Şimdi Ara

gece yolu görememe sorunu :( edit geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2004 model clio araca sahibim

araçta orjinal ampüller takılı. gece karanlıkta yolu rahat şekilde göremiyorum. kaza yapacağım diye korkuyorum. diğer araçların yanında benim araç çok sönük kalıyor. (cidden bir yere oturup bayağı izledim )

xenon almaya kara verdim tavsiye eder misiniz ?

ben evde kendim takabilir miyim. elim bayağı yatkındır.

ben kısa ve uzun farlar için iki takım mı almam lazım ? kaç K değeri olmalı sizce. benim aracıma hangisi uyuyor.

şimdiden teşekkürler

EDİT:arkadaşlar hepinize teşekkür ederim xenon almaktan vazgeçtim. şimdiki sorunum 3 çeit ampul arasında kalmam.
    osram night breaker
    philips diamond vision
    philips x treme vision

edit: 16.10.2015

arkadaşlar yarın sanayiye gidip dediğiniz night braker ampül alacağım. ayrıca sis farıda taktırtmayı düşünüyorum.

şimdi aliexpress de dolaşırkennled şeklinde h7 ampül gördüm sizce bu nasıldır ?
    link
    http://tr.aliexpress.com/item/Big-Promotion-H7-68-SMD-3528-1210-LED-White-Xenon-Car-Auto-Vehicle-Headlight-Bulb-Fog/32350488464.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201527_3_71_72_73_74_75,searchweb201560_9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 16 Ekim 2015; 19:28:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım yollardaki apaçiler gibi ben göreyim önümdeki kör olsun ayarında far takmazsınız.

Çünkü akşamları küfretmekten bıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osram nıghtbreaker falan alın hocam. Gerek yok apachı gıbı gezmeye mılletten kufur yemeye.

• Xenonla yolu hic goremezsin hele ki merceksiz far kullaniyorsun hic deneme bile karsindan gelen adamida kör edersin.Onun yerine far plastigin bulaniksa once onu bi temizletin clio hastaligidir farlarda gunes yanigi olusur.Ondan sonra philips halojen ampullerine bakarsiniz model aklima gelmiyor ama aydinlatmasi iyidir ha bu arada far ayari yapmayi unutmayin

• Hocam sizin aracın farı bixenon ve ledli değil mi

• Farlarınız kararmış olabilir. İyi bir far temizliği cidden çok farkettiriyor. Ampul değişiminden önce temizliği tavsiye ederim..

• @cancan_burak merak etmeyin. kendime yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina yapmam. amacim yolu gormek baskasini rahatsiz etmemek.

@Hypnotica halojen ampul ise yarar mi ? ayrica apaci gibi gezmek degil amacim amacim yolu gormek ve baskasini rahatsiz etmemek.

@VioLee halojen far ise yarar mi hocam ? dediginiz gibi farlarda gunes yanigi vardi temizlettim.

@MORTALDANCE maalesef. keske oyle olsa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    temmizlettim. biraz fark etti. ama yinede gece zorlaniyorum

hatta her arabayi yikadigimda farlari pasta cila ile temizliyorum, parlatiyorum.

• aynı sorun bende de car uzunları yakınca hiç sorun kalmıyor ısrarla philps ampul taktırmamı söylüyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

temmizlettim. biraz fark etti. ama yinede gece zorlaniyorum

hatta her arabayi yikadigimda farlari pasta cila ile temizliyorum, parlatiyorum.

Far yüksekliğini kontrol ettiniz mi hocam?
  • @Howlin Wolf evet hemde kac defa. :(

@sadrainman en somunda bende alip deneyecegim. cogu kisi oneriyoe cidden.

edit: benim arabaya hangisi oluyor. kisalar icin. h1 vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 10 Ekim 2015; 22:56:38 >
  • Hocam xenon yerine osram nightbreaker tavsiye ederim.Xenon lar yagmurlu havada halojenler den daha sikintili oluyorlar cok kaliteli bir sistem olmadikca.Halojenlerle daha iyi goruntu elde edersiniz , ki osram nightbreaker lar neredeyse xenona yakin bir performans verecektir, hem renk hemde guc olarak

• Araba kaza falan yaptı mı?Yan sanayi farlarda az gösterme sorunu olabiliyor.Bir de yüksek

• Bende göremiyorum yolu gece ama xenon normal far yüzünden değil gözüm görmüyor astigmat var
    Şerit değiştirirken 10 kez bakıyorum etrafa ve mühim bir iş yoksa gece yola çıkmamaya gayret ediyorum.
  • Gözlerde problem yok deil mi :)

• @furkantasdemir tesekkurler hocam. benim araca hangisi oluyor ? h1 vs var sanirim. dediginiz ampulun degisik turleri var mi yoksa sadee 1 tur mu (8000k-10000k gibi)
    yukarda arkadaslar philips onermisti sizce hangisi ?

@krmlfc kaza falan yok hocam. orjinal :)

• _Saint_ kullanıcısına yanıt
    @_Saint_ allaha cok sukur bir problem yok

• bende sizin gibi gece arac kullanmamaya gayret ediyorum

• Osram night breaker yada philips xtreme vision marka far ampulu almanızı tavsiye ederim, aracınız tek ampul üzerinde uzun kısa varsa h4 tür, ama uzun ve kısa olarak far ayrılmışsa biri h7 diğeri h1 olabilir, kullanma klavuzuna bir bakınız.

• Tavuk karası hastası olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.