Bildirim
Yildirim beyazit vs akdeniz vs uludağ vs eskisehir vs sbü gulhane tıp vs sbü istanbul tip
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Yildirim beyazit vs akdeniz vs uludağ vs eskisehir vs sbü gulhane tıp vs sbü istanbul tip
(En Son Oy Tarihi: 4.1.2024)
Giriş
-
uyu hocam uyu -
Ben de aynı durumdayım. Ne yazıcaz biz ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hocam uyuyamadım uyuamıyorum,
Senin sıralama kaç nereyi dusunuyom?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gata kapandığından beri sbunün iş yapmadığını düşünüyorum ah eski gata olacaktı baba durumundan(asker) gataya giderdik istanbula doktorlar çok iyidi şimdi bomboş bu bile bence kafanda bir şeyler canlandırır -
kel galiba sana ilk defa yazıyorum şunu söyliyeyim en iyi tıp şehrindeki tıptır diye bir söz vardı duymuşsundur zaten hem ybü hızla gelişme evresinde bu yüzden yazılabilir ama şu var benim hayalim akdniz tıp akademik kadrosu iyi zaten çeşitli başarıları var lakin çok öğrenci olduğu söyleniyor sıkıntı biraz.ben ankarada olsaydım ne yazikki ybü seçerdim fazla para gitmesin diye hem de hayalim akdenizken düşünebiliyor musun konyaaltına 2.2 km sanırımçık dersten denize gir öyle bir yer öyle bir kampüs ortam rahat ama şu var tıpta çok da fazla sosyalleşemezsin. yine de konnyaaltı sahilindesin bence müthiş ama ben ne yazıkki ybü yazardım param ve ailem gitmesin diye ama bunları dert etmiyorsan yallah akdenize şu var akdenize çok zor diyorlar ne kadar doğru bilmem -
6286 geldi Akdeniz, Osmangazi,Uludağ, İstanbul Medeniyet, Yıldırım Beyazıt'ı araştırıyorum ama bilemedim. Ne olacak bakalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sosyallik pek umrumda değil açıkçası öyle aşırı sosyal bir insan değilim eğitim acısından diyorum ben
konyaaltı biraz uzak ama dedikleriniz doğrudur akdeniz ortamı vs sağlamdır kaleiçi konyaaltı (izmir bostanlı istanbul bostancı vs benzer) sağlam şehirdir 6 sene okunacaksa okunur.quote:
Orijinalden alıntı: radyologbey23
kel galiba sana ilk defa yazıyorum şunu söyliyeyim en iyi tıp şehrindeki tıptır diye bir söz vardı duymuşsundur zaten hem ybü hızla gelişme evresinde bu yüzden yazılabilir ama şu var benim hayalim akdniz tıp akademik kadrosu iyi zaten çeşitli başarıları var lakin çok öğrenci olduğu söyleniyor sıkıntı biraz.ben ankarada olsaydım ne yazikki ybü seçerdim fazla para gitmesin diye hem de hayalim akdenizken düşünebiliyor musun konyaaltına 2.2 km sanırımçık dersten denize gir öyle bir yer öyle bir kampüs ortam rahat ama şu var tıpta çok da fazla sosyalleşemezsin. yine de konnyaaltı sahilindesin bence müthiş ama ben ne yazıkki ybü yazardım param ve ailem gitmesin diye ama bunları dert etmiyorsan yallah akdenize şu var akdenize çok zor diyorlar ne kadar doğru bilmem
tıp eğiti hakkında bilgim yok.
eskişehirdi vırttı zırttı önermem antalya döver geçer(şehir olarak)
-
1.akdeniz
2.yildirim Beyazıt
3.uludag
4.eskisehir
5.sbü
yazaten sosyallikten kastım pub mub değil hani denize gidersin sıkıntılı anların olur bağırmak istersin ya öyle şeyler eğitim içinde şunu söyliyim cumhuriyet tıptayım farklı ünilerde ark var ne yazıkki eğitim dediğn şey text fotokopiler çıkmışlar iyi hocalarımız var yanlarına gidebilirsin bizim ünide ama olayın özü textler ve ses kayıtları çünkü oralardan soruluyor öyle internetten bilgi bakayım kitaplardan derinlemesine öğreneyim dersen ne ala amaa sınavlar hocaların slaytları ve sözleri eğitim bu çoğu yerde de böyle yapacak bir şey yok öğrenci çok bir de şu var köklü olup olmamasına bakabilirsin orda da akdeniz köklü ybü ye göre -
şu da aklıma geldi deü de düşünsene gecen sene 4.9k ile kapttı önündeki boğaziçi odtü koç bilkent ve itüye iyi sıralamayla giren müh çıkarsan olur bence biraz da şans -
Hocam aslında iletişimimi, kendimi geliştirmek; daha fazla girişken olmak, kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrenmek istiyorum.
Yoksa Ankara da kalır okurum diyorum ancak böyle olursa lise hayatı gibi olur.Ilkokulu da liseyi de ailemin yanında okudum.Bombos geçirdim.
Benim konfor alanından çıkmam lazım, yoksa kendimi falan geliştiremem.
Aileme bunu anlatmak istiyorum lakin onlar şehir dışına gidersen bozulursun diyorlar.Korumaci bir aile yapım var zaten.
Ne yapacagimi bilemedim hocam...
hocam böyle düşüşünüyorsan akdeniz ve şansla belki deü. ama sınıfta bana çok şanslısın ailenle kalıyorsun diyenler var -
Hocam cevaplar için teşekkür ederim ailemle konusuyum 14 üne kadar düşündeyim bakalim
Akdeniz bir kere bölge hastanesi diye geçtiği için çevre illerden farklı vakaların gelme ihtimali çok yüksek. Tecrübe + ortam olarak Akdeniz tıp diyorum ben, en azından yerinizde olsam böyle bir tercihte bulunurdum. -
rica ederim hocam ben teşekkür ederim buraya tercih listeni ve kazandığın yeri yazmanı isteri en azından kazandğın yeri -
Akdeniz,uludağ,eskişehir arasında karar ver bence çukurova da eklenebilir.Köklü üniversiteler bunlar.Sağlık bilimlerinin de tarihçesi eskiye dayanıyor ama başka üniversitelere bağlanmış ayrılmış falan. -
Hocam Eskişehir'e neden öyle dediniz Türkiye'nin en yaşanılası şehirlerinden bir Eskişehir. -
Akdeniz hakkında bilgi verebilirim 3. Sınıftayım. Sorularıniz olursa tek cevapta yazarsanız daha iyi olur foruma bi sabah bi akşam giriyorum genelde biraz geç cevaplayabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

kel galiba sana ilk defa yazıyorum şunu söyliyeyim en iyi tıp şehrindeki tıptır diye bir söz vardı duymuşsundur zaten hem ybü hızla gelişme evresinde bu yüzden yazılabilir ama şu var benim hayalim akdniz tıp akademik kadrosu iyi zaten çeşitli başarıları var lakin çok öğrenci olduğu söyleniyor sıkıntı biraz.ben ankarada olsaydım ne yazikki ybü seçerdim fazla para gitmesin diye hem de hayalim akdenizken düşünebiliyor musun konyaaltına 2.2 km sanırımçık dersten denize gir öyle bir yer öyle bir kampüs ortam rahat ama şu var tıpta çok da fazla sosyalleşemezsin. yine de konnyaaltı sahilindesin bence müthiş ama ben ne yazıkki ybü yazardım param ve ailem gitmesin diye ama bunları dert etmiyorsan yallah akdenize şu var akdenize çok zor diyorlar ne kadar doğru bilmem
|
Benzer içerikler
- baba tahliye ne demek
- 2020 yks zor muydu
- pratisyen hekim maaşı
- nöbetçi kyk yurtlarında kalma şartları
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X