Şimdi Ara

Gecekondu sahiplerinin yaptığı ajitasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv de görüyorsunuzdur eminim kepçe geliyor evi yıkmak için bu sırada orada yaşayanlar nasıl ajitasyon yapıyor nasıl ajitasyon yapıyor sanki elinden evlerini alıyorlar. iş öyle değil ama bunlar devletin arazisine izinsiz ev yapıyorlar devlet kendi arazisini değerlendirmeye geldiğinde hooo evimizi yıkıyorlar moduna giriyorlar.

bir de bunların şanslı versiyonları var. adam işsiz zamanında 3 5 tuğla ile devletin arazisine yine kaçak gecekondu yapmış. kentsel dönüşüm için geliyor devlet dairesi 500 bin lira olan siteden buna 4 daire karşılığı bundan kendi arazisini alıyor bir nevi. 30 yıllık devlet memuru vergisini ödeyen adam o evi alamazken bu gecekonducu "mağdur" kesim bir anda zengin oluyor.

özet: hem devletin toprağına çöreklen hem devletin yaptığı binaya çöreklen

ülkede herkes üçkağıtçı aga adamlar o kadar iyi ki mağdur bile olabiliyorlar böyle bir durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 28 Şubat 2017; 17:29:47 >

• devlet arazisini kimden alıyor zaten devletin değilmi. istese anında miktir edebilir. ama zamanında arsa alanlar şanslı
  • katılıyorum

çalıştığım yerin yakında bir sürü gecekondu var, acayip zenginler, kentsel dönüşüm gelecek ve zenginliklerine zenginlik katacaklar.

hepsinin bahçesinde son model araba var. hatta bazılarına kömür ve erzak paketlerinin geldiğini gözümle gördüm.

yıllardır maaşlı çalışıyorum 1 ev alamadım alacak parayı da biriktiremedim. bundan sonra da ev mev alamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HARAMDIR.(NOKTA)

• Devlet kendi arsasına ev yapan adama elektriğini, suyunu veriyor. Sonra haberi yok hah...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.