Şimdi Ara

1.70 boy bir erkek için dünya standartlarında kısa bir boy mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

1.70 boy bir erkek için dünya standartlarında kısa bir boy mu?

(En Son Oy Tarihi: 14.2.2024)
Giriş
  • 1.70 boyundayım.dünya genelinde dünya standartlarında bir erkek için 1.70 boy sizce kısa bir boy mu? görüşleriniz nedir?

• İri Çocuk İ kullanıcısına yanıt
    Kayra ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam tuna tavusun boyu zaten 2 metre onun yanında kısa kalman gayet normal1.70 boy bir erkek için dünya standartlarında kısa bir boy mu? 

soldaki sen misin?

hocam yaş kaçtı ayıptır sorması.yanlış anlamayın büyük gösterdiğiniz için sordum.bu forumda genelde gençler var o yüzden merak ettim.

valla ben 24 üm.ilk 10-11 yaşlarımda keşfettim.13 yaşımdada üye oldum1.70 boy bir erkek için dünya standartlarında kısa bir boy mu? tabii çok eski zamanlardan bahsediyorum.2009-2010 yıllarıydı.forum o zamanlar baya kalabalıktı.şimdi sayılı ünlü üyeler dışında pek kimse kalmadı.

evet sizin fotoğraflarınızı sözlüklerden birinde görmüştüm.hatta bir fotoğrafta teknede poz vermiştiniz laptopla :) sizden bahsettiklerinde çok zengin diyorlardı.maddi durumunuzu bilmesemde allah arttırsın diyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli kriter sadece boy değil kaldı ki dünya standartlarını insanlar belirliyorsa şu soruyu sormak gerek bir insan diğer insanların doğrultusunda mı yaşamalı yoksa kendi için mi peki ileride bir hata yaptığınızda o genele aldığımız insanlar sizi koruyacak mı veya kendiniz mi sıyrılmaya çalışacaksınız eğer bu soru başka faktörüde yol açıyor sizi seven kollayan az veya çok olan kişilerin her dediğini yapmak zorunda mısınız her dedikleri doğru mudur inanacak mısınız eğer cevap hayır ise burada bir eleme daha ortaya çıkıyor diyelim ki son bir kişi kaldı bu kişiyle herşeyiniz uyuşuyor her denklem sonuç aynı bu kişiyle bu ise sizi birbirinize bağlayan faktör olarak ele alalım ama zamanla farklı birşeyler olmayacağı için içe kapanık hal alıp gelişiminizi engelleyebilir

Iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dünya ortalamasını alırsak çinliler, koreliler, japonlar, endonezyalılar yüzünden ortalama boy 1.68 vs. çıkar o zaman normal deriz. Bu ülkeleri saymazsak ortalama boy 1.75 civarıdır, özellikle hollanda,danimarka, isveç,norveç falan ortalama boy 1.82 falandır 1.70 boy bir erkek için dünya standartlarında kısa bir boy mu? 

• 2 metrenin altını toprak kabul etmez hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa gardas 174 175 falandır dünya ortalaması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.