Şimdi Ara

gece uyurken 11 saat boyunca sakız çignedim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece uyumadan önce can sıkıntısından 1 tane ciklet ciyniyim dedim yatakta duşunurken uykuya dalmişim sabahtan bi kalktim azimda sakız hayla cigniyorum cenem felaket agrıyor vermidon ictim gecmedi varmı bi yolu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Uyurken Sakız Çiğnemenin Etkileri

Gece uyurken sakız çiğnemek yaygın bir alışkanlıktır, ancak uzun süreli çiğnemenin bazı sağlık etkileri olabilir.

Diş Sağlığına Etkileri: * Sakız çiğnemek diş minesini güçlendirebilir ve diş çürümelerini önlemeye yardımcı olabilir. * Ancak, fazla çiğnemek dişlere zarar verebilir ve diş hassasiyetine neden olabilir.

Çene Sağlığına Etkileri: * Gece uyurken sakız çiğnemek çene eklemine baskı uygulayabilir. * Bu baskı baş ağrılarına, çene ağrısına ve çene eklemi rahatsızlıklarına yol açabilir.

Diğer Sağlık Etkileri: * Bazı çalışmalar, gece sakız çiğnemenin mide ekşimesine ve şişkinliğe neden olabileceğini öne sürmüştür. * Ayrıca, uykuyu bozabilir ve sabah yorgunluğuna yol açabilir.

Sonuç: Gece uyurken sakız çiğnemek kısa süreli olarak diş sağlığına faydalı olabilir. Ancak, uzun süreli çiğnemek çene sağlığı ve genel sağlığın üzerinde olumsuz etkilere sahip olabilir. Sağlıklı bir uyku için gece sakız çiğnemekten kaçınmak en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen hafta bende sakızla tc izlerken uykuya dalmışım. Ama ben çiğnememişim. Sakızda baya naneliydi sabah kalktığımda şok olmuştum. Tüm gün azımdan tadı gitmedi.
  • Süper

Hocam şaka bi yana çeneni kafa tasından itibaren bağla bi örtü,atlet bez parçası vs. ile

gece uyurken 11 saat boyunca sakız çignedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permanent. -- 30 Ocak 2010; 22:04:03 >
  • Hiç inanasım gelmedi 11 saat ağzında kalırda nerden biliyosun 11 saat çiğnediğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: PawnageFactoR

Hiç inanasım gelmedi 11 saat ağzında kalırda nerden biliyosun 11 saat çiğnediğini

cenemin agrısından
  • Uyurken çiğnemen imkansız,uyanırsın yani.Ama dua et ağzından çıkmamış.Bende birkere uyuya kalmıştım sabah bir kalktım sakız yastığa falan bulaşmıştı hep.
  • eğer bu gerçekkse gayet normal ben bile kaç kere sakızla yattığımı bilirm dişlerimi frçaladıktan sonra naneli bir sakız çiğnemeyi severim
    gece boyunca çiğnememeişim ama damağıma yapıştırmışım gece gece :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 4 saat uyumak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapılacak bişey yok. Geçer zamanla.

not: Bu zamanda sakıza ciklet diyen nadir insanlardansın.
  • sanırım uyurken çiğnemen çiğnesen bile 11 saat boyunca çiğnemen çok zor.. Genede ağzından çıkmadığına dua et
  • benimde ağızımda kaldığı oluyo ama hiç çene ağrım olmamıştı uyanınca. şu sıralar çenemi sıkıyorum sabah kalkınca dişlerim ağrıyor ama
  • Yorgunluk falan hissetmiyor musun
  • Dişlerinin arasında kaldıysa çenen hafif açık uyumuşsundur o yüzden çenen ağrıyordur.
  • inandırıcı gelmedi banada uyurken çiğneyemezsin. Sabahları ben ağzıma hep sakız alıyorum ve servisde uyuyorum. imkanı yok uyurken çiğnemenin. Uykuya dalarken çiğnersin iyice dalarken yavaşlar sonra durursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhØxien

inandırıcı gelmedi banada uyurken çiğneyemezsin. Sabahları ben ağzıma hep sakız alıyorum ve servisde uyuyorum. imkanı yok uyurken çiğnemenin. Uykuya dalarken çiğnersin iyice dalarken yavaşlar sonra durursun

yari uykulu yarı baygın gıbı diyim oyle oluyor uykuda cignedigimin farkındaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deos

quote:

Orijinalden alıntı: PhØxien

inandırıcı gelmedi banada uyurken çiğneyemezsin. Sabahları ben ağzıma hep sakız alıyorum ve servisde uyuyorum. imkanı yok uyurken çiğnemenin. Uykuya dalarken çiğnersin iyice dalarken yavaşlar sonra durursun

yari uykulu yarı baygın gıbı diyim oyle oluyor uykuda cignedigimin farkındaydım

hocam 11 saat yari uykulu yarı baygın haldemiydin yeme bizi lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.