Şimdi Ara

Gears of War (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
2
Favori
149.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

bumudur gösterii...

yahu bu oyun siyah beyaz be.. tek renkli şey var oda kan.. onuda 2d yapmışlar resmen ve vişne reçeli gibi bişe..
    jerichodaki o gerçekci kan sahnelerinden sonra pek gitmedi bu bana..

neyse daha başındayım .. güzel noktalarıda vardır ama daha yakalayamadım..

* bu arad duvarın arkasına saklanarak ateş ederken hedef imleci çıkmıyo yannız haybeye sıkıyoz nası iş anlamadım sağ tuşa basınca zaten ortaya çıkıyo herif..

not: ispanyolca versiyonu var bende üstte yazıdıklarımla ingilizce oluyo yannız sadece konuşmalar spanish..

perfobore!!! si... cerester angutyo... çe sebata gidiyoz bole bakalım neolcek

Oyun zevki işte
    Bütün dünyanın sevdiği oyununmu sevmedin

sevmedim demedim aslında ama ilk izlenimlerimi ve oyun un tonlamasıyla ilgili eleştiri yaptım bu sölediklerimde haksısmıyım sence..
    oyun un çok tutulma nedeni aslında tam bir konsol oyunu olması da olabilir co-op falan da çok zevkli oluyodur bunda ayrıca denemek lazım tabi..

1makarna1 @
    save olayı bende oundan direk vindows a döndüüüm için olmuş normalde alana menuye geçip çıkınca bişe olmuyo.. bide profil oluşturdunmu

• arkadaşlar oyunda 5 yeni bölüm olacak dendi ama bakıyorum 360 versiyonu gibi sadece 5 ana bölüm var ne iş bilen varmı ?
  • Düzgün bir şekilde çıksam bile checkpoint sorununu yaşadım. Profil oluşturmak gerekiyor...

Ancak malum profil için product key istiyor...

Sonuç: Tüm gece sinir harbi... Çözüm için yabancı forumlarda geçirilen saatler. Tamamlanan bölümlerin heba olması...
  • Allah allah bende henüz save ile ilgili bir sorun çıkmadı ama. Profil de oluşturdum ve sırf denemek için ilerledikten sonra oyundan çıkıp tekrar girdim ve continue dedim direk kaldığım yerden devam etti. Umarım bir sorun çıkmaz.
    Bu arada oyunda ki vahşet derecesi de epey yüksek olmuş. Locust lara attığımız bir bomba onların tamamen parçalanmasına neden oluyor yani yaratığın iç organları görünebilir hale geliyor ayrıca kol bacak gibi vücut parçalarıda
    etrafa saçılıyor. Silahımızın testeresi ile locustları kesmemizden bahsetmiyorum bile. O nasıl bir efektir hakikaten full vahşet olmuş.
  • Tekrar yardım isteyelim...

checkpoint sorununu çözen arkadaşlar yardımlarınızı veya tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Oyunun şifreleri veya Trainerını arıyorum lütfen nerede
  • quote:

Oyunun şifreleri veya Trainerını arıyorum lütfen nerede

cheathappens da bir trainer çarptı gözüme
  • @1makarna1 dostum oyunun save problemi bende yok. Muhakkak yanlış bir şey yapıyorsun eğer sende sorun yoksa yani yanlış bir şey yapmadığından eminsen elindeki dvd de problem vardır muhtemelen. Profil için key istemedi bende yani bir kullanıcı adı yazıp profili oluşturdum ama zaten o ekran ile işimiz yok. Online ekranından çıkıp tek kişilik oyuna giriyoruz bu kadar. Yani ben böyle yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Sen tekrar bir dene olmadı dvd yi aldığın yere git ve yenisi ile değiştir umarım sorun düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Oyunun şifreleri veya Trainerını arıyorum lütfen nerede

cheathappens da bir trainer çarptı gözüme

Ama paralı üylere veriyorlar böyle yeni oyunların trainerinı,oyun bana zor geldi biraz

Not:save olayını çözdüm sadece profile alarak save sorunundan kurtuluyoruz
  • oooo grafikler 10 numara hemen alıp oynamalıyım şimdiye kadar bilmiyodum böle bi oyun olduğu fakat ismini bi kaç kere duymuştum
  • Arkadaşlar bu oyunu vista ve dx10'da kurup çalıştırabilen var mı? Çalıştırdıysanız hangi driver ile ? Ben 169.04 ve en son whql 163.75'de çalıştıramadım bir türlü Oyun ''visual c++ runtime'' hatası verip açılmıyor, bu arada en son vista güncellemeleri de kurulu...Şu anda oyunu xp'de sorunsuz oynuyorum ama dx10'da AA açmak istiyorum, bilen birisi varsa yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  • timeshift varken bunu oynasım gelmedi
    cod4 varken her ikisinide oynayasım gelmiyor viva cod4 :D
  • inanılmaz bir oyun sistemi çok zorlamıyor 1024 hersey meduim,shadow low şeklinde gayet akıcı.ve grafikler halen güzel, crysis denen oyunda ise aynı sistemde medium ayarlarda çatışmalarda fpsler yerlede sürünüyor sırf o yuzden nefret ettim ya .
    cod 4 ve bu oyuna optimizasyon yüzünden şukela veriyorum
    crysis

http://img239.imageshack.us/img239/9433/wargameg4wlive200711091xo0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 9 Kasım 2007; 14:51:25 >

• beyler save sorunu bende yaşıyorum birde save dosyasını nereye alıyor bu oyun bilen varmı profilde oluşturamıyorum ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 9 Kasım 2007; 15:24:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: excalibre

beyler save sorunu bende yaşıyorum birde save dosyasını nereye alıyor bu oyun bilen varmı profilde oluşturamıyorum ayrıca

Ana menude iken , klavye'den " home " tuşuna basınca çıkan menuden profile oluşturuluyor diye okumuştum biryerlerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

quote:

Orjinalden alıntı: excalibre

beyler save sorunu bende yaşıyorum birde save dosyasını nereye alıyor bu oyun bilen varmı profilde oluşturamıyorum ayrıca

Ana menude iken , klavye'den " home " tuşuna basınca çıkan menuden profile oluşturuluyor diye okumuştum biryerlerde.

şimdi oyunu kaldırdım yeniden kurucam çok saol
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim...

Öncelikle,

Profil oluşturma işini Ana menüde Profil oluştur bölümünden yapıyorum. F1 ile de giriliyor. Önce key daha sonra live (hotmail) hesabımı ve şifremi istiyor. Profil için başka bir bölüm görmedim. O yüzden danışmak için başlığa geldim. İşten çıkar çıkmaz tüm başlıkları bir daha kurcalayacağım.

Yanlış işler peşindeysem ordan profil açılmıyorsa uyarın....

Sonra,

Vista'da çalıştırma sorunu yaşayan arkadaşlar... Oyun dosyasının içindeki Startup'a sağ tıklayıp özellikler/ Adminastor yetkisiyle çalıştır ile tekrar denesinler. Yabancı forumlarda benzer sorunla karşılaşanlara bu yöntem öneriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1makarna1 -- 9 Kasım 2007; 15:59:26 >
  • arkadaşlar pc'ye özel 5 bölüm nerede ????? Bakıyorum toplam 5 bölüm var.. Acaba checkpointlerden mi bahsediyordu bunlar.. 5 bölümün içerisinde ki checkpointler mi arttı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 9 Kasım 2007; 16:08:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

arkadaşlar pc'ye özel 5 bölüm nerede ????? Bakıyorum toplam 5 bölüm var.. Acaba checkpointlerden mi bahsediyordu bunlar.. 5 bölümün içerisinde ki checkpointler mi arttı..

Demekki xbox360 sahipleri hiç oynuyamamış
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

arkadaşlar pc'ye özel 5 bölüm nerede ????? Bakıyorum toplam 5 bölüm var.. Acaba checkpointlerden mi bahsediyordu bunlar.. 5 bölümün içerisinde ki checkpointler mi arttı..

Demekki xbox360 sahipleri hiç oynuyamamış

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.