Şimdi Ara

Gaziantep TürkNet Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Aranızda Gaziantep'de ikamet edip TürkNet kullanan var mı ? Varsa memnunlar mı ? Online oyunlarda ping durumu nasıl ? Bizim santrala olan uzaklığımız 100 metre olmasına rağmen TürkNet 16 mbit verebiliriz diyor max bende kıllandım bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapa alt yapısı vardır o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Yapa alt yapısı vardır o yüzden

e YAPA alt yapısı varsa daha fazla hız vermeleri gerekmiyor mu ? kendi alt yapıları olmasına rağmen verebilcekleri internet max 16 mbit ise ben kıllıyım bu işe. ortada bir üç kağıt delavere var.

Binada Superonline, KabloNet, VodofoneNet, TürkTelekom hepsi var uzun süredir fiber + bakır olmak üzere. Bu 16 mbit neyin nesi çok işkillendim

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    16 diyorsa daha yuksek vermezler daha maalesef fıber superonlıne varsa dsle bulasma derim

ayrıca santrale baglımısınız turk telekomu arayıp sorun bakalım yenı musterı den
  • Ben varim kardesim antepdeyim turknet kullaniyorum 16 mb adsl kullaniyordum bagli oldugum tip 7 kabindi ama vdsl kart yoktu kendi cabalarimla telekoma basvurup vdsl kart taktirdim ve vdsl e gecis yaptim suan 75 mb kullaniyorum ping degerleri hiz testlerinde 17-19 cikiyor genelde hizda 30-35 mb civarlarinda cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 29 Eylül 2017; 21:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocan27

Ben varim kardesim antepdeyim turknet kullaniyorum 16 mb adsl kullaniyordum bagli oldugum tip 7 kabindi ama vdsl kart yoktu kendi cabalarimla telekoma basvurup vdsl kart taktirdim ve vdsl e gecis yaptim suan 75 mb kullaniyorum ping degerleri hiz testlerinde 17-19 cikiyor genelde hizda 30-35 mb civarlarinda cikiyor.

o zaman bizim binasa vdsl yok dogru muyum

• Vdsl bina ile alakali degil santral ilede alakali degil yapa yada vae ilede alakali degil suan vdsl destegi olan yerlerde yapa varsa 100 mb e kadar vae ise 35 mb hizlar veriliyor vdsl destegi yoksa vea yeda yapanin fazla bir anlami kalmiyor sade yapa var ise paylasimsiz olacagi icin 16 mb tam alirsi okadar.

Vdsl yada adsl bagli oldugun saha dolabi ile alakali eski tip kabinlerde vdsl olmuyor yeni tiplerde genelde var bazende bende oldugu gibi yeni tip kabin olsa bile (tip7) vdsl kart yoksa turnet ile alakali degil ancak adsl verebilir oda 16 mb olur.

Benim turkneti tercih sebebim taahhut istememesi ve kota 150 gb olmasiydiki simdi tamamen kalkti.

diger iss lerin tumu seni 2 sene zincire vuruyor ayni hizlari daha yuksek paraya veriyorlar.

Ben gayet memnunun akrabamda superonline fiber kullanan benim vdsl e daha hizli dedi dusun.

Yani ben gayet memnunum yakinlarima arkadaslarima hep tavsiye ediyorum zaten taahut yok referans verince suan 1 ayda bedava begenmezsen iptal et gitsin olay bu kardesim.

Gaziantep TürkNet Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 30 Eylül 2017; 7:37:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet ankara
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erocan27 kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi Türk Telekom ile görüşüp evime fiber veya vdsl2 destekli internet alabiliyor muyum bunu iyice bir öğreneyim. Eğer vdsl2 bağlantı yapabiliyorsa Türk Telekom bana TürkNet'de yapabilir mantıken doğru muyum ?
  • Aynen öyle ustelik turktelekom vdsl de bu paraya enfazla 24 mb veriyor ve 2 sene taahhutlu telefonda istersen aylik 80-85 tlyi bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 30 Eylül 2017; 22:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocan27

Aynen öyle ustelik turktelekom vdsl de bu paraya enfazla 24 mb veriyor ve 2 sene taahhutlu telefonda istersen aylik 80-85 tlyi bulur.

Valla vdsl yoksa eğer binama alamıyorsam yatar o iş ADSL den baya çekincelerim var. Gelişmeleri aktaracağım. Teşekkürler

• Merhabalar gaziantepte ikamet ediyorum.eve internet baglatmak istiyorum. En uygunu hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencer315 -- 5 Ocak 2018; 18:2:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.