Bildirim
Gateway için ACİL YARDIMM!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: furious_kdr
Arkadaşlar nintendo 3ds ve gateway kart aldım ama gateway karta oyunları nasıl yükleyecem ve konsola nasıl tanıtacam bilmiyorum acil yardım lütfen!!!
Teşekkürler
Kaça aldınız. Acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde bulsak uygun versiyonu falan düşük 3ds alcazda yok işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: 4321barış1234
quote:
Arkadaşlar nintendo 3ds ve gateway kart aldım ama gateway karta oyunları nasıl yükleyecem ve konsola nasıl tanıtacam bilmiyorum acil yardım lütfen!!!
Teşekkürler
Kaça aldınız. Acaba?
konsolu 360 tl ye aldım
kartları 200 tl ye ama kartların kampanyası bitti -
Şu gateway halen 4.5 den sonrasına destek vermedi sanırım? güncellemeyin falan diyorlardı bi ara sitelerinde..
yoksa 5x 6x nintendolar için kullanılıyor da beni mi haberim yok?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5 için hala. Ama nand backup ile son sürüme geçebiliyosun. Gateway modunda son sürüm oluyor. -
konsolu satın aldım cihazı 4.5 sürümüne güncelledim shopda ne kadar demo varsa indirdim bir kaç hafta sonra 5 sürümü geldi.
yeni güncelleme için forumlarda ds profil açığını düzeltiler güncelleme yapmayın diye okuyunca güncellemedim cihazı iyide yapmışım.
satsam kaç para eder acaba. -
ya arkadaşlar gateway sitesinin iletişim kısmından mail attım 7.1.0 versiyonunda kullanılıyor mu die.. hata birkaç yerde de okudum çalışıyor die onlarda çalışıyor dedi ama bende açmadı bir türlü neden olabilir?
bir de 7.1.0 dan 4.1 veya 4.5 e dönebilir miyim? -
quote:
ya arkadaşlar gateway sitesinin iletişim kısmından mail attım 7.1.0 versiyonunda kullanılıyor mu die.. hata birkaç yerde de okudum çalışıyor die onlarda çalışıyor dedi ama bende açmadı bir türlü neden olabilir?
bir de 7.1.0 dan 4.1 veya 4.5 e dönebilir miyim?
Ancak Gateway flashcard ile konsolunuzun NAND backup yaparsan, yuksek versiyondan 7.1.0 dan eski versiyonuna dönebilirsin, ama elinde cihazlar olacak ve lehim yapacaksin.
cevap: buraya bkz.
http://forum.donanimhaber.com/m_86952098/f_//tm.htm#87010229
-
ileri ki bir zamanda kullanabilir miyim ki gatewayı ? güncelleme gelir mi? -
şu an için kullanılmıyor. bende sabırsızlıkla bekliyorum.hatta ben 6.1.0 da bıraktım da belki ona gelir diye de niye sadece 4.5 versiyonunda çalışıyor anlamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan5005
şu an için kullanılmıyor. bende sabırsızlıkla bekliyorum.hatta ben 6.1.0 da bıraktım da belki ona gelir diye de niye sadece 4.5 versiyonunda çalışıyor anlamıyorum.
Çünkü Nintendo derhal yeni updateler ile 4.5 versiyondaki, DS menudeki açığı kapattı. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan5005
şu an için kullanılmıyor. bende sabırsızlıkla bekliyorum.hatta ben 6.1.0 da bıraktım da belki ona gelir diye de niye sadece 4.5 versiyonunda çalışıyor anlamıyorum.
Gatewayin 4.5 versiyon üstü firmware de nezaman çalışacağı hiç belli değil, belki de hiç birzaman başka yeni açık bulamazlar.
3DS piyasaya 2011 de çıkmış ve ancak 2013 sonunda Gateway flashcard çıktı.
Sen elindeki 7 versiyon konsolu satıp 4.5 ten düşük firmwareli 3DS alacan, yada Gateway kartını buraya 2.el den sat fiyatları düşmeden
edit: alinti furious_kdr olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzan.cheetah -- 8 Şubat 2014; 3:28:08 > -
quote:
ileri ki bir zamanda kullanabilir miyim ki gatewayı ? güncelleme gelir mi?
Gatewayin 4.5 versiyon üstü firmware de nezaman çalışacağı hiç belli değil, belki de hiç birzaman başka yeni açık bulamazlar.
3DS piyasaya 2011 de çıkmış ve ancak 2013 sonunda Gateway flashcard çıktı.
Sen elindeki 7 versiyon konsolu satıp 4.5 ten düşük firmwareli 3DS alacan, yada Gateway kartını buraya 2.el den sat fiyatları düşmeden -
ben 4.5 üstü için bu sene içinde gateway in yeni bir sürümle çalıiabilceğini düşünüyorum.bence sadece beklemek ve en son versiyona getirmemek lazım.en azından 6. sürümlerde bırakırsak biraz daha zaman kazanabilirz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X