Şimdi Ara

GarantiPay’e Özel n11 100/33 TL Supermarket ve uçak bileti fırsatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
18.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantipay ile ödemelerde bonus kartta yüklü olan puanı kullanabiliyor muyuz?
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam evet kullanabilirisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soykannnn

çok teşekkürler
  • soykannnn S kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl olacak ben beceremedim olmuyor. Garanti pay e geçince direk şifre sayfası geliyor sadece. Şifreyi girince de olay bitiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobey

urunlerin hepsini iade edebiliyorsa iade et tekrar sonra geri siparis ver .
    Neyseki son anda urun kargolandi bakalm kismet beklyrz

• quote:

Rantipay kisminda degl normal kart numarasi gierersen puan kullablrsnz

• Hocam garanti pay kısmında ödeme kısmına gelince onay vermeden önce puan kullanım da gözüküyor manuel olarak kullanmak istediğiniz puanı girip ödeme yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykannnn -- 6 Kasım 2019; 23:22:30 >
  • Ben bu kuponu BKM ödeme yöntemi ilekullanabiliyorum. Kampanya detaylarında yazmıyor ama oluyor. Siparişi geçtim bakalım be olacak.

• quote:

Hocam garanti pay kısmında ödeme kısmına gelince onay vermeden önce puan kullanım da gözüküyor manuel olarak kullanmak istediğiniz puanı girip ödeme yapıyorsunuz.
    Emek vermissin belirtmissin peki deniyelim biara

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Bonus fleksi kart aldım. Ancak limit 2.000 TL verdi. 3 gün oldu mu arada kartı alalı. Bu arada diğer kartlarımdan birinin limitini 3000 yıl düşürdüm. N11 den 11.11 kampanyasından buzdolabı almak istiyorum. Limit artış talebinde bulundum ama ret geldi.

Acaba limit artışı için ne yapabilirim? Ayrıca limit artırmadı diyelim. İki karttan ödeme gibi bir şey var mı?

• Fairy Platinum Plus 110lu 91.90 liraya geliyor indirimle. Kullanan varsa çok iyi fiyat.

urun.n11.com
    Fairy Platinum Plus Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü 110 Yıkama - n11.com
    https://urun.n11.com/tablet/fairy-platinum-plus-bulasik-makinesi-deterjani-kapsulu-110-yikama-P325909087

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    dusurdugun limit sisteme hemen yansimiyor benimde ole olmustu 15 gun sonra yukseldi limiti n11 de kart birlesdirme yok elinde hazir paran varsa pesin alcaksin artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Nakitin varsa fazladan para yatırıp
    Yatırdığın kadar limitin yükselir tabi amacın puan kazanmaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 7 Kasım 2019; 18:49:5 >
    Kart limiti düşürüp müşteri limitini değiştirmemişler anlaşılan. Limiti düşürdüğünüz bankayı arayıp müşteri limitini de düşürmek istiyorum şeklinde konuşun.

• siparişin kismi iptalinde iadeler 33 tl nin de oranlanması sonucu orantılı mı oluyor yoksa kampanya sınırı olan 100 tl nin altına inince iadede oranlama yapılmıyor mu kısaca iadelerde gg gibi mi yoksa trendyol gibi mi yapıyor n11?
  • Bende illa harcama yapıcam moduna girince önümüz kış deyip bal propolis polen karışımı aldım. 850 gr 100 lira idi. Ayrıca 2.ürüne %50 ve sepette 150 üstüne 11 tl indirim ve son olarak garantipay 33 indirimi ile 106 tl ye geldi.

urun.n11.com
    Üreticıden Arı Sütü Bal Polen Propolıs Karışımı 850 Gram - n11.com
    https://urun.n11.com/bal/ureticiden-ari-sutu-bal-polen-propolis-karisimi-850-gram-P219964481

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rid.van

siparişin kismi iptalinde iadeler 33 tl nin de oranlanması sonucu orantılı mı oluyor yoksa kampanya sınırı olan 100 tl nin altına inince iadede oranlama yapılmıyor mu kısaca iadelerde gg gibi mi yoksa trendyol gibi mi yapıyor n11?
    Digerlerini bilmemde iadede 33 tl orantili seklde dagitilir size n11 sitesi bu konuda cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: giga1905

Bende illa harcama yapıcam moduna girince önümüz kış deyip bal propolis polen karışımı aldım. 850 gr 100 lira idi. Ayrıca 2.ürüne %50 ve sepette 150 üstüne 11 tl indirim ve son olarak garantipay 33 indirimi ile 106 tl ye geldi.

https://urun.n11.com/bal/ureticiden-ari-sutu-bal-polen-propolis-karisimi-850-gram-P219964481
    ALTINKOVAN adlı satıcıyı ve markayı googlede araştırmama rağmen bilgi,yorum bulamadım
    güvenilir midir hocam

• Eptt'den 4 gün önce aynı isimli satıcıdan alışveriş yaptım hala gönderim yapmadı, arkadaşın mesajını görünce aklıma geldi. Şimdi iptal etmek için sisteme girdim sistemde iptal et butonu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid.van

siparişin kismi iptalinde iadeler 33 tl nin de oranlanması sonucu orantılı mı oluyor yoksa kampanya sınırı olan 100 tl nin altına inince iadede oranlama yapılmıyor mu kısaca iadelerde gg gibi mi yoksa trendyol gibi mi yapıyor n11?
    evt orantili iade ediliyor. ornegin 85+15 lira olarak iki urun alip 100,e tamamladiniz 33 cekle 67 liraya aldiniz.sonra 15 liralik urunu iptal edince 15 liranin % 33,u 5 lira tekrar bir gun muddetle cek olarak hesaba yansitiliyor.kalan 10 lira karta iade oluyor.
    cek olarak hesaba geri yuklenen 5 lira 100 lira limitli degilde 15 lira limitli bir sekilde kullanilabiliyor

GarantiPay’e Özel n11 100/33 TL Supermarket ve uçak bileti fırsatı

GarantiPay’e Özel n11 100/33 TL Supermarket ve uçak bileti fırsatı

85 liralik zeytinyaği uzerine 100,e tamamlamak icin adetli poset numunesi almistim.sonra siparisin hemen akabinde iptal ettim.
    bu sekilde 3 adet siparisim oldu.hepsinde ayni sekilde iade oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 8 Kasım 2019; 9:50:1 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.