Şimdi Ara

Gece Tayfası gelin Muhabbet edelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben yine aynı devam sabah kalktım kahvaltımı yaptım pc başına oturdum hala pc başındayım. alışverişimi tamamlamıştım yalnızlık çok güzel kafa dinliyorsunuz ama aşık oluncada kötü oluyor bea bi kıza aşığım şuan o ne hissediyor hiç bilmiyorum siz ne durumdasınız?

• gececiler iplemiyor bizi.
  • -
  • Hayatımda ilk defa bi kızdan aşırı ilgi görmeye başladım. Genelde kızlara ilgi gösteren taraf ben oldugum için kızlardan benim gösterdigim ilginin yarısı kadar ilgi geldiğinden bu kızın bana bu fazla ilgisi beni afallattı. Sanırım hayatımın aşkını, evleneceğim kadını buldum.. Aradıgım tüm özellikler onda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 17 Nisan 2011; 23:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

-

oo hanfendi nasılsınız hatırladınız mı beni
  • cem yılmazın eski videolarını izliyorum. çok güzel yahu.

leb diyosun çorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayley Williams
    evet sevgili kardeşlerim nasılsınız?

ben yine aynı devam sabah kalktım kahvaltımı yaptım pc başına oturdum hala pc başındayım. alışverişimi tamamlamıştım yalnızlık çok güzel kafa dinliyorsunuz ama aşık oluncada kötü oluyor bea bi kıza aşığım şuan o ne hissediyor hiç bilmiyorum siz ne durumdasınız?

sabah kalktım kahvaltı filan , seçim yaklaştıya sokağa asfalt dökeceklermis gittim ona yardım ettim biraz . Ders çalışmam lazım mezunum sonra biraz ders çalıştim ıste sonra yok oydu buydu vakit geçti bakalım bu gece geç uyuyacaz başka çare yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Muhabbet Kralını Açın
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Hayatımda ilk defa bi kızdan aşırı ilgi görmeye başladım. Genelde kızlara ilgi gösteren taraf ben oldugum için kızlardan benim gösterdigim ilginin yarısı kadar ilgi geldiğinden bu kızın bana bu fazla ilgisi beni afallattı. Sanırım hayatımın aşkını, evleneceğim kadını buldum..

zıt düşüyoruz yani senin için sevindim dostum inşallah bende bulcam bi gün
  • quote:

Hayatımda ilk defa bi kızdan aşırı ilgi görmeye başladım. Genelde kızlara ilgi gösteren taraf ben oldugum için kızlardan benim gösterdigim ilginin yarısı kadar ilgi geldiğinden bu kızın bana bu fazla ilgisi beni afallattı. Sanırım hayatımın aşkını, evleneceğim kadını buldum.. Aradıgım tüm özellikler onda mevcut

Anlat merak ettim evlenecek normal bi kız nasıl bişeymiş ciddiyim...
  • quote:

Hayatımda ilk defa bi kızdan aşırı ilgi görmeye başladım. Genelde kızlara ilgi gösteren taraf ben oldugum için kızlardan benim gösterdigim ilginin yarısı kadar ilgi geldiğinden bu kızın bana bu fazla ilgisi beni afallattı. Sanırım hayatımın aşkını, evleneceğim kadını buldum.. Aradıgım tüm özellikler onda mevcut

Kız senin peşindeyse o dediğin zor be kardeşim biraz bizim koşmamiz lazım peşlerinden yoksa kıymet bilmiyoruz :)
  • @ersin haklısın kardeşim öğrenci adam bir nevzeden sonra assosyal oluyor çünki evden çıkamıyor sürekli ders sürekli ders

@trk.
  • bu Hayley'in konu dışına yeni bi heyecan getirdiğine benden başka katılan var mı? iyi çocuk yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geberik Gelin

bu Hayley'in konu dışına yeni bi heyecan getirdiğine benden başka katılan var mı? iyi çocuk yahu

oo çok sağol kardeşim e tabi elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. sonuçta hepimizin forumu.
  • quote:

quote:

bu Hayley'in konu dışına yeni bi heyecan getirdiğine benden başka katılan var mı? iyi çocuk yahu

oo çok sağol kardeşim e tabi elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. sonuçta hepimizin forumu.

isimden de kazanıyosun. severim Hayley'i

• Aşığım varmı ilacı olan ?
  • @Geberik gelin eyvallah dostum sevilmezmi o saçları o tatlılığı ah ah

@AxiRyzz anlat kardeşim dinliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Kız senin peşindeyse o dediğin zor be kardeşim biraz bizim koşmamiz lazım peşlerinden yoksa kıymet bilmiyoruz :)

İkimizde birbirimizin peşindeyiz ama onun ilgisi daha fazla Tam istedigim gibi bi durum yani

• quote:

heyecan değilde ben bi kavak yellerindeki kıza aşık olduğunu biliyorum gelip gidip aynı konuyu açıyor
  • Bir haftadır uyumuyorum vizelerim bitmiş, keyfim yerine 2 gün uyucam

Yemişim muhabbetini , dağılın
  • quote:

quote:

quote:

isimden de kazanıyosun. severim Hayley'i

havada f... kokusu var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.