Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • darkdogan kullanıcısına yanıt

    Boş değil ama az oyuncu var. Her akşam saat 22:00'de günlük haritalar yenileniyor. Tam o saatte girerseniz oyuncu bulma şansı daha yüksek oluyor. Genelde saat 22:00'de girip, bir sürü, bir de kaçış haritası oynuyorum vaktim yettiğince...

  • Jeff Grubb : Bir sonraki Gears oyunu Haziran'da Xbox etkinliğinde duyurusu gelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu öne çıktıkça ek paketini hala oynamadığım aklıma geliyor. Yeni oyun duyurulduğunda onu da aradan çıkarırız artık.  Bu arada umarım Remake veya Reboot gelir. Üçleme Unrel Engine'ın amiral gemisiydi zamanında. Tabii onları Epic Games yapıyordu, orası ayrı. Yine de ümitliyim oyundan.

  • Oyunun Steam versiyonuyla Hem konsol olan Xbox hem de pc'deki xbox uygulamasından indirdiğimiz versiyonunun oynanışının farklı olduğunu fark ettim.


    Ben oyunu ilk çıktığı zamanlar steam'den satın almıştım. Xbox alınca konsola da yükleyip biraz kurcalamak istedim. Bütün ilerlememi konsol üzerinde görünce çok sevindim ve klavye ve mouse ile denemek istedim. Ama oynanışta bir fark vardı, steam versiyonu gibi değildi ve başımı döndürüyordu hareket ederken. Ben bunu klavye mouse'ta gecikme olduğuna yordum çünkü kvm switch ile bağlıydılar konsola. Sonra nasıl olsa ilerlemem aktarıldığı için pc üzerinde xbox uygulamasından da indirdim ve denedim. Aynı konsoldaki gibi olunca şaşırdım bayağı ve sonra anladım.


    Game pass versiyonlarında gamepad hareketlerini emulatörle mouse'a çevirmişler galiba. Çünkü mouse gamepad gibi hareket ediyor. Steam versiyonunda bir yerde durup bakış açınızı değiştirdiğinizde mouse'u hangi konumda bırakırsanız orada kalıyor ama diğer versiyonlarda analog joystick'i bırakmışsınız gibi eski açısına dönüyor örneğin.


    Çok ilginç. Game pass'ım olduğu halde bir sonraki oyunu yine steam'den satın almak zorunda kalabilirim.





  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.