Şimdi Ara

Geç Uyumak ve Boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar internet üzerinde bu başlık üzerinden tonlarca konu açıldı biliyorum fakat hiç birinde kesin cevap yok o yüzden bende açayım dedim. 16 yaşındayım yazın 17'me basıyorum boyum 1.70 kilom 65. Karantina yüzünden uyku düzenim felaket bozuldu. 3 de uyuyup 12.30 da uyanıyorum hiç sekmiyor. Sizce boy uzamama ne kadar engel olur uyku düzenim? Bu arada yaklaşık 8 yıldır da basketbol oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBangZero -- 5 Mayıs 2020; 1:41:21 >

• İyi uyumazsan büyüme hormonu salgılanmaz kardeşim. Boyu uzunlar iyimi uyuyorlar dersen uyumasalarda onların genetikleri uzun boya çok yatkın, sen uyuma hormonu salgılanmasını engelleyecek şekilde yaşarsan genetik limitlerine ulaşman zorlaşır.
  • niye kesin cevap yok biliyor musun? çünkü yok öyle bir şey.
  • Tamamem genetik, genlerinde dna zincirlerinde ne varsa o olursun hacı gerisi preveze.
  • Oku basketçi ol
  • valla ailenin en uzunu olarak ufakken okul zamanları aşağı yukarı gece 11-12'de yatar sabah 8'de kalkardım. sürekli barfikss çekerdim. ve 6 yıl peynir dükkanında çalıştığım için sürekli peynirli pide türevi sütlü şeyler tükettim. boyum şuan 1.95 yaşım 21, hangilerinin etkisi oldu bilmiyorum.
  • Uykusuzluk zeki insanların lanetidir.
  • 5cm daha uzayabilirsin ama genler daha önemli
  • Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt
    hacı nasıl kısa kalırız tavsiyeleri mi veriyon. çünkü uzun değilsin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    tamam tamam türkiye ortalamasının üzerindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    uzunsun uzun. hakkını helal et mesajını görünce takılmak istedim biraz sana. hayırlı ramazanlar.
  • Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt
    dükkan sahibi bendeki anormal gelişmeyi görmüş olup anlamış olacakki beni kovdu. 4 senedir orda çalışmıyorum.
  • Zifiri karanlıkta hiç elektronik ürünün olmadığı ya da kapalı olduğu ortamda 7-8 saat uyumalısın. Bana göre gece 11 sabah 7 en ideali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 5 Mayıs 2020; 5:16:0 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.