Şimdi Ara

Gece Yolda Adam Bana Bıçak Çekti (Kolumdan Sıyırdı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olay bugun oldu suan eve yeni geldim konuyu aciyorum. Mobilden yaziyorum noktalama isaretleri ve turkce karakterlerde bozukluk olabilir.

Disari ciktim saat 11 i geciyor markete dogru yol almaya basladim. Cokta uzak degil 1 km ya var ya yok. Market dedigim kucuk bir yer zaten adam 1-2 ye kadar acik duruyor. Neyse kestirme bir yol var ara sokaktan gitmeye basladim. Evin onunde oturan adam ayaklandi yanima dogru geldi iyi geceler abi 5 lik atsana dedi. Bende yok kardesim sanada iyi geceler dedim yurumeye devam ettim arkadan geldi ayip oluyo ama abi dedi bende kardesim yok iste bak isine dedim. Sobra geldi arkadab kolumu tuttu. Sen kime dayılaniyon lan dedi bende bir elim cebimde cebimdede telefon(telefon blackberry takas birsey) cikardik twlefonun kosesiyle vurdum yuzune geri gitti cebinde cikardi bicagi rasgele salladi. Koluma geldi biraz yarildi kolum bende sen kime bicak cekiyon lan dedim tam yumruk atcam. Birden tanimlayamadigim bir cisim assagi indi ve icinden yoda cikti. Ve dedi ki bekle camur dibe cokup su durulana kadar. Beklemeye basladim camur cokunce isin kilicimi cikarim afama dogru salladim adamdan cizzk diye ses cikti karni patladi bagirsaklari yere dokuluyordu. Bir yandanda onlari toparliyordu. Dur kardes yardim edeyim dedim. Bagirsaklarini yerine koyduktan sonra markete dogru yol almaya devam ettim bir adet sargi aldim allahtan marketteki adam iyi cikti orda elimi sargiyla pansuman yapti bende alacagim seyi alip eve dogru yonelmeye basladim. Birazdan sargiyi degistircem hadi k.g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayin isin kilici

bi de ortaya gizlemiş
    AYY LMAO
  • okumayın yoda
    Eski Nickname : ElUltimoDiez #10
  • Geçmiş olsun hocam.

OKUMAYIN YODA

• OKUMAYIN CSB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.