Şimdi Ara

Gears of War (ÇIKTI) (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
2
Favori
149.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yükledim.Profilde oluşturdum save sorunu yoktu lakin bugun açmayı denedim.Kayıtlı save yok diye hata veriyor.Bende @Capricorn57 bu arkadaşın dediği gibi yaptım şimdilik düzeldi.Kaldığım yeri bulup devam edeceğim umarım bir daha tekrarlamaz.
  • Bende de double click sorunu var nasıl çözeceğiz
    double click sorunundan önce de ESC'ye basılamama sorunu vardı onu da nasıl çözeceğimi bilmiyorum
    Hatta patch yaparkende patchin ortasında old file hatası çıkıyor ona da yardım
    nasıl bir oyun anlamadım sürekli sorun çıkıp duruyor
  • Beyler bende bir problem var.. yardımcı olursanız sevinirim formatdan önce oynamak istiyorum
    http://img714.imageshack.us/img714/8956/ekranalntsy.jpg
    [IMG=http://img714.imageshack.us/img714/8956/ekranalntsy.th.jpg][/simage]
    bu hatayı alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 24 Ocak 2010; 17:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

Oyunu yükledim.Profilde oluşturdum save sorunu yoktu lakin bugun açmayı denedim.Kayıtlı save yok diye hata veriyor.Bende @Capricorn57 bu arkadaşın dediği gibi yaptım şimdilik düzeldi.Kaldığım yeri bulup devam edeceğim umarım bir daha tekrarlamaz.

ben 1.3 yamasını kurduğum halde saveler uçmuş capricorn57 arkadaşımızın dediğini de yaptım fayda etmedi;uçurmanın yolları gözüktü
  • Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ilk defa araca bindiğimizde bizi kovalayan kuşları nasıl geçiyoruz? Hemen gebertiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ilk defa araca bindiğimizde bizi kovalayan kuşları nasıl geçiyoruz? Hemen gebertiyorlar

Aracın üzerindeki projektörü kullanacaksın kuşların geldiği yöne doğru silah gibi tut...
  • Bu oyunun tadı damağımızda kaldı İkincisi bi çıkmadı gitti pc ye

Xboxta alasım yok çıkar bi gün inşallah.Bi ara bi daha oynarız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesapli28

quote:

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ilk defa araca bindiğimizde bizi kovalayan kuşları nasıl geçiyoruz? Hemen gebertiyorlar

Aracın üzerindeki projektörü kullanacaksın kuşların geldiği yöne doğru silah gibi tut...

Tamam da ben onları öldürene kadar,onlar beni gebertiyor çok kalabalıklar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesapli28

quote:

Tamam da ben onları öldürene kadar,onlar beni gebertiyor çok kalabalıklar...

Her zaman saldırmıyorlar zaten bir yerde toplanıp toplu olarak saldırıyorlar onları takip edip toplandıkları yöne doğru ışık tut. Çok zorlayıcı bir yer değil aslında 1-2 denemede geçersin...

• quote:

quote:

Oyunu yükledim.Profilde oluşturdum save sorunu yoktu lakin bugun açmayı denedim.Kayıtlı save yok diye hata veriyor.Bende @Capricorn57 bu arkadaşın dediği gibi yaptım şimdilik düzeldi.Kaldığım yeri bulup devam edeceğim umarım bir daha tekrarlamaz.

ben 1.3 yamasını kurduğum halde saveler uçmuş capricorn57 arkadaşımızın dediğini de yaptım fayda etmedi;uçurmanın yolları gözüktü

Kardeş biryeri atlıyorsundur mutlaka çünkü bende 2 kere save ler uçtu bu yöntemle kaldıgım yerden devam ettim.Tek sorun nerde kaldıgını bulmak :D .Sanırım o işlemi yaptıktan sonra sen yine load game diyerek oyuna girmeye çalışıyorsun.New game deyip girmen gerekiyor.

quote:

Bende o bölümde birkaç sefer ışık tutmayı denedim fakat beceremedim onun yerine hiç durmadan devam ettim kuşlar yetişemedi öyle bir dene istersen.

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Bu oyunun tadı damağımızda kaldı İkincisi bi çıkmadı gitti pc ye

Gerçekten Xbox almayı bile düşünüyorum.Çok hoşuma gitti oyun 2 3 gün önce bitirdim.Üstüne oynuyacak oyun bulamıyorum.

• walla balına geçtim orayı;şimdi corpserdayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Bu oyunun tadı damağımızda kaldı İkincisi bi çıkmadı gitti pc ye

Gerçekten Xbox almayı bile düşünüyorum.Çok hoşuma gitti oyun 2 3 gün önce bitirdim.Üstüne oynuyacak oyun bulamıyorum.

Hocam sen yeni bitirmissin oyunu Biz bitireli 2sene oldu

Bizde oyun yokluğuna vakit buldukça gamyon sürüyoruz
    Şu bioshock filen çıksın biran önce

• arkadaşlar gears of war un oırjinalini aldığımızda pc de online oynamak için live a para mı vericez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3_wii

arkadaşlar gears of war un oırjinalini aldığımızda pc de online oynamak için live a para mı vericez?

Hayır. Live'a ayrı para vermiyorsun. Ama live'da birilerini bulabilirmisin onu bilemem.
  • herkese ıyı aksamlar
    beyler benım bır derdım var
    oyunun orjınalını aldım yukledım ama g4lıve hatası verıor sınır olacam sımdı nasıl oynayacam bır turlu oynayamadım gıttı orjınal oyundada boyle hatayı verıyorsa ben boyle ms ı ne yapayım

cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
  • kımse bılmıyormu arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

herkese ıyı aksamlar
    beyler benım bır derdım var
    oyunun orjınalını aldım yukledım ama g4lıve hatası verıor sınır olacam sımdı nasıl oynayacam bır turlu oynayamadım gıttı orjınal oyundada boyle hatayı verıyorsa ben boyle ms ı ne yapayım

cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

http://forum.donanimhaber.com/m_18952715/tm.htm buraya bak bir istersen.
  • saoalsın kardes calıstırdımsımdıde bır sorunla karsılastım ya uff varya bı oynamak nasıp olmayacak sanırım
    sımdı dıyecekssın klavye mouse ne gune duruyor dıye ama ben konsol cu oldugum ıcın hıc klavye mouse kullanmadım ve sorlanıyorum oynarken

sorun su;
    joypad ı ılerı ıtıyorum gerı gıdıyor gerı cekıyorum ılerı gıdıyor
    logıtech rumble pad dual actıon kullanıyorum her ayarı denedım ısım degıstırdım bır tulu yapamadım onun dısında gerı kalan hersey mukemmel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal81

hocam ben live oynuyorum multi ama benim oyun orjinal alabilirsen orjinal key alıp srnde live dan oynayabilirsin

Bende aldım 1 tane Orjinal Key Gamertag: Solecistic isteyen ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 8 Şubat 2010; 4:26:12 >
  • Beyler oyunu xp de rahat rahat oynuyodum windows 7 yükledim oyun artık çalışmıyo açtıgımda to play gears of war please double click startup exe diye bi hata veriyo oyun başlamıyo.

Edit:Çözülmüştür

Gamertag:Crazydante25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 17 Şubat 2010; 19:29:39 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.