arkadaslar oyunu yüklerken resimdeki hatayı veriyor...ne yapmalıyım yardım lütfen....gerçi call of duty 4 de de benzeri şey cıktı...acaba ne yapmalıyım yardım lütfen...
Ana konudan devam etseydiniz ya yeni konu açacağınızahttp://forum.donanimhaber.com/m_15658009/mpage_10//tm.htm#18952144 Sorununuz ise dosya okuma hatası ile alakalı. Yüklediğiniz oyunda eksik dosya olabilir o nedenle o hatayı aldınız büyük ihtimalle. Bir de oyunu tamamen hdd e çıkarın ve buradan kurmayı deneyin yine aynı hatayı alırsanız dvd yi aldığınız yere gidip değiştirin
yaa 2 cdyide hdd'ye atıorum ama yinede aynı hatayı verio....call of duty de de aynı hatayı veriyor....
O zaman dediğim gibi dvd lerin de problem vardır. Biz de o şekilde kurduk yani aynı şeyleri yapıyoruz ama benim aldığım dvd de sorun çıkmadı sağlam yani Oyunu satın aldığınız yere gidip değiştirin bence.
Bana sorun dvd'de değilde okuyucuda gibi geldi. 2 oyundada sorun yaşadıysanız dvd sürücünüzde sorun olma ihtimali yüksek. İmkanınız varsa başka bir dvd room/writer'de deneyin.
baska bi dvd romda da denedim aynı sorunu veriyor...ZONE dosyasının içinde ENLİSH dosyası olması lazım orda hata veriyor....yani galiba benim ZONE dosyasını bulmam gerekiyor....yardımcı olcak biri varsa oyunu yükleyenlerden msnimi verim bana atsın lütfen...
Konu Açmadan Önce Bölümde Arama Yapınız. Ana Konudan Devam Ediniz.