Yüzbaşı
17 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar sorum başlıkta leaver busterdan 3 günlük ban yedim sezon ödülünü alırmıyım
Abilerim kardeşlerim ilk öncelikle hepinize iyi akşamlar.
Ben şimdi bi tane kızdan hoşlanıyorum kız popüler yani facebookda falan 200 beğeni alıyor profil fotoğraflarından hani bende iyiyim tipim ortanın üstü yani kız geçen yıl beni beğeniyordu.
Bu kız benim eski okuldan bi arkadaşım geçen yıl onunla çok konuşurduk ama onun sevdiği bi çocuk vardı hep onla konuşmak için benim yanıma gelirdi hani beni köşeye çekip konuşmak istiyordu o çocuk hakkında falan o sıra hep elimi falan tutardı benle hep gülerek konuşurdu hani uzaktan gören bizi sevgili zannederdi ama o zaman okul vs vardı açılamadım.Şimdi ise kızı çok özlüyorum tüm yazdır kendimi tutuyorum ben bu kızla tekrar nasıl konuşmaya girebilirim acaba tekrar konuşsam bana karşı davranışları nasıl olur şuan sevgilisi yok bi yardım edin kendim çok kararsızım
Üstüne alınan alınsın.Birine birşey oldumu çıkarın hashtaglarınızı sosyal medyadan kurtarın dünyayı
Üstüne alınan alınsın neredeyse hepiniz böylesiniz birine birşey oldumu çıkarın hashtagları sosyal medyadan devleti düşürmeye çalışın başaracaksınız
Üstüne alınan alınsın anca sosyal medyadan yazın niye kimse birine birşey olunca yardım etmiyor bencil insanlar
Tipim nasıl yorumlarınızı merak ediyorum

Bu sene lise2 yim boy 1.73
Amerikanın elindeki bu silah söylenenlere göre ateş edildiğinde etrafa beyaz renkte bir zehir saçıyomuş…

1. sorum : beyler şimdi biz bilgisayardan arkadaşımla fifa 2014 oynamak istiyoruz beraber 2 tane bilgisayar için usb kollu gamepad alacağız çalışırmı yani beraber oynayabilirmiyiz 2 kişi maç yapabilirmiyiz aynı playstationdaki gibi ?
2. sorum : Cd nin sahte veya gerçek olup olmaması sıkıntı çıkarırmı 2 kişi oynamak için ?

Bu kadar arkadaşlar sorularımı yanıtlarsanız sevinirim
Nasıl izleyebilirim beyler dün kaçırdımda maçı
Arkadaslar burda videosu var suan oyuna giremiyorum ama girenler bir denese ya merak ettim dogrumu toplam 6q atiyor.► 0:12► 0:12
www.youtube.com/watch?v=_8PHM1aS-xc
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.640
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 16.843 (Bu ay: 468)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 319 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.