Şimdi Ara

Geçen Yıl Başıma Gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler geçen yıl en kötü günlerimden birini yaşadım bunu hayatım boyunca unutmiyacağım

Başlıyorum biraz uzun olabilir okumak size kalmış

Sabah 7:30 da alarmın çalmasıyla kalktım.Örtüyü aldım gittim tv nin başına ntv spor daki 7/10 programını izliyorum gözlerimde hafiften kapanıyo zor tutuyorum uyumamak için sonra dalmışım bi anda bişey oldu uyandım saate bi baktım 8:49 ulan zaten okul burdan yürüyerek 10dk dediğim gibi üstümü giyinip alelacele çıktım dışarı boş çantamı alıp anaktarı ve telefonu içerde unutmuşum neyse bunu farketmedim tabi evdede kimse yok neyse koşa koşa gittim okula millet içeri giriyodu sıra bitmişti son anda yetiştim yane koşmaktan nefes kalmamıştı sınıfda en üst katta 2 kat merdiven çıkcam töbe töbee dedim başladım çıkmaya neyse girdim sınıfa tam yerime oturcaktımki baktım birisi oturuyo noluyo dedim unuttunmu hoca cuma günü yerleri değiştirdi senide şu köşeye koymuştu dediği gibi çaktım olayı hocaya içimden küfür ettim baya en güzel yerde oturuyodum birden en kötü yere oturtmuştu beni boş yere neyse sevgilim telefondan ulaşamayınca tenefüsde sınıfa geldi son 2 ders boş bize gidelimmi dedi bende olur bizimde son ders beden zaten dedim kararlaştırdık tabi şey yapıcaz neyse dersler geçmek bilmedi en sonunda öğlen oldu çıktık bahçeye çantalarla çantada boş öylesine taşıyorum bekçi dışarı çıkartmadı küfrediyorum adama neyse öğretmenlerden biri arabasıyla çıkmak için mecbur kapıyı açtı herkesde ordan çıktı neyse koyulduk yola gidiyoruz 15 dk yol dedim ben buna annen baban filan gelmesin?yok yok onlar işte oluyo bu saatte dedi tamam dedim gittik .Eve vardık girdik içeri ben salonda oturdum kız üstümü değiştirip geliyorum dedi tamam dedim gitti kız giyindi gittik mutfağa ilk önce makarna yaptık odasına girdik tam işimizi yapıcaz kapı çalmazmı kız kimoo diye sordu benimmm diye bi ses geldi ben hemen eşyalarımla birlikte dolaba girdim türk filmlerindeki gibi tabi o anda insan hiç bişey akıl edemiyo yakalanacağını falan kıza küfür ediyorum içimden o sırada baktım babasına öküz gibi bişey moku yedim dedim.sonra kız babasına baba niye geldin bu saatte dedi işim erken bitti bi 15 dk dinlenip cenazeye gitcem dedi kız bişey diyemedi kaldı öyle beni görse kızıda parçalicak benide neyse girdi üstüne değiştirdi allah tanki dolabı açmadı sandalyenin üstündeydi kıyafetleri .neyse içimden nasıl kurtulcam diye burdan düşünüyorum kurtulduğum gibi kızı terketcem zaten.ben saniyeleri sayıyorum gitmesi için üstümde boxer la duruyorum dolapta neyse adam gitti şansıma yakalanmadım tam üstümü giyinip evden gitcektimki bi daha kapı çalmazmı abisi gelmiş 20 yaşında serserinin teki kaçmaya kalksam hayatta kaçamam neyse abisi odasına gitti ben çıktım dolaptan tam dış kapıdan çıkıyodum elbiseler elimde üstümde boxer la abisi çıktı odasından bu kim lann diye bağırdı kıza kız kekelemeye başladı ben tabana kuvvet kaçıyorum üstüm yarıçıplak apartmandan çıktık tam köşeyi dönecem abisi camdan şu çocuğu yakalayınnn geliyorumm diye bağırdı abisinin arkadaşlarıda sokaktaymış hay şansıma tükiriyim dedim koşmaya devam ettim 4-5 kişi peşimde abiside arkalarında tabiki yakaladılar ayakkabıyı bile tam giyememiştim vurdularda vurdular vurdularda vurdular o sırada boxer da çıkmış tabi çırılçıplak dövüyolar neyse bi tanesi arabasıyla geldi koydular beni bagaja noluyo lan dediğim gibi adam bastı gaza kadıköydeki halitağa caddesinin meydanda bagajdan çıkardılar attılar oraa üstüm çırılçıplak ulan neryee gitce girdim bi apartmana o sırada yukardan bi kız indi beni öyle görmesinmi hemen tekrar evine girdi mecbur apartmandan çıktım baktım bide ne göriyim annemler yürümeye çıkmışlar bana doğru geliyolar tam öbür tarafa gitcektimki baktım ordanda diğer sevdiğim ama açılamadığım kız gelmezmi tam öbür sokağa gircektim ordada bi polis arabası sanırım o apartmanda yakalandığım kız aramış olucakki beni arıyolar tek bi yön kalmıştı girdim sokağa o sırada herkes bana bakıyo orda can dostum kurtarıcım BİM i gördüm işte bu dedim baktım camdan içeri kimse yok öğrenciler falan tabi okul saati kimse yok kadınlarda evde izdivaç programı izliyolar ulan fırsat bu fırsat girdim içeri çaktırmadanda camdan dışarı bakıyorum allahtan bim deki adamlar görmedi beni sanırım içerde öğlen yemeklerini yiyolardı içerdede kimse olmadığından onlarda depo da falandılar dedim işte bu bim canım benim dediğim anda bide ne göriyim annemle arkadaşı bim in sokağına girdi sağ taraftan ulan dedim neyse bi gülümseme oldu annem hiç bim den alışveriş yapmazdı kalitesiz olduğu için dediğim anda sokağın girişinin sol tarafındanda benim platonik aşkım girmezmi neyse dedim bu kız sosyatedendir bim den alışveriş yapmaz dediğim anda bunlar bim e yönelmezmi şansıma mıçim dedim meğersem annemin arkadaşı zorla annemi bim e sokmuş ulan kadına küfrediyorum içimden kızada inşallah beni görmez diye dua ediyorum sosyate kız bim de ne arıyo falan arkadaşlarıyla falan filan derken kahretsin bim dede raf diye birşey yokki her şey ortada le cola ların oarya gittim oranın arkasına saklandım arkasıda cam yukarda pankart lar war ama aşağısında yok millet kıçımı görüyo camdan çıktım ordan gittim şu pizza ların konduğu buzdolabının duvarla arasında bi boşluk vardı oraya saklandım o sıraad müşteri geldiğini görünce bim çalışanıda çıktı 1 tane kasaya gitti ulan kız buzdolabına yaklaştı pizza almak için arkadaşı o sırada beni gördü çömelmiş mıçar pozisyonunda yüzü duvara dönük depremlerde sıranın altına saklanılır ya hane aynen o şekilde kız çığlak atmazmı o sırada platonik aşkımda gördüğü anda bu bizim muhittin değilmi dedi kız tanıdı beni tam koşuyorum giriş kapısından çıkcaktım çünkü kasa kapsındada bim çalışanı var türbanlı bişey ona gözükmiyim diye giriş kapısından çıkcaktım tam oraya doğru koşuyorum annemler çığlık sesini duymuş olcaklarki onlarda arkarlına baktılar bide ne görsün çırıp çıplak kendi özoğlu koşuyo ortalıkta o sırada yanındaki kadın bu senin oğlen değilmi dedi annemde yok yok değil başkası bu dedi tabi anladı ama arkadaşına rezil olmasın diye yalan söyledi oda cebimde 1 kuruş parada yok eve gitmek için otobüse binmem gerek yoluda bilmiyorum parada yok o sırada bi tane seyyar satıcı sağolsun bi tane eşofman verdide onu giydim hemen çok saol abi filan derken o sırada polisler geldi tam adamdan 1 tl isticekken peşimden koşmaya başladılar tabana kuvvet kaçıyorum ölmüş durumdayım o sırada koşucak halim kalmadı girdim bi ara sokakta apartmana neyse bunlar görmedi allah tan kurtuldum akşam saat 4 falan oldu tabi o sırada sonra gittim tekrar o adamı buldum abi nolur 1 tl verirmisin otobüse binip gitcem dedim çok saolsun verdi para bindim otobüse altımda eşofmanla gittim bizim durağa indim otobüsten eve geldim tam kapıyı açıcam cebe attım elimi alışkanlıkla anaktar yok tabi içerde o sırada can dostum biricik kankam selami yi gördüm sokakta gittim hemen yanına buda tıfıl bişey kanka bana üst baş ayarlamamız lazım sana sonra herşeyi anlatcam dedi tamam kanka gel ayarlarız dedik gittik bunların eve tabi bunun tişörtler falan bana olmuyo gitti ablasının tişört ünü verdi mecbur babasınınkileri vercekti ama babası o erken yaştayken ölmüştü neyse tekrar 15dk da eve gittikten sonra tabi o sırada okulun dağılma saati eve gitmek içinde okulun önünden geçmem lazım millet beni o kız tişört üyle gördü o sırada bu selaminin ablasıda gördü beni koşucak halim kalmadı artık ordan kaçmak için kalan enerjimledew yürümeye başladım neyse geldim eve anaktar yok telefon yok bekliyorum o sırada şansıma küçük akrdeşim geldide açtı kapıyı (8 yaşında anaktarı var)eve girince buna 20tl verdim beni öyle kız tişörtüyle gördüğünü anlatmaması için neyse o gün bu gündür okula gitmiyorum evden çıkamıyorum utancımdan psikolojim bozuldu zaten işte bu kadar biraz moral verin falan diye açtım konuyu okullarda çaıldı moral verinde gidiyim şu okula artık

özet olarak:kutup ayıları çok yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 28 Eylül 2010; 13:55:13 >

• Bu kadar hikayeyi zorun neydi ki uydurdun bari özet uydursaydın.Dayak yedikten sonra hiç mi yara bere olmadı birde bime girdin sokak sokak gezdin bilmem ne.Kızın abisi odasındayken sen armutmu topluyodunki üstünü giyineceğin yerde boxerla çıkmaya çalıştın Olmadı reyiz
  • Konu kilit, üye ban, forum kapanabilir.
  • Kızın abisi ve arkadaşları tecavüzmü etmiş lan buna,ondan sonrasını okumadım.
  • bagajdan çıkarılıp meydana atılana kadar cool story ama ondan sonrası çok saçma olmuş :D abartı
  •  Geçen Yıl Başıma Gelenler
  • başta güzel gidlyorduda sonradan batırdın ya biraz olabilicek şekilde yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 28 Eylül 2010; 18:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

hay anaktarına

bende aynen öyle dedim
  • Oww bırakın anahtarı da Bir kız ve İlişkiye girmek nelere maal oldu

Vay Canına Dostum, Senin adına üzüldüm. Ne desek boş şimdi
  • son bir up
  • bi diyo 1 yıl önce sonra da sanki 2 gün önce olmuş gibi anlatıp yardım istiyor atcaksan tam at be...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.