ve mesajda "m... ben seni hala seviyorum. o çocukla seni unutmak için öyleydim ona karşı arkadaşlıktan öte birşey hissedemiyorum. insanın kalbinde birisi varken diğerini sevmesi zor oluyo bunu anladım." yazmış.

Bu mesajların üzerine ne yazılır ? Sizden "Çocuktan beklediğini bulamamış, sana dönmüş" tarzı mesajlar değil de ona ne yazabileceğim hakkında mesajlar gelirse memnun olurum.

Teşekkürler.

Kendi üyeliğim olmadığı için başkasının üyeliğinden yazıyorum.

• vercen mi diye sor

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ
  • biz burda donanımhaberli olmayanları sevmeyiz önce üye ol siteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: efege

http://forum.donanimhaber.com/m_34823931/tm.htm

Usta sende bir olay olsunda bu linki paylaşıyım diye bekliyorsun

Orijinalden alıntı: bombilibom193

quote:

Bütün kız konuları bu konuya çıkıyor ama

www.facebook.com/heywatchthis
    Lenovo Y50-70 i70 4710HQ

• quote:

Orijinalden alıntı: bombilibom193

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • At gibi gitmiş,it gibi gelmiş işte.Yol ver o kıza ondan hayır gelmez.İki senelik bi ilişkiyi bitirdiyse ilk fırsatta yeniden bırakır.

Orijinalden alıntı: Adorer

biz burda donanımhaberli olmayanları sevmeyiz önce üye ol siteye

?

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

At gibi gitmiş,it gibi gelmiş işte.Yol ver o kıza ondan hayır gelmez.İki senelik bi ilişkiyi bitirdiyse ilk fırsatta yeniden bırakır.

Dostum doğru diyorsun da, insanın 2 yılı geçmiş birisi, ne kadar kızsa da bırakamıyor... O iki yıla o kadar çok şey sığdı ki, birbirimizle cinsel anlamda bile herşeyi yaşamıştık. Bunlara rağmen çekip gitmesi bana dokunmuştu. "Nasıl unutabiliyor ?" diye içim içimi yerken böyle mesaj atması biraz da beni ona karşı soğuttu sanki ? Ne yazsam ne etsem bilmiyorum...

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

• quote:

Orijinalden alıntı: dikkatet521

quote:

At gibi gitmiş,it gibi gelmiş işte.Yol ver o kıza ondan hayır gelmez.İki senelik bi ilişkiyi bitirdiyse ilk fırsatta yeniden bırakır.

Dostum doğru diyorsun da, insanın 2 yılı geçmiş birisi, ne kadar kızsa da bırakamıyor... O iki yıla o kadar çok şey sığdı ki, birbirimizle cinsel anlamda bile herşeyi yaşamıştık. Bunlara rağmen çekip gitmesi bana dokunmuştu. "Nasıl unutabiliyor ?" diye içim içimi yerken böyle mesaj atması biraz da beni ona karşı soğuttu sanki ? Ne yazsam ne etsem bilmiyorum...

Hocam üstüne bastığım konuda bu.2 sene uzun bir zaman,ve 2 senelik ilişkiyi kimse eften püften sebeplerle bitirmez.Son zamanlarda sana karşı soğukluğunu hissetin mı?

Şimdi ilişkiyi bitirdi ve o çocuğa gitti,o çocuğa giderken kendine güveniyordu.Ama çocuktan yüz bulamadı,ve güveni sarsıldı.Şimdide geri seni elde ederek kendine bişeyler kanıtlamaya çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

[simage]http://www.kac-kalori.org/wp-content/uploads/tdomf/472/63279_pd[1].jpg[/simage]

• dostum sen yine metres demişsin ben oro....u dedim yinede seni seviyorum falan demişti durumumda seninle aynıydı kız milletinde gurur olmadığını düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Re5PecT

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

[simage]http://www.kac-kalori.org/wp-content/uploads/tdomf/472/63279_pd[1].jpg[/simage]

Noktayı koymuş hazretleri efendimisssss

"Turbolinea öldi mü?
    Tipsiz DH'li kaldı mu?
    Sincap öcünü aldı mu?
    Şimdi citizen çökertur"

• quote:

Hocam üstüne bastığım konuda bu.2 sene uzun bir zaman,ve 2 senelik ilişkiyi kimse eften püften sebeplerle bitirmez.Son zamanlarda sana karşı soğukluğunu hissetin mı?

Şimdi ilişkiyi bitirdi ve o çocuğa gitti,o çocuğa giderken kendine güveniyordu.Ama çocuktan yüz bulamadı,ve güveni sarsıldı.Şimdide geri seni elde ederek kendine bişeyler kanıtlamaya çalışıyor.

O kadar karışık işler ki, gerçekten insan düşündükçe çıldıracak duruma geliyor.

Şimdi de "Amacım birşey değil, sadece söylemek istedim, beni kötü biri olarak bilme" diyor.
    Ben de onun üzerine "Ben sana başkasını severken başkasıyla olmuyor deyip, karşında perişanken; aşkım, bitanem deyip boynuma sarılmadın, neden şimdi bunlar ?" yazmayı düşünüyorum.

• Ona ancak O

Orijinalden alıntı: Krinorex

dostum sen yine metres demişsin ben oro....u dedim yinede seni seviyorum falan demişti durumumda seninle aynıydı kız milletinde gurur olmadığını düşünüyorum

Dostum dediklerim sadece onlarla kalsa...
    Neredeyse aynı durumu paylaşıyoruz. İnsan bir zaman sonra çözemiyor değil mi ? Şimdi tekrar başlasam ne olacak, birbirimize o kadar hakaret edip, o kadar şey söylemişken...

Orijinalden alıntı: dikkatet521

quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

dostum sen yine metres demişsin ben oro....u dedim yinede seni seviyorum falan demişti durumumda seninle aynıydı kız milletinde gurur olmadığını düşünüyorum

Dostum dediklerim sadece onlarla kalsa...
    Neredeyse aynı durumu paylaşıyoruz. İnsan bir zaman sonra çözemiyor değil mi ? Şimdi tekrar başlasam ne olacak, birbirimize o kadar hakaret edip, o kadar şey söylemişken...

Söyleyiyeyim bu olay benim başımdan 4 yıl önce geçmişti o kadar hakaretten sonra barışmadım ama barışsaydıkta en fazla 1 ay sürerdi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.