Şimdi Ara

Gazi universitesi sorunsali !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardesim gazi muhendislik fakultesinden bir bolum secmek istiyor ama burada ki ulkuculer biraz gozunu korkutuyor. Siyasi islere bulasmasini bende istemiyorum. ilim irfan yuvasi diye ulkucu ocagina gonderip 30 yasina gelip mezun olamayan tiplerin kendini reis diye adlandirip bir egitim kurumu olabilecegine de ihmal vermiyorum ama biraz da olaylarin abartildigini dusunuyorum: Gazi universitesi gercekten anlatildigi gibi mi? Cocukta sag sol gorus falan yok yurdum insani birisi. ama egitimde siyaset olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gazi Mühendislik-Mimarlik fakültesinde 1 yılım geçti. Herkes kendi halindedir her görüşten insan vardır ve siyasi taşkınlıkların çıktığına veya siyasi bir etkinlik olduğuna hiç şahit olmadım. Okulun genelinde böyle bir algı olabilir ama siyasi izleri mühendislikte göremezsiniz. Küçük ama gayet huzurlu bir kampüstür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Odtü ve Hacettepe’de olan olaylara ellerinde satirlarla kampus basmaya gelen de Gazililerdir yine.

Sıkıntılı bir tayfa :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koyun oldukları için reis adını verdikleri çobanları var, unide kızlarla el ele yurumek falan bunlara ters sözde ama disarda parklarda yiyistikleri cok gorulmustur kıscası daha kendisiyle celisen insanlardan size bir hayır gelmez bu tür ortamlardan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist Casper -- 7 Ağustos 2018; 13:31:9 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Hocam gazide reis olayları doğru alternatifleri incelemenizi öneririm. Okulda tek tip görüş hakim.
    Gazi müh./mimarlık fakültesinde siyasi bir etkinlik/olay falan yok. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.

• sevdiği kızların önüne tespih atıyolarmış qqewjfdsfkafjdashkf yahu her üniversitede sağcısı solcusu olur okuluna bakan adamları zorla dövmüyorlar.Ama siyaset yapacam diyorsanız sözlü tacize uğrayacağınızın ve kavga edeceğinizin garantisini veriririm

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ
  • Gazi'de, müh. fakültesinde okuyorum. El ele tutma, sarılma vs. gördüm. Hiç bu yüzden tepki gösterilen, dayak atılan birini duymadım, görmedim. Siz Gazi'de mühendislik/mimarlık fakültesinde mi okuyorsunuz?

Orijinalden alıntı: merhaba50

Gazi'de, müh. fakültesinde okuyorum. El ele tutma, sarılma vs. gördüm. Hiç bu yüzden tepki gösterilen, dayak atılan birini duymadım, görmedim. Siz Gazi'de mühendislik/mimarlık fakültesinde mi okuyorsunuz?
    Ankarada yasıyorum orada okuyan ve mezun bir ton tanıdığim var anlattıkları bu

• Eskiden olup olmadığı hakkında bir bilgim yok. Tanıdığınız mezunlar ne kadar eski mezun bilmiyorum. Ancak mühendislik/mimarlık fakültesi için duyduklarınız bugün için geçerli değil. Lütfen yanlış bilgileri paylaşmayınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazideyim hocam bir iki istisna dışında aşırı bir olayla karşılaşmadım.Öyle uzun saçlılara,el ele tutuşanlara karışmalar eskide kalmış şeyler.Kimseyle münakaşaya girmediği sürece bir sıkıntı yaşamaz
    Geçme notu değil çan sistemi var okulda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzen Gazide okuyor, bu yıl yaz bana birkaç sabun gösterdi dedim bu ne kimya falan mı okuyorsun sabun da pek güzel.Yok dedi onu el ele tutuştukları için iki sevgiliden yaptım ama birini reyis aldı. Ben tabi şok oldum Ne ara be kuzen dedim ee dedi 1 haftada öğreniyoruz bu işleri reyisten , ileride sabun fabrikası açıcaz ocakça, sabun kaynatçaz ocakta bir de sıvı sabun yapma girişimlerimiz var ama bu sefer s*lcu aromalı yapıyoruz, belki kuzen aromalı da yapabilirim dedi benim üstüme de tuz ruhu döktü, şu an hala hastaneden yazıyorum bakın gaziye gitmeyin gazililerle de konuşmayın bir de utanmadan ziyaret etti geçmiş olsun hediyesi olarak da yeni yaptığı s*lcu aromalı sıvı sabun getirmiş ah ah kuzen hep tercih hatası yazmayın gazi falan.

Odtü de yazmayın, zorla uni*e* tuvaletlerde yapıyormuşsunuz tuvaletinizi ve de muhafazakar insanlara zorla devlet karşıtı mezuniyet posterleri taşıttırıyorlarmış kapalı bacılara eziyet resmeeen.Hazırlıktan itibaren de sol tarafınızda vladimir lenin fotoğrafını zorla taktırıyorlarmış yoksa okuldan atılıyormuşsunuz af maf yok.

Siyasi olayları biraz fazla abartmıyor musunuz? Bu insana bağlı yönelimi varsa olur yoksa olmaz, insanın kendi iradesi kararı olur kendine saklar yok düşünce özgürlüğü yaa 18i aştım artık aklım aldığınca konuşabilirim bu fanatiklik resmen. Biraz kendinize gelin okumak için orası siyaset yeri değil, devlet büyüklerinin siyasetçilerin siz sopayla biber gazıyla veya dövüşüp kavga ederken gördünüz mü (sözüm meclisten dışarı), en fazla laf atıştırması, peki üniversitelerilerin yaptıkları siyaset mi? Hayır. Okulunu okuyup bitirsin, mesleğini alırsın sonra hangi partinin millet vekili oluyorsun nerede siyaset yapıyorsun yap. Ben de kimsenin kolundan tutup da ocaklara götüreceklerini, diğerlerinin de zorla içlerine katacaklarını sanmıyorum bu kişisel bir olay. Bizim tartışmamız gereken akademik kalitesi olmalı.

Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.