Şimdi Ara

Geceleri daha çok seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gündüzleri içimde bi sıkkınlık , bıkkınlık oluyor ama geceleri çok güzel hiç bir sıkıntım yokmuş gibi sanki gecenin karanlığına gizlenmişim gibi , sizde de böyle bir durum var mı,? hem sohbet konusu olur

• vampirsin ondandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece genel olarak daha sessiz sakin olduğu için öyle olur bu arada konuyu görünce aklıma bu geldi garip

• Bende geceyi seviyorum gündüz uyuyup gece kalkıyorum zaten

• gece iş yapıp yaşamak mümkün mÜ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fizik butunden gecmisim kutlamaya dh ye geldim

• Sabahları uyuyup geceleri takılmak iyi bir şey değildir, asosyalliktir bana göre. Hele kendini full oyun, dizi, filmlere kaptırmakta kötüdür. Zaten bu tür takılan kişilerin bir çoğu, ya öğrencidir ya da henüz para kazanıp kendi ihtiyaçlarını karşılayan biri değildir. Benim şu an iş yerim olduğu için takılıyorum mesela, bu yüzden genelleme yapmadım. Öğrencilerde bu genellemede değildir. Demek istediğim bunu hep alışkanlık haline getirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Sabahları uyuyup geceleri takılmak iyi bir şey değildir, asosyalliktir bana göre. Hele kendini full oyun, dizi, filmlere kaptırmakta kötüdür. Zaten bu tür takılan kişilerin bir çoğu, ya öğrencidir ya da henüz para kazanıp kendi ihtiyaçlarını karşılayan biri değildir. Benim şu an iş yerim olduğu için takılıyorum mesela, bu yüzden genelleme yapmadım. Öğrencilerde bu genellemede değildir. Demek istediğim bunu hep alışkanlık haline getirmeyin.

http://onedio.com/haber/zeki-insanlarin-tek-bir-ortak-ozelligi-var-sizden-daha-gec-yatiyorlar-436142

• haci sen vampir olmussun haberin yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru

• Var. Küçüklüğümden beri geceleri uyumayı sevmem, uyumam da şuanki gibi.
  • Ne alakasi var , geceleri daha çok düşünürsün. Butun sıkıntıların aklina gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlığı seven bir mizacın varsa gece herkes uyuduğu için seviyor olabilirsin. Gün ışığına bağlı melatonin salgılanmasından da kaynaklanıyor olabilir.

Melatonin: Vücudun biyolojik saatini ayarlayan bir nevi "geceleri uyku getirici" hormon. Antidepresan etkisi olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 27 Ocak 2015; 7:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Ne alakasi var , geceleri daha çok düşünürsün. Butun sıkıntıların aklina gelir.

geliyor ama sanki yokmuş gibi geliyor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.