Şimdi Ara

GEARS OF WAR HAKKINDA!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gears of war ı yükledim ama ikonuna tıklayınca ''WARGAME-G4WLİVE.EXE sorunla karsılastı diyor...oyunu calıstırabilmem için ne yapmam gerekiyo...yardımcı olabilir misiniz??

• Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım;

Gears of War için yama aşağıdadır, oyundan atma problemini gidermek için.

RAR dosyasını masaüstüne çıkartın ardından Orjinal klasörünün içindeki Starup.exe dosyasını C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries içine kopyalayın böylece oyunu orjinal yapmış oldunuz, daha sonra GearsTU.exe dosyasını çalıştırın oyunu güncellediniz.

Şimdi Crack klasöründeki Starup.exe dosyasını C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries içine kopyalayın ve en son olarak XLiveRedist01.02.0241.00.msi dosyasını çalıştırın (bu dosya Microsoft'un oyunlarına yeni eklediğini Game for Windows Live eklentisini düzelticek).

Ve oyununuz hazır, 5-6 saattir bu şekilde oynuyorum ve hiçbir hata mesajı almadım.

Sorunuda kısaca anlatayım aslında Gears of War'da sorun yok zaten o yüzden oyun kapanmıyordu hata mesajına tıklamadığınız sürece, sorun oyuncu bilgilerini tutan Games for Windows Live sisteminde, tüm bu yukarda bahsettiklerimi yaptıktan sonra hem oyunu güncellemiş olucaksınız, hemde hata mesajı ortadan kalkıcak.

DOWNLOAD:
    http://rapid share.com/files/80672071...War_Yamasi.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 15 Mayıs 2008; 2:17:13 >

• sağol,varol
  • e dediklerini yaptım ama yine aynı hatayı verdi!!!
  • ben de denemiştim fakat bende de aynı hatayı verdi.bi çaresi yok galiba bu işin
  • cok sacma bişey bu yaa bundan 2 ay öncesine kadar oynuodum sorunsuz bi şekilde ama şimdi canım oymanak istedi oynyamıorum...
  • Oyun sırasında hafif takılmalar yaşıyorum. En son yamayı kurdum. Bu sorunu yaşayan var mı. 8800 gt ile 60 fps alıyorum ama yinede yapıyor. Sanki yükleme takılmaları gibi. Hdd den de okurken böyle takılır mı anlam veremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.