Şimdi Ara

GarantiPay’e Özel n11 100/33 TL Supermarket ve uçak bileti fırsatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
18.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkesin zenginliği kendine ne yapıcaksın
  • ben bunu aldım tavsiye ederim
    urun.n11.com
    5 X 1 Litre (5 Litre) The Mill %100 Natürel Zeytinyağı Cam Şişe - n11.com
    https://urun.n11.com/zeytin-yagi/5-x-1-litre-5-litre-the-mill-100-naturel-zeytinyagi-cam-sise-P390228750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olanin yardimina ihtiyacim var.100 liralik alisveris yaptim. Finish tablet dis macunu aldim kargolandi. Ariel deterjan aldim 2 gundur adam kargolandi kargolanck diyip duruyor. Ne iptal ediyor nede gondermicem demiyor. Kargo yerinde bugun son gorunuyor 33 tl indirim ve garantipay 30 tl aldm die iade etmek istemyrm simdi neyapmali ?

• Bekle, sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 5 Kasım 2019; 22:39:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Bekle, sıkıntı olmaz
    Adam urunu ne kargoluyor nede iptal ediyor. Dun kargoya verildi yetismemis diyor bugun verildi diyor kargo hakkinda hicbir blgi yok devami nasil islicek merak ediyorm.

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Firma sahibi reklam yapıcaksan adam gibi yap! Tek tek bütün mesajlarını şikayet etmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    iyimisin sen, firma sahibi falan değilim. ben aldım yararlanın diye yazdım.

• sadece bu ıslak mendilde kupon aktif olur .
    satıcı süpermarket katagorisine ilan açmış çünkü ama 100 liraya tamamlamak gerek
    urun.n11.com
    Acord Islak Havlu 64'lü X 24 Pakette 1536 Adetli Koli - n11.com
    https://urun.n11.com/kagit-havlular/acord-islak-havlu-64lu-x-24-pakette-1536-adetli-koli-P336736340

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Bilgisi olanin yardimina ihtiyacim var.100 liralik alisveris yaptim. Finish tablet dis macunu aldim kargolandi. Ariel deterjan aldim 2 gundur adam kargolandi kargolanck diyip duruyor. Ne iptal ediyor nede gondermicem demiyor. Kargo yerinde bugun son gorunuyor 33 tl indirim ve garantipay 30 tl aldm die iade etmek istemyrm simdi neyapmali ?
    Simdi neyapmali kargilanmadida sallayip duruyor
    GarantiPay’e Özel n11 100/33 TL Supermarket ve uçak bileti fırsatı

• Okadar gezdim ama birşey bulamadım

• 120 li finish quantumu 33 tl cek ve kartimda kalan bonuslarla cok uyguna aldim. Gerci 33 lira indirimle bile piyasadan uyguna gelir tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar n11den 133 tllik aliseris yaptim 33 tl indi garantipay kisiye ozel 30 tl uygulamasi vardi . 3 alisverisin 2 si geldi bitanesi gelmedi elinde yokmus sallayip duruyor . Iade edicem mecbur garantipay 100 tl ustune 30 tl vercekti o simdi iptalmi olur neyapmali ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Arkadaslar n11den 133 tllik aliseris yaptim 33 tl indi garantipay kisiye ozel 30 tl uygulamasi vardi . 3 alisverisin 2 si geldi bitanesi gelmedi elinde yokmus sallayip duruyor . Iade edicem mecbur garantipay 100 tl ustune 30 tl vercekti o simdi iptalmi olur neyapmali ?
    iade gelirse iptal olur.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobey -- 6 Kasım 2019; 16:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobey

iade gelirse iptal olur.

Alıntıları Göster
    Onu anladik kardesmde

• urunlerin hepsini iade edebiliyorsa iade et tekrar sonra geri siparis ver .

• iki ayrı hesaba kupon tanımlarsak aynı bonus flash'tan iki defa yararlanabiliyor muyuz? deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

iki ayrı hesaba kupon tanımlarsak aynı bonus flash'tan iki defa yararlanabiliyor muyuz? deneyen var mı?
    evet oluyor.
  • tesekkurler yararlandk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 6 Kasım 2019; 18:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Firma sahibi reklam yapıcaksan adam gibi yap! Tek tek bütün mesajlarını şikayet etmek lazım
    arkadaş 2015 senesinde bir gün olurda n11 de yağ satmaya başlarsam reklam yaparım düşüncesiyle foruma 4 sene önce üye olmuş diyorsun yani.

yahu inssanı güldürmeyin. fe sübhanallah
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.