Şimdi Ara

Gears of War: Judgment (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
5
Favori
24.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler yorumun için. Bu aralar gears of war 3 den kopamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

@kelli felli Oyunda 2 piece var yani geri dönmüş ve şu anda en büyük problemlerden biri..Sen burdaki saçma sapan yorum atan tiplere bakma.Live'de 2 dakikada 20 sayı fark yiyip oyundan kaçanlar burda millete Geow dersi veriyor...

İşte tüm sorun bu.Biz sadece eğlenmek için sizinle oynadık,siz ego tatmin edip şov yapıp,dalga geçmek için oynadınız.Bizden hiçkimse 'hadi yenelim şu maçı' düşüncesinde bile değildi.Zaten aramızda oyunu doğru düzgün oynayan bir kişi vardı.

Yenildiğim oyundan kaçacak olsam Yavuz(Affliction) ile oyun oynamazdım.Kendisi de bu konuyu takip ediyor,sorarsan söyleyecektir benim zaten acemi bir oyuncu olduğumu ve benim de bunu gayet iyi bildiğimi.

Siz işi oyun oynamaktan çıkarıp,başşak geçme boyutuna getirdiğiniz için oyundan çıktım.Burada da kimseye ders falan vermedim,böyle bir sonuç çıkaracağın bir cümle de kurmadım.Gözlerini kullanmayı denemelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

@kelli felli Oyunda 2 piece var yani geri dönmüş ve şu anda en büyük problemlerden biri..Sen burdaki saçma sapan yorum atan tiplere bakma.Live'de 2 dakikada 20 sayı fark yiyip oyundan kaçanlar burda millete Geow dersi veriyor...

İşte tüm sorun bu.Biz sadece eğlenmek için sizinle oynadık,siz ego tatmin edip şov yapıp,dalga geçmek için oynadınız.Bizden hiçkimse 'hadi yenelim şu maçı' düşüncesinde bile değildi.Zaten aramızda oyunu doğru düzgün oynayan bir kişi vardı.

Yenildiğim oyundan kaçacak olsam Yavuz(Affliction) ile oyun oynamazdım.Kendisi de bu konuyu takip ediyor,sorarsan söyleyecektir benim zaten acemi bir oyuncu olduğumu ve benim de bunu gayet iyi bildiğimi.

Siz işi oyun oynamaktan çıkarıp,başşak geçme boyutuna getirdiğiniz için oyundan çıktım.Burada da kimseye ders falan vermedim,böyle bir sonuç çıkaracağın bir cümle de kurmadım.Gözlerini kullanmayı denemelisin.

Şu an alaksız sallıyorsun.Sor söylesin dediğin Affliction gelsin burda bana desin ki sen o maçta şov yaptın, bizimle dalga geçtin,ego tatmini yaptın,ben de hepinizden özür dilerim ama öyle en ufak bir düşüncemiz ve eylemimiz bile olmadı.Neye dayanarak söylüyosun bunu bi açıklama bekliyorum..

• Yavuz bu mesajları gördüğünde yazacaktır o gün ne olduğunu.
  • Execution modu geldiğine göre oyuna kaldığım yerden tam gaz devam edeceğim. Haber için eyvallah ciğerim.
  • Oyuna yeni başladım ama baya bir ruhsuz önceki oyunlara kıyasla.

Şunu izlediğimde salya sümük olduğum zamanları hatırladım.CliffyB olmayınca olmuyormuş demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 30 Mart 2013; 0:27:12 >
  • Execution yok mu oynayan ? nasil

DNBO ve Executions var mi ?

• Gözünüz aydın melee stun süresi kısaltıldı , böylelikle 2-piece yemekten kaçınmak kolay olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Execution yok mu oynayan ? nasil

DNBO ve Executions var mi ?

Var tabiki ancak eski tadı vermiyor bu haritalarda.Haritalar çok büyük olduğundan son adam eğer kaçarsa çok sıkıcı oluyor.Özellikle 1'e 1 filan ise el bitmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Oyuna yeni başladım ama baya bir ruhsuz önceki oyunlara kıyasla.

Şunu izlediğimde salya sümük olduğum zamanları hatırladım.CliffyB olmayınca olmuyormuş demek ki.

Oyuna bende yeni başladım. Oyun kendini oynatıyor ama oyunda cidden ruh yok. Tutorial mode havasında bir oyun paso ilerle öldür falan filan.

Ms eğer Geow ile ilgili yeni nesilde planları varsa oyunu geliştiren ekip ile çok ciddi bir toplantı yapmalı.

• Yeni yapılan değişikliklere baktım da içine etmişler bence. Cross gelmiş. Haloda ki gibi mavi/kırmızı team olayına dönmüş. Perfect active reload yok. Locoust'ları multiden kaldırmışlar. Ve fark ettiğim kadarıyla executions'lar da yok multi de. Yada ben yapana rastlamadım. Judgment için Xbox alırım diyordum fakat kısmet yeni nesil'e herhalde.
  • Yav bu markus fenixe ne oldu
  • Geow 3 multisini 500 saatten fazla oynamisimdir ama bu oyunu pek oynayasim yok..yenilik diye getirdikleri overrun zaten beast modunun gercek oyuncularla oynanan versiyonu..live daki oyuncu sayisida yerlerde surunuyor..e tabi insanlarda bikti artik 6-7 yildir elinde ayni shotgunla kosturmaktan..

Gerci campaign yine zevkli co op falan hersekil gideri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 30 Mart 2013; 10:08:19 >
  • Multide locust yok vay be
  • Güncelleme gelmiş. Bi deneyelim bakalım nasıl olmuş.
  • Arkadaşlar Gears Of War Judgment Türkçe altyazılı ( 4 Kişi Co-op ) Senaryo serimiz başlamıştır.Göz atmanızı rica ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=KP1q4Bw1tQ0&feature=youtu.be linkinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler...
  • Tek oturuşta bitirdim oyunu yaklaşık 4-5 saatte. Çerez niyetine denebilir.
  • Sabahtan beri overrun dönüyorum.. Süper eyv ama cidden daha çok map lazım yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

Sabahtan beri overrun dönüyorum.. Süper eyv ama cidden daha çok map lazım yaw

Ben Free For All a sardım.Rahat exp ve kutu kasıyorum orda.Gnasher için düzgün bir skin açamadım henüz.
  • Aftermath'de amma anlamsız ve kısaymış.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.