Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sefer wave 17'de server düştü. Daha önce düşenler oluyor. Kimin ne zaman uçacağı belli değil horde modunda. Versus'da server düşmesine denk gelmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Arkadaşlar oyun bende açılmadı, ilk önce siyah bir ekran geliyor, sonra masaüstüne atıyor.Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı?
    Aynı sorunu yaşıyorum açılmıyor.
  • Bu kontrollerin 360 derece açı ile sapıtma sorunu 165hz'de oynadığım için olabilir mi ?

    Windows'un kendi ayarından 100hz yaptım ekran tazelemesini fakat Nvidia panelinden 100hz yapsam bile 165hz'e alıyor otomatik olarak.

    HDMI'dan bağlantı yapıp oynayacağım bu gidişle.

    Versus'da rakibe hedef alsan bile bu gamepad sıkıntısı yüzünden vuramıyorsun.

    Karakter ile hareket yapayım derken ekran birden farklı yöne dönüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Antivirüs programı yok. Yönetici olarak çalıştır seçeneği gelmiyor.Oyunu microsoft store'dan ultimate game pass ile indirdiğim için bu seçenek çıkmıyor.

    Alıntıları Göster
    Oyunun mutlaka bir .exe'si var, kısa yol onu çağırıyordur, Onu bulup yapabiliyor olmanız lazım.
  • Böyle server desteğine tüküreyim. 165 ping nedir. Anca 4 kill yapabildim.

    Online modu rezalet şuan. 2 farklı net ile denedim. Sarah Connor seçili olmasına rağmen Kait diyor. Level sayısını göstermiyor. My Tour ekranı yüklenmiyor. Karakter kafaları yüklenmiyor vb.

    Yarım yamalak çalışan sunucularında içine ettiler. Güya 4 gün öncesinden erken oynuyoruz oynamak denirse tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 9 Eylül 2019; 0:2:32 >
  • Bahsettiğim olay. UyduNet'de de durum aynı, SuperBox'da da. İkiside 100Mbit ve pinge bakın. Diğer hiçbir oyunda bu ping yok. Acilen sunuculara ayar çekmeleri gerekiyor. Kill yapsam bile keyif vermiyor bu halde. Öğlen saatleri bu ping yoktu. İyice sıvadılar sunucuları.

    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • Queen Hentai Q kullanıcısına yanıt
    server problemlerini saymazsak mp kısmı nasıl oyunun hocam? uzun süre eğlendirme/oyalama potansiyeli var mı?
  • Bu halde eğlendirmiyor. Seriyi seven biri olarak keyif alıyorum. Tabi ping değerleri max 70 olduğu müddetçe. Misal ben COD serisinde (COD2'den sonrası) kill bile alamam yalan yok. Hızlı oyun yetişemiyorum kim nereden fırlayacak diye. Kill alamayınca keyif vermiyor haliyle. Gears oyunlarının sadece Judgment hariç multiplayer modları harikaydı. Judgment'ı "İnsanlar uçabilir" adlı firmaya devrettiler. Single'ı horde modundan bozma, multisi perşembe pazarı gibi oyun çıktı ortaya. Serinin fanları tarafından da beğenilmedi haliyle.

    Multisi iyi iyi al derim. Birkaç multi videosu izle kararını ver.
  • Queen Hentai Q kullanıcısına yanıt
    oyunu zaten aldım steam'den, açılsın diye bekliyorum da mp kısmını merak ettiğim için sorayım dedim.
    ben de 4. oyunun mp kısmını oynamıştım da daha önce o tarz bir oyunun mp tecrübesine sahip olmadığım halde eğlenceli gelmişti.
    teşekkürler cevap için. videolara bakayım biraz ben o halde.
  • Bu arada son birkez daha deneyeceğim multi leş olursa sabaha doğru single senaryoyu bitiricem.

    Bu bağlantı hızı ile hiçbir oyunda sıkıntı olmuyor. Lag, delay vb.https://www.speedtest.net/result/d/638121ce-ee25-458a-9554-cb8bb2446a29

    Oyunun sunucuları umarım oyun genele açılınca düzeltirler. Çok tepki çekiyor bu sorunlar. Küfredenler var para ödedik oynayamıyoruz diye. Çinliler ve benzeri ülkeler uyuz olmuş bu duruma.
  • Takımın MVP'si 52 kill yapıyor ben 15. 52 kill yapanın ping 40-45 arası, benim ping 165-175 arası.

    Ve rezalet sunucular yüzünden maç sonu versus modda devamlı olan bonusları vermeyip bu işkenceyi boşa çekmem bir harika.

    Yapımcı ekibe özellikle PC sürümünü kime yaptırtdılar ise aynı şekilde bende o ekibi y......

    Update gelene kadar veya bu rezalet online altyapısı iyileşene kadar bu oyunun canı cehenneme.

    Maçı kaydettim fakat başından sonuna kadar fakat Kait'i rehin alma kısmını yükleyeceğim sadece.
  • Render 1 saate yakın sürdü upload ise 10dk sürecek. Mesajı editleyeceğim. Online sorunu yaşayanlar lütfen sorun giderildi diye haber versin. Gerçi ben de ara ara bakacağım. Bu arada gamepad ayar sıkıntısını karakteri kontrol etmekte zorlandığımı oynarken seri hareket edemeyişimden anlayabilirsiniz. Duvara falan koşuyorum istemediğim halde. Ping sıkıntısı ve başkalarında yazdığı gibi gamepad sapıtma durumu ile birleşince iyice keyfi kaçıyor.

    Bu mesajı editleyeceğim video linki için. Bu seriyi sevmesem hayatta katlanamam bu işkenceye fakat shotgun ile rakibi partiküllerine ayırma hazzı yok mu hmmmm ilaç gibi.

    HD olunca izlemek isteyen izlesin. Ara ara pingi gösteriyorum.



    Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum.

    Önce sesi geliyor sonra kan şelalesi. :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 9 Eylül 2019; 5:26:45 >




  • Yahu şu oyunu gamepass ile alayım azcık takılayım dedim demez olaydım.

    Bana xbox(beta) isimli bir uygulama indirtti, onun üzerinden oyunu indirmeye başladım ama böyle bir rezillik olamaz. Gece 1den sabah 7ye kadar sadece 25gb indirebilmiş. 6saatlik süre zarfında 59gb ı indirebilecek hız kapasitesine sahip bir internetim var.

    Bu arada oyun xbox(beta) uygulamasında, xbox konsolu yardımcısı(win10 içinde var, başlata yazınca direk çıkyıor) ve microsoft store'da gözüküyor. İndirilenler olarak ise hem store'da hem de şu saçma beta uygulamasında gözüküyor. Madem store'da bu işleri halledebilecektik neden bana xbox(beta) uygulamasını indirtti ki ? Gamepass sistemi güzel ama şu servis işini halletmeleri lazım. Steam, origin, uplay, epic, battlenet vs böyle mi şak diye indiriyorsun şak diye giriyorsun oyuna.

    Ya da benim ilk gamepass deneyimim olduğu için neyi nasıl yapacağımı bilemedim. Sonuç olarak oyun inmedi ve merak içersindeyim




  • bu oyunda karakterlerin levelleri nasıl yükseliyor acaba birde herbirinin farklı yetenekleri var onlar nasıl kullanılıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    En basarili , optimize pc portlarindan bi tanesi tarihteki. Sinematiklerde takilma yasiyanlar 30fps ye sabitlesin sinematikleri. Bide DSR kullanmiyorsaniz kapatin.
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    b0Ni kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Optimizasyon konusunda çok başarılı gerçekten.Ancak ram kullanımı ve vram kullanımı olarak zirvede neredeyse.7.5 gb vram ve 11 gb ram kullanıyor oyun.Ara sahnelerde takılma sebebi vram dan olabilir belki 1070 kullanıyorum.Daha fazlası olsa kullanacak sanırım

    @b0Ni
    Grafiklerin tuhaflığından bahsetmiştim ancak oyunun giriş kısmını geçtikten sonra grafikleri gayet tatmin edici buldum.Sözümü geri alıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Eylül 2019; 14:50:27 >
  • _Ritter_ kullanıcısına yanıt
    Dostum evet Micrsoft store biraz sıkıntılı isyan ettiğin kadar var ancak Xbox Beta uygulaması dediğiniz kadar kötü bir sistem değil. Evet indirme kısmında sorun yaşayan arkadaşlar var ama benim başıma gelmedi. Oyunda arkadaş ekleme kısmında Xbox Beta uygulamasına ihtiyacınız var. Steam'den alan arkadaşlarda buna dahil. Size tavsiyem Microsoft Store dan ziyada Xbox Beta Uygulamasını kullanırsanız daha rahat edersiniz. Dediğiniz sorunlar muhtemelen yoğunluktan kaynaklı.
  • steam standart sürümü akşam 6'da mı açılıyor?
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    Level icin her bir karakter ile oynayip kasicaksin. Level atlamasi boost olmadan bile kolay sadece biraz daha zaman gerektirir. Sarah Connor'in ultrasinda her sikista daha fazla damage veriyor. Kait gorunmez oluyor fakat ates edince gorunmezlik gidiyor. Revive etmede ise yarar bir numarasi yok yani. Xbox gamepad'de Y tusu ile aktif ediyorsun. Dusmanlari oldurdukce doluyor. Kullanim suresi kisa. Uygun zamanda kullanilmasi gerekiyor.

    Horde modunda yine newbie'ler daha ilk wave'de trap kuruyor. Ya sabır. O degilde 2 tane yabanci (biri oyundan dustu veya cikti) bana uyuz kapti kufrediyor chatte begenmiyorsan cik diyince 5 harflik kufuru yaziyor chatte sansur yiyor tabi. Sonra bu ikisi birlikte 9 wave bitiminde ciktilar liçligine biz diger elemanla basbasa kaldik. Adamin adi dede566467 gibi birseydi. Yazdim turksen cikma geceriz bu wave'i. Cikmadi turktu muhtemelen. 10. wave bitince eyv diyip ciktim. Diger kufreden iki lice kapak oldu. 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7-8 saat oynadım henüz senaryo escape ve horde türlerini daha hiç denemedim ve tüm karakterler şuan bende 0 xp hiç birinde gelişme olmamış bu oyun türlerinden birini mi oynamam gerekiyor acaba
    Normal oyundaki levelim 22 filan olmuştu sanırım en son



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 9 Eylül 2019; 15:53:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.