Bildirim
Gears of War (ÇIKTI) (117. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mikami Teru
quote:
Play'e tıkladığım an aldığım hata bu arkadaşlar. Razor Crack, Vitality crack vs hepsini denedim olmadı. Biraz daha araştırdım, XLiveRedist01.02.0241.00 bu exe yi de kurdum yine aynı. Bu sorunun tam çözümünü bilen varsa sevinirim. Windows XP SP2 kullanıyorum. Alakası var mıdır ? Bilgisayar sistemimde gayet yeterli.
Edit: PC tarihini 2008 e aldım yine olmadı.
Artık kimse ilgilenmiyor sanırım bu konuyla
Tarihi 2008'e ayarlamazsan hata veriyordu, bir de öyle yap.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oktay_reis
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Biraz geç oldu ama bende oyuna başladım şimdilik güzel gidiyor...
Not:C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\wargame-4gwlive.exe :
You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.
eğer bilgisayar tarihini 2008 yapmazsam bu hatayı alıyorum acaba başka bir yolu var mı ?
Tarih sorunu için yama çıktı, bir sayfa geride var.
bu tarih olayını kim çıkardı anlamıyorum ...1.3 patch + onun ilacınıda verince sorunsuz çalışır (bende aynen öyle sorunsuz çalışıyor)yapamayan varsa baştan oyunu yüklemeyi denesin sonra 1.3 pat ch + c?ack ı tmmdır
Lisans süresi ile ilgili bir sorundu, yama geç çıkınca ''epic'' fail gibi iğrenç şakalara konu oldu
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Biraz geç oldu ama bende oyuna başladım şimdilik güzel gidiyor...
Not:C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\Binaries\wargame-4gwlive.exe :
You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.
eğer bilgisayar tarihini 2008 yapmazsam bu hatayı alıyorum acaba başka bir yolu var mı ?
Tarih sorunu için yama çıktı, bir sayfa geride var.
Sağol dostum bakıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay_reis
quote:
quote:
Play'e tıkladığım an aldığım hata bu arkadaşlar. Razor Crack, Vitality crack vs hepsini denedim olmadı. Biraz daha araştırdım, XLiveRedist01.02.0241.00 bu exe yi de kurdum yine aynı. Bu sorunun tam çözümünü bilen varsa sevinirim. Windows XP SP2 kullanıyorum. Alakası var mıdır ? Bilgisayar sistemimde gayet yeterli.
Edit: PC tarihini 2008 e aldım yine olmadı.
Şuna cevap verecek bi arkadaş yok mu acaba
öncelikle baştan başlayalım. oyunu sıfırdan yükle .. 1.3 patch kur.. ilacını ver... olmazsa burda belirtaklıma başka birşey gelmiyor çünkü hata pek açıklayıcı bir hata değil
Bu yöntemle hallettim, teşekkürlerTarihi geri almama da gerek yok.
-
Canlı birşeye benziyor.. -
Arkadaşlar oyunu oynarken(özellikle kamerayı döndürürken)ekranda enine garip çizgiler beliriyor çok belli olmuyor ama gerçekten göze batıyor.bütün oyunları sorunsuz oynarken neden bu oyunda böyle oldu anlamıyorum denemediğim yol kalmadı yardımcı olursanız çok sevinirim şimiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: metalgearx24
Arkadaşlar oyunu oynarken(özellikle kamerayı döndürürken)ekranda enine garip çizgiler beliriyor çok belli olmuyor ama gerçekten göze batıyor.bütün oyunları sorunsuz oynarken neden bu oyunda böyle oldu anlamıyorum denemediğim yol kalmadı yardımcı olursanız çok sevinirim şimiden teşekkürler
Arkadaşım oyunu actığında oyunu alt+tab ile aşşağı at,sonra geri aç o çizgiler kayboluyor en azından bende öylr oluyor oyundaki bir bug galiba.. -
tamam bir deneyeyim çok teşekkür ederim -
save silindi
unlocker yada %100 save kullanamıyorum olmuyor
yardım edebilecek varmı -
arkadaşlar 1.3 yamasıyla sorun çözülüyor live da gears of wars takılmak isteyenler eklesin
windows live ıd :Graneder -
PC de online oynayabiliyor muyuz bu oyunu ? Oynayabiliyorsak biri nasıl olduğunu açıklarsa sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sêñsêmäñ
save silindi
unlocker yada %100 save kullanamıyorum olmuyor
yardım edebilecek varmı
Geow 1-2 yi konsolda bitirmiştim ama Brumak fight isimli PC ye özel ek bölümü oynayabilmek için PC versiyonunu da oynamışlığım vardır. Oyunda Checkpoints sorunu yaşamıştım ve araştırıp sorunu çözmüştüm hatta bir oyun forumunda da sorun yaşayan arkadaşlarla bulduğum çözümü paylaşmıştım. Aynen alıntısını yapıyorum;
quote:
Öncelikle Profil oluşturmak için Ana menude Home tuşuna basarak offline profil açmamız gerekiyor. Profil oluşturduktan sonra çok basit bir işlemle oyunun istediğiniz bölümünden başlayabilirsiniz.
Hangi bölümde kaldığınızı aşağıdaki listeden bulun. Örneğin checkpoint 25 den başlayacaksınız yapmanız gereken; checkpoints klasöründeki chapter25.sav isimli dosyayı kopyalayıp farklı bir konuma yapıştırmak ve bu dosyanın ismini chapter0.sav olarak değiştirip geri kopyalamak ve eski dosya ile değiştirmek. Daha önce oluşturduğunuz profilden oyuna en baştan başlayın ''Dikkat yeni oyun olarak başlanacak'' oyun bölüm 25 olarak başlayacaktır.
Değişiklik yapacağınız dosyaların bulunduğu konum;
C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints
Act 1: Ashes
14 Years After E-Day
Trial By Fire
Fish In a Barrel
Fork in the Road
Knock Knock
Hammer
Wrath
China Shop
Act 2: Nightfall
Tick Tick Boom
Grist
Outpost
Lethal Dusk
Dark Labyrinth
Powder Keg
Burnt Rubber
Last Stand
Act 3: Belly of the Beast
Downpour
Evolution
Coalition Cargo
Darkest Before Dawn
Angry Titan
Tip of The Iceberg
Act 4: The Long Road Home
Campus Grinder
Bad to Worse
Hazing
Close to Home
Imaginary Place
Entrenched
Act 5: Desperation
Impasse
Comedy of Errors
Window Shopping
Powers That Be
Jurassic Proportions
Special Delivery
Train Wreck
Pale Horse
-
quote:
PC de online oynayabiliyor muyuz bu oyunu ? Oynayabiliyorsak biri nasıl olduğunu açıklarsa sevinirim.
Güncelleme -
Yaaw arkadaşlar;bende profil oluşturma açılmıyor;oluşturamıyorum;winlive yüklü diye oyununkini yüklemedim,sonra oyundaki xlive i yükledim gene para etmiyor;f1 profil oluşturma geliyor menude ama oda çalışmıyor
Repack 4.5gb lık versiyon sorun bunda mı acaba? -
quote:
quote:
PC de online oynayabiliyor muyuz bu oyunu ? Oynayabiliyorsak biri nasıl olduğunu açıklarsa sevinirim.
Güncelleme
Live' dan ya da hamachi üzerinden oynanabiliyor. -
quote:
quote:
quote:
Güncelleme
Live' dan ya da hamachi üzerinden oynanabiliyor.
Çok açıklayıcı olmuşBiraz baktım da. Kimisi demiş Patch atmayın falan. 1.3 patch yükleyip çalıştırabildim oyunu. Gene de hamachiden oynanabilir mi acaba ?
-
hocam ben live oynuyorum multi ama benim oyun orjinal alabilirsen orjinal key alıp srnde live dan oynayabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: matrixfx
bende sizin gibi "To play GoW,please double-click startup.exe" hatası alıyordum en son olarak.razor sürümü vardı elimde.xp de sorunsuz oynamıştım birkaç bölüm.geçen gün vista da kurmaya çalıştım.bugün ile 3.günüm oldu.ben üşenmedim 57 sayfayı okudum.tüm alternatifleri denedim.olmuyordu.taa ki az önce ilginç bir şekilde sorunu hallettim.windows live eklentisini bir türlü kuramamıştım.herneyse.az önce Battlestations.Pacific-RELOADED oyununu kurdum orada windows live girişi istedi bende bir profil oluşturarak kurulumu yaptım.oyuna girdim.tekrardan gear of war a la uğraşayım dedim.bir de ne göreyim .oyunu yüklerken daha önce ya masaüstüne atıyordu, ya da sizin söylediğiniz hatayi veriyordu.ama bu sefer live profilini (diğer kurmuş olduğum oyun için oluşturduğum profili )otomatik tanıdı ve oyuna giriş yaptım.otosavede sorun yok.tekrar giriş yaptığımda kaldığım yerden devam etti.
Yaaw arkadaşlar;bu arkadaş gibi benim de live eklentsi çalışmıyor;oyuna giriyor oynuyorum ama profile oluşturamadığımdan save yapamıyorum;yokmu çaresi;yamalarda da yüklerken hata veriyor!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X