Şimdi Ara

Gears of War: Judgment (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
5
Favori
24.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün Rifle lar bufflandı ve oyun iyice oynanılmayacak bi hale geldi DBNO da olmadığı için..3rd person COD gibi bişey oldu şu anda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 2 Nisan 2013; 10:17:22 >
  • Oyunun içine etmişler, sahiden tps COD olmuş.
  • aftermath ve judgement farkı nedır campaıng mod da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

aftermath ve judgement farkı nedır campaıng mod da

Judgment Baird karakterinin yeni senaryosunu konu alıyor.

Aftermath'de önceki oyun yani Gears Of War 3 ile bağlantılı.
  • Ben böyle bir şey görmedim hala demosunu oynayan 1200 civarı adam var oyuncu bolluğu var
  • Dün "Haven Map" isimli ücretsiz bir DLC yayınlanmış. İndirmeyenler indirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Oyunun içine etmişler, sahiden tps COD olmuş.

aslinda Cod benzetmesi pek doğru degil cunku Cod ara videolari ile oyuncuya aksiyon ve yeri geldiginde duygusal anlari yasatabilen bir oyun, sinematik ara videolar ile single'i ayakta duran bir yapim.

Judgment da ise bunlarin hicbiri yok resmen mobil platformlardaki vur ve puan al tps oyunlari gibi insan saglam ara videolar falan koyar hicbirsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir oyun bana gears of war 3 zevkini veremiyor, 60 lira verip sıfır halo 4 aldım güzel ama sarmadı, max payne 3 aldım beğenmedim, gears of war Judgment’ın demosunu oynadım oldukça berbat en büyük pişmanlığım geow 3 için season pass almamak oldu ama en kısa süre de alcam çünkü işten gelince beni resmen yatıştırıyor, bütün stresimi atıyorum. Umarım yeni nesilde yeni geow üçüncü oyun gibi muhteşem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

quote:

aslinda Cod benzetmesi pek doğru degil cunku Cod ara videolari ile oyuncuya aksiyon ve yeri geldiginde duygusal anlari yasatabilen bir oyun, sinematik ara videolar ile single'i ayakta duran bir yapim.

Judgment da ise bunlarin hicbiri yok resmen mobil platformlardaki vur ve puan al tps oyunlari gibi insan saglam ara videolar falan koyar hicbirsey yok.

Multi için söylemiştim hocam. COD multisini sevmesem de, single olarak türünde 2-3 oyundan biri zaten.
  • Gow3'de de baya duygusal anlar vardı. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Baya bi babam ve oğlum durumları vardı.

Benim için önem arz eden bazı yorumlardan özellikle @bluelabel'ın yorumundan sonra fiyatı düşünce alıcam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Gow3'de de baya duygusal anlar vardı. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Baya bi babam ve oğlum durumları vardı.

Benim için önem arz eden bazı yorumlardan özellikle @bluelabel'ın yorumundan sonra fiyatı düşünce alıcam artık.

Gow 2'de
    Dom'un Maria'yı bulduğu sahnede
    çok duygusaldı, etkilemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Hiçbir oyun bana gears of war 3 zevkini veremiyor, 60 lira verip sıfır halo 4 aldım güzel ama sarmadı, max payne 3 aldım beğenmedim, gears of war Judgment’ın demosunu oynadım oldukça berbat en büyük pişmanlığım geow 3 için season pass almamak oldu ama en kısa süre de alcam çünkü işten gelince beni resmen yatıştırıyor, bütün stresimi atıyorum. Umarım yeni nesilde yeni geow üçüncü oyun gibi muhteşem olur.

Dedicated Server'ların durumu içler acısıyken , season pass'e o kadar para verme.Ciddi anlamda bağlantılar çok kötü her ne kadar server olsa da...Koskoca Microsoft , kendi exclusive oyununa koyduğu server'ların içine yaklaşık 3-4 ayda etti ki Fenix Rising DLC'sinden beridir Gears3 serverları rezalettir.Beta'yı falan oynadıysan aradaki farkı bilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

quote:

Multi için söylemiştim hocam. COD multisini sevmesem de, single olarak türünde 2-3 oyundan biri zaten.

O zaman I am sorry i am late diyorum

--------

Oyunu orijinal olarak alacak arkadaslar ise kesinlikle acele etmesinler suan ki fiyatini kesinlikle hakeden bir yapim degil. Kisa sürede fiyati duser o zaman alırsıniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

yanı judgement bıtınce aftermath ı mı bıtırıcez ıkı ayrı oyun mu ?
  • quote:

quote:

quote:

İkisi ayrı evet.

İlk önce Judgment'ı oyna daha sonra Aftermath'i oyna.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi ayrı evet.

İlk önce Judgment'ı oyna daha sonra Aftermath'i oyna.

teşekkürler bu iyi oldu

• Oyuna devam mı edim yoksa başka oyuna mı başlıyayım valla kararsızım hiç tat vermiyor valla Geow diye oynuyorum ötesi yok.
  • 4-5 saatte bitiyor senaryo. Oynasan daha iyi en azından finali görürsün.
  • quote:

4-5 saatte bitiyor senaryo. Oynasan daha iyi en azından finali görürsün.

O zaman sonlandırıp oyle diger oyunlara atlıyayım az daha sabır çekiceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Hiçbir oyun bana gears of war 3 zevkini veremiyor, 60 lira verip sıfır halo 4 aldım güzel ama sarmadı, max payne 3 aldım beğenmedim, gears of war Judgment’ın demosunu oynadım oldukça berbat en büyük pişmanlığım geow 3 için season pass almamak oldu ama en kısa süre de alcam çünkü işten gelince beni resmen yatıştırıyor, bütün stresimi atıyorum. Umarım yeni nesilde yeni geow üçüncü oyun gibi muhteşem olur.

Dedicated Server'ların durumu içler acısıyken , season pass'e o kadar para verme.Ciddi anlamda bağlantılar çok kötü her ne kadar server olsa da...Koskoca Microsoft , kendi exclusive oyununa koyduğu server'ların içine yaklaşık 3-4 ayda etti ki Fenix Rising DLC'sinden beridir Gears3 serverları rezalettir.Beta'yı falan oynadıysan aradaki farkı bilirsin.

Dedicated server da oynamak yerine normal takıldığım server olmaz mı? İlla dlc alan dedicated server üzerinden mi oynuyor? Peki ne önerirsiniz forumda gears of war 2 çok övülüyor onu mu alsam? Yoksa az çok halo 4 oynuyorum, halo 4 için harita dlc paketini mi alsam?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.